Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kontynuacja starego tematu, w którym to umawiamy się na wspólne treningi/wycieczki/ogniska itp. Byle to było związane z rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 2i regulaminu Już jestem grzeczny, więc tu będę się umawiał na weekendy rowerowe, bez szaleństw serce mam tylko jedno. Nie można zajeździć rowerów. Rowery też muszą odpocząć. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 O, widzę że nowa nazwa:) To jak już mamy kontynuację tematu to może jakas jej inauguracja? Ponawiam pytanie z wersji poprzedniej- może się jakoś wstępnie umówimy na wypad w weekend 23-24? Tak na 'dzień dobry' wiośnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 2i regulaminu Witam, też tak myślałem, ale mam mały problem, baranek urodził się 23 marca więc średnia wieku w mojej grupie rośnie . Jestem często na forum od wczoraj więc nie ominie nas jazda. Jak widać, pewnie będę w weekend masę robił. Jak znam znajomych to zlecą się na darmowe piwko i laszkę- żartuję, aż tacy nie są, musi być jeszcze jedzonko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 @alkor, ja mogę się z Tobą wybrać witać wiosnę. Na dobry początek sezonu, może by tak standardowy czarny? Lub jakieś jego wariacje pierdyknąć. Można by nawet większą ekipą skoczyć bo hmm dystans jeszcze nie przeraża. I nikt nie zarzuci nam że jesteśmy nienormalni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A jak wygląda czarny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Czarny rower na białym tle. Ok 80 km długości. I w terenie i w ass-falcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtremesystems Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ktos śmiga na szsowce? Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Czarny po PKWŁ wygląda jakoś tak: http://www.endomondo.com/workouts/77112743/5200032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Marca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 @@xtremesystems, tak ja, oraz @@darty24. Jazda w terenie o tej porze roku jak przyjdą roztopy to istne szaleństwo. O, widzę że nowa nazwa:) Stara była mocno myląca i zniechęcająca co poniektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtremesystems Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ja jezdze tylko na szosie. szybko smigacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 @Pixon, przesadzasz... Szaleństwo:P Tu się trochę zwolni, tam się coś ominie i jakoś to będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Marca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Jak to mówią as you wish Szybko nie szybko, teraz jest okres raczej budowania bazy tlenowej (dla mnie) niż jazdy powyżej progu. Średnią mieliśmy z ostatnich wyjazdów ok. 24 km/h. Dla mnie to nie problem pojechać i utrzymać te 30 kmh. Tylko po co. Pamiętajcie, że wycieczka wokół zalewu sulejowskiego została przełożona na 16.03 o godz. 9 zbiórka w Wiskitnie. Szczegóły na stronie www.cyklomaniak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ja też na razie tylko szosa śr 25-29 zależy od wiatru:) ale powyżej 50-60 km dystansu się nie odważę na razie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 A ja wiem czy szaleństwo? Osobiście lubię się nieraz potaplac w błocie:) inna sprawa, że te 'terenowe' odcinki czarnego to żaden teren w większosci. Więc w sumie ok na roztopy; przy cyzm z tą pogoda jest teraz tak, z e diabli wiedzą co za te dwa weekendy przygotuje... No, w każdym razie ja mogę i czarny pojechać i coś innego. Byleby to własnie szosa nie była- bo ani roweru ani upodobania do jazdy asfaltowej nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Jak widzisz Asiu na razie zostaliśmy sami na placu boju:) Tyle ze ja to tak z 10 stopni bym chciał żeby już było, jednak. Ktoś jeszcze ew. chętny pojechać sobie 80km? Tempo będzie dość wycieczkowe przypuszczam że w granicach 20-22 km/h wyjdzie średnia. Teren jak już Asia wspomniała, jest taki że ciężko go terenem nazwać. Może kawałki czasami, są bardziej hmm ciekawe. A i tradycja zobowiązuję i trzeba ją podtrzymywać, wiec jak znam życie będzie jeden dłuższy postój, obfitujący w refleksje nad życiem, światem i generalnie taki tam kącik wyciszający:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam, ja się postaram, ale nie mogę obiecać. Nie wiem czy po takiej przerwie dam radę, ale się postaram ja i moja nadwaga. Ja czekam na ten kącik wyciszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Spoko, ja np. przewiduję wyplucie płuc:D też za wiele nie jeździłam od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Widzę że się nie lenicie:-) może jednak rozwazycie jednak na powitanie coś trochę krótszego?:-) jakies 50 km?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtremesystems Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ja jezdze rekraacyjnie. mozemy kiedys pojezdzic po szosie. na razie jeszcze nie pogoda . ale niedlugo ma byc lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Biafra, ale jak zrobisz 50:) to zrobisz też i to 80 po PKWŁ. Nie demonizujcie, nie jedziemy na wyścigi (a szkoda czasami), myślę że każdy kto jest na forum powinien sobie dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Biafra, no kiedy ja piszę właśnie, że od dość dawna się opitalam i przewiduję, że wypluje płuca na pierwszej trasie:D ale jak pisałam cos krótszego też sobie moge skoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 80 to nie jest koniec świata ale na początek sezonu może być słabo:-) najwyżej mnie zostawicie po drodze:-( Dużo terenu jest nq tej trasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Nie:( tam terenu jak na lekarstwo.... znaczy no jest trochę 'nie asfaltu' ale terenu- terenu to nie bardzo. A co do zostawiania to no way. Poza tym uważam, że średnia z wypadu którą założył Minor jest dość optymistyczna jak na teraz:P W każdym razie mnie to zależy na luźnym towarzyskim wypadzie na 'dzień dobry' przede wszytskim. Nie mam napinki. Szczególnie na tempo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 A czy my kiedyś forsowaliśmy tempo? W sumie tylko jeden jedyny raz kojarzę, jak do Piątku jechaliśmy to trochę była walka o średnią. Inna sprawa moja droga, że Ty jeździsz szybciej niż Ci się wydaje:) A co za tym idzie, część osób twoje nieforsowane tempo odbiera jako niezłe zapitalanie. Nie zgadzasz się? To Ci przytoczę kilka sytuacji, w roli argumentów:) Ty tak płaczesz o ten teren, dobra... Dawaj miejsce, termin, koszty i jedziemy w teren. Spoko luz. Aaa no tylko nie zapominaj że w prawdziwym terenie, masz ciekawe podjazdy, ale są też i zjazdy i należałoby zjechać:P:P @Biafra, nie martw się, pamiętam tylko jeden przypadek gdzie ktoś zdecydował się wrócić wcześniej:) We wszystkich innych, dzielnie holujemy maruderów przynajmniej do zabudowań Łodzi. I wierz mi że 80km to nie jest jakoś bardzo wiele. Ale jak chcecie, pisałem o wariacjach tej trasy, wiec można ją skrócić. Albo mogę coś zupełnie innego poprowadzić, albo Aśka coś wymyśli, albo ktoś inny na 50km:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.