Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ile 100 można jeździć, jak skrócicie gdzieś o połowę (do 50 km, żeby była jasność) to może też się zabiorę :D

Napisano

Najtrajd pewnie jakiś będzie, Grzesiu:) tylko jakoś czwartek/piątek raczej. W środę bym sobie co w ciągu dnia jednak smignęła bo ile można po nocy:)

Napisano

Jeśli Night ride to chętnie się przyłączę, dajcie proszę znać gdzie i o której dokładnie:) Niestety praca nie pozwala wyrwać się z samego rana w ciągu tygodnia...

Napisano

Spoko, jak będziemy jakiś najtrajd ogarniać- wrzucę tu info. Tylko nie obiecuję wielkiego wyprzedzenia bo ostatnio to były spontany:)

Napisano

Ja za bardzo żyłem urlopem i nie zauważyłem, że już jutro do pracy idę. Przepraszam ale muszę odwołac swój udział w środowy wypadzie. Bawcie się dobrze.

Napisano

Ja jutro nigdzie nie jadę- miałam okazję sobie pojeździć w tej pięknej burzy co szaleje po Łodzi i najzwyczajniej na świecie nie mam butów-.-
a platform nie przekręcę bo pożyczyłam kumplowi.

Napisano

Może będzie coś na jutrzejszy wieczór. ale to się zobaczy dopiero jak mi brat z roboty wróci do Łodzi:P

Napisano

Ahoj!

Czy ktos tu z obecnych mieszka w okolicach Andrespola/Andrzejowa i ma ochote dzis na jakis wspolny przejazd po tutejszych lasach? :)

Preferowana plec zenska :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...