matis1906 Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Ramę kupiłem wraz z amortyzatorem ,wprawdzie mogę wrzucić na przód R7 bo obecnie leży pod ciepłymi kocami ale jakoś kolorystycznie gryzie się z resztą. Dlatego zostawiam Axona ponieważ ładnie się prezentuje Na jego pracę nie mogę narzekać , płynna praca , wybiera małe nierówności . Irytować może fakt że w niższych temperaturach staje się mniej czuły. Cena ramy była w granicach rozsądku Z tego co wiem to rama jest prawie nie do zdobycia u nas. Projekt jest naprawdę udany , ale niestety rower będzie musiał w najbliższym czasie zmienić właściciela. Składałem go ze świadomością iż będę go musiał wystawić na aukcji , miałem sporo pozostałych z No Saint części i trafiłem w sieci na dobry set , kupiłem zatem i złożyłem w całość. Później dodałem jeszcze tubeless ,sztyca i mostek. Powstało to co widać na zdjęciu powyżej. Niestety dwóch rowerów nie mogę utrzymywać ( kto student , ten zrozumie ) , także jakby ktoś był by zainteresowany to zapraszam na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 gadasz - rower to nie 'samohut' - lac paliwa nie trzeba jak juz zlozyles, to koszty sa niewielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 No racja , racja Ale któregoś i tak się pozbędę , rocznie ledwo robię 4000km , po prostu potencjał tego projektu marnował by się w garażu. Dwa rowery do XC to za dużo , XC + cos z innej kategorii to i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 jakie masz tarcze w corratecu ?? wyglądają na komplet 180? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomoTonyHalik Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Ja tam mam 3 rowery na powierzchni mieszkalnej w granicach 20 m2 w mieszkaniu studenckim. Ale jak piszesz, nie są to rowery o takim samym przeznaczeniu, a kolarzówka, full do XC i hybryda przełajówki i trekkinga na prostych tanich częściach jako rower na miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 (edytowane) No racja , racja Ale któregoś i tak się pozbędę , rocznie ledwo robię 4000km , po prostu potencjał tego projektu marnował by się w garażu. Dwa rowery do XC to za dużo , XC + cos z innej kategorii to i owszem. prawde wacpan prawisz Edytowane 26 Grudnia 2013 przez bartnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi