siimon Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Najlepsza w klasie full.. Focus - sprawdź to !!!!! (3071793983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zamierzam zalicytować ww ramę, jednak damper znajdujący się w zestawie nie jest mi potrzebny i zastawiam się za ile ewentualnie będę mógł go potem sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dla mnie tłumik nabity azotem jest nieserwisowalny - w sensie nie kupiłbym bo w domowych warunkach nie zrobię mu serwisu, a płacic komuś 200 zł za coś co sam zrobię, jakoś do głowy mi nie przychodzi. W ramie siedzi ta podstawowa wersja więc na Twoim miejscu poczekałbym do sezonu i pchnął za 250 zł a jeśli faktycznie ledwo co używany to i za 300. Teoretycznie powinien osiągnąc lepszą cenę - kwestia czy lubisz czekac Sam rozważałem zakup tego damperka, tyle, że wersję bardziej rozbudowaną, ale ostatecznie stanęło na Rocco 3PL Na niekorzyśc działa brak przedstawicielstwa w Polsce które by zrobiło tym damperom reklamę oraz nie widac (przynajmniej na pierwszy rzut oka w google) części do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 X fusiony to dobre dampery, nie wiadomo dokładnie z jakim mamy tutaj do czynienia, wygląda na podstawowy, nie widzę żadnej regulacji. Jeżeli jest sprawny i nie wymaga ingerencji ok 150-200 warty jest ale pasowało by określić dokładny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.