KMtown Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Czy do blokady skoku w przednim amorze lepiej dać pancerz przerzutowy czy hamulcowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Przerzutowy. Hamulcowy jest o 1mm grubszy i może nie wchodzić w fabryczne kanały dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTO Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Czy do blokady skoku w przednim amorze lepiej dać pancerz przerzutowy czy hamulcowy ? Do kupionego suntour'a epicon rld zastosowałem pancerz do przerzutki teflonowy czyli Ø4mm - działa wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Hamulcowy też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Czyli to różnicy nie robi jaki dam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Jeżeli dasz hamulcowy to raczej nie będziesz mógł włożyć końcówki w osłonkę pancerza przed umieszczeniem w kanaliku przy amortyzatorze bo się zwyczajnie nie zmieści:) Może zależy to od firmy produkującej amorki i od modelu ale bezpieczniej jest kupować ten od przerzutek. U mnie przynajmniej tylko taki jest sensowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Przerzutkowy, bo jest tańszy, a poza tym hamulcowy jest chyba mniej precyzyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Już kupiłem. Wybór jednak padła na przerzutkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.