matis1906 Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Napisano 25 Grudnia 2013 Ramę kupiłem wraz z amortyzatorem ,wprawdzie mogę wrzucić na przód R7 bo obecnie leży pod ciepłymi kocami ale jakoś kolorystycznie gryzie się z resztą. Dlatego zostawiam Axona ponieważ ładnie się prezentuje Na jego pracę nie mogę narzekać , płynna praca , wybiera małe nierówności . Irytować może fakt że w niższych temperaturach staje się mniej czuły. Cena ramy była w granicach rozsądku Z tego co wiem to rama jest prawie nie do zdobycia u nas. Projekt jest naprawdę udany , ale niestety rower będzie musiał w najbliższym czasie zmienić właściciela. Składałem go ze świadomością iż będę go musiał wystawić na aukcji , miałem sporo pozostałych z No Saint części i trafiłem w sieci na dobry set , kupiłem zatem i złożyłem w całość. Później dodałem jeszcze tubeless ,sztyca i mostek. Powstało to co widać na zdjęciu powyżej. Niestety dwóch rowerów nie mogę utrzymywać ( kto student , ten zrozumie ) , także jakby ktoś był by zainteresowany to zapraszam na PW. Pozdrawiam Cytuj
bartnik Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 gadasz - rower to nie 'samohut' - lac paliwa nie trzeba jak juz zlozyles, to koszty sa niewielkie Cytuj
matis1906 Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Napisano 25 Grudnia 2013 No racja , racja Ale któregoś i tak się pozbędę , rocznie ledwo robię 4000km , po prostu potencjał tego projektu marnował by się w garażu. Dwa rowery do XC to za dużo , XC + cos z innej kategorii to i owszem. Cytuj
Maciek226 Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 jakie masz tarcze w corratecu ?? wyglądają na komplet 180? Cytuj
TomoTonyHalik Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Ja tam mam 3 rowery na powierzchni mieszkalnej w granicach 20 m2 w mieszkaniu studenckim. Ale jak piszesz, nie są to rowery o takim samym przeznaczeniu, a kolarzówka, full do XC i hybryda przełajówki i trekkinga na prostych tanich częściach jako rower na miasto. Cytuj
bartnik Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 (edytowane) No racja , racja Ale któregoś i tak się pozbędę , rocznie ledwo robię 4000km , po prostu potencjał tego projektu marnował by się w garażu. Dwa rowery do XC to za dużo , XC + cos z innej kategorii to i owszem. prawde wacpan prawisz Edytowane 26 Grudnia 2013 przez bartnik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi