STT Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Witam, Mam takie obręcze: Imagebin - A place to slap up your images. a dzisiaj otrzymałem opony z taką oto etykietką: Imagebin - A place to slap up your images. Pytanie: czy dobrze wydaje mi sie, że według etykietki taśma na mojej obręczy nie jest kompatybilna z oponą, a jeśli tak to na ile jest to istotne, i czy powinienem tę taśmę wymienić?
artex232 Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Taśma ma chronić przez jakimiś ,,zadziorami oraz nyplami. U ciebie chroni więc nie ma potrzeby kupowania nowej taśmy
tomiz1 Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Jak na mój gust, to wymiana taśmy jest potrzebna, jeśli chciałbyś założyć oponę bez dętki.
artex232 Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Jak na mój gust, to wymiana taśmy jest potrzebna, jeśli chciałbyś założyć oponę bez dętki. To jest opona bezdętkowa ??
STT Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 To jest opona bezdętkowa ?? Opona w tym przypadku jak najbardziej dętkowa W takim razie dzięki!
artex232 Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Czyli nie ma potrzeby Poza tym widać że nie jest bezdętkowa. Nie wiem dlaczego kolega tak myśli ?
tomiz1 Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Przeczytaj mą wypowiedź jeszcze raz. "Jeśli chciałby bezdętkową". Wyraźnie widać, że to dętkową więc nic kombinować nie musi. Zaznaczyłem tylko warunek przy alternatywnym rozwiązaniu. Rozumiem, że nasza mowa ma być prosta "Tak, tak. Nie, nie", ale fajnie jakby wszyscy mogli się dowiedzieć kiedy robić tak, a kiedy inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.