bialas11 Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 witam mam rower Cube ltd comp (czarny jak na foto niżej) niestety był on przemalowany sprayem i lakier sie do niczego nie nadaje chcę go przywrócić do ładu i polakierować go profesjonalnie a więc potrzebuję szablon naklejek na rame jak w oryginale lub komplet naklejek na rame do kupienia lub osobę która taki zestaw wykona malowanie takie jak tu http://www.bikekatal...57_25_11_10.jpg może też być z innych roczników głównie chodzi mi o te małe naklejki i napisy bo paski i duże napisy CUBE LTD mogę wykonać sam z góry dzięki za pomoc pozdrawiam
bialas11 Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 tak ale moja została przemalowana gównianym lakierem na pomarańczowy dlatego chcę ją polakierwać na nowo a do tego chciał bym mieć pod bezbarwnym lakierm naklejki takie jak były w oryginalne lub chociaż zbliżone do oryginału...
artex232 Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 http://allegro.pl/kettler-pegasus-cube-naklejka-zastepcza-naklejki-i3056975080.html Coś takiego ?
rzezniol Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 @@bialas11, jak twój kolor fabryczny to taki jak na foto czyli czarna anoda .... to zrób wszystko co w twojej mocy aby usunąć tylko lakier z tej ramy ;D - najlepiej chemią do farb. Gwarantuje ci ze te napisy tam są dalej ... Cube na czarnych anodach stosuje grawerunek laserowy jedyne co ci zniknie to te biało-niebiesko-czerwone nadruki. Bez nich ten rower może wyglądać lepiej. Pozdro
bialas11 Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 KETTLER PEGASUS CUBE naklejka zastępcza naklejki (3056975080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Coś takiego ? wszystkie z allegro już widziałem, chodzi o te małe napisy np. ltd series, napisy na podsiodłówce itd. czyli wszystko to czego tu niema @@bialas11, jak twój kolor fabryczny to taki jak na foto czyli czarna anoda .... to zrób wszystko co w twojej mocy aby usunąć tylko lakier z tej ramy ;D - najlepiej chemią do farb. Gwarantuje ci ze te napisy tam są dalej ... Cube na czarnych anodach stosuje grawerunek laserowy jedyne co ci zniknie to te biało-niebiesko-czerwone nadruki. Bez nich ten rower może wyglądać lepiej. Pozdro myślisz o środku typu scansol?
artex232 Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Można zrobić sobię naklejki na zamówienie, to żaden problem
bialas11 Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 wiem że można dlatego właśnie napisałem czy nie ma ktoś szablonu/ wzoru naklejek z tego roweru Cube bo pisałem do kilku osób niektórzy nie odpisali, a 2 soby które odpisały właśnie potrzebują wzoru
rzezniol Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Tak jakiś środek do zdejmowania starych powłok lakierniczych ... anoda nie jest farbą więc się utrzyma a jest lepsza od każdego innego pokrycia ramy.. Pozdro
bialas11 Napisano 12 Marca 2013 Autor Napisano 12 Marca 2013 zrobiłem na kawałku ramy tak jak mówiłeś zewszło wszystkó oprócz czarnej anody ;p te białe paski i napisy też zchodzą :/ zostaje po nich mały ślad ale kolor tracą i raczej nie obędzie się bez lakierowania bo w kilku miejscach widać przetarcia do gołego alu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.