Skocz do zawartości

[naklejki] cube LTD

bialas11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

mam rower Cube ltd comp (czarny jak na foto niżej)

niestety był on przemalowany sprayem i lakier sie do niczego nie nadaje

chcę go przywrócić do ładu i polakierować go profesjonalnie

a więc

potrzebuję szablon naklejek na rame jak w oryginale

lub

komplet naklejek na rame do kupienia

lub

osobę która taki zestaw wykona

malowanie takie jak tu

http://www.bikekatal...57_25_11_10.jpg

może też być z innych roczników

głównie chodzi mi o te małe naklejki i napisy bo paski i duże napisy CUBE LTD mogę wykonać sam

z góry dzięki za pomoc

pozdrawiam

Napisano

tak ale moja została przemalowana gównianym lakierem na pomarańczowy

dlatego chcę ją polakierwać na nowo

a do tego chciał bym mieć pod bezbarwnym lakierm naklejki takie jak były w oryginalne lub chociaż zbliżone do oryginału...

Napisano

@@bialas11, jak twój kolor fabryczny to taki jak na foto czyli czarna anoda .... to zrób wszystko co w twojej mocy aby usunąć tylko lakier z tej ramy ;D - najlepiej chemią do farb.

Gwarantuje ci ze te napisy tam są dalej ... Cube na czarnych anodach stosuje grawerunek laserowy jedyne co ci zniknie to te biało-niebiesko-czerwone nadruki.

Bez nich ten rower może wyglądać lepiej.

Pozdro

Napisano

wszystkie z allegro już widziałem, chodzi o te małe napisy np. ltd series, napisy na podsiodłówce itd. czyli wszystko to czego tu niema :D

@@bialas11, jak twój kolor fabryczny to taki jak na foto czyli czarna anoda .... to zrób wszystko co w twojej mocy aby usunąć tylko lakier z tej ramy ;D - najlepiej chemią do farb.

Gwarantuje ci ze te napisy tam są dalej ... Cube na czarnych anodach stosuje grawerunek laserowy jedyne co ci zniknie to te biało-niebiesko-czerwone nadruki.

Bez nich ten rower może wyglądać lepiej.

Pozdro

myślisz o środku typu scansol?

Napisano

wiem że można :) dlatego właśnie napisałem czy nie ma ktoś szablonu/ wzoru naklejek z tego roweru Cube

bo pisałem do kilku osób niektórzy nie odpisali, a 2 soby które odpisały właśnie potrzebują wzoru

Napisano

zrobiłem na kawałku ramy tak jak mówiłeś

zewszło wszystkó oprócz czarnej anody ;p

te białe paski i napisy też zchodzą :/

zostaje po nich mały ślad ale kolor tracą

i raczej nie obędzie się bez lakierowania bo w kilku miejscach widać przetarcia do gołego alu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...