Skocz do zawartości

[damper] prośba o wycenę

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsza w klasie full.. Focus - sprawdź to !!!!! (3071793983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zamierzam zalicytować ww ramę, jednak damper znajdujący się w zestawie nie jest mi potrzebny i zastawiam się za ile ewentualnie będę mógł go potem sprzedać.

• Mod Team

Dla mnie tłumik nabity azotem jest nieserwisowalny - w sensie nie kupiłbym bo w domowych warunkach nie zrobię mu serwisu, a płacic komuś 200 zł za coś co sam zrobię, jakoś do głowy mi nie przychodzi. W ramie siedzi ta podstawowa wersja więc na Twoim miejscu poczekałbym do sezonu i pchnął za 250 zł a jeśli faktycznie ledwo co używany to i za 300. Teoretycznie powinien osiągnąc lepszą cenę - kwestia czy lubisz czekac :)

Sam rozważałem zakup tego damperka, tyle, że wersję bardziej rozbudowaną, ale ostatecznie stanęło na Rocco 3PL Na niekorzyśc działa brak przedstawicielstwa w Polsce które by zrobiło tym damperom reklamę oraz nie widac (przynajmniej na pierwszy rzut oka w google) części do niego.

• Mod Team

X fusiony to dobre dampery, nie wiadomo dokładnie z jakim mamy tutaj do czynienia, wygląda na podstawowy, nie widzę żadnej regulacji. Jeżeli jest sprawny i nie wymaga ingerencji ok 150-200 warty jest ale pasowało by określić dokładny model.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...