Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Zastanowię się czy będzie mi się chciało jechać do pl. wolności. W sumie to jeden czas jest co dojazd na kaloryfer. Na braki w oświetleniu narzekać nie mogę. Dam znać raven'owi na komórkę gdzie będę.

BTW. byłem pewny że Raven to jeszcze kolano leczy - rehabilituje.

Zastanowię się czy będzie mi się chciało jechać do pl. wolności. W sumie to jeden czas jest co dojazd na kaloryfer. Na braki w oświetleniu narzekać nie mogę. Dam znać raven'owi na komórkę gdzie będę.

BTW. byłem pewny że Raven to jeszcze kolano leczy - rehabilituje.

Ok.

Tylko ja ostrzegam, że na asfaltach mogę  mulić bo chyba nie mam kiedy zmienić opon, a obecnie mam Nevegale 2,35 wsadzone.

A co do Ravena- no, leczy. Tak leczy, że dał mi się na enduro wyrypę wyciągnąć ;)

Biafra, dopiero teraz zauważyłam pytanie. Tak, Raven ma przypadkiem na imię Mateusz:)

Śmigasz z nami jutro i w piątek?

A jeszcze jedna sprawa, dająca się połączyć z propozycja Xanagaza(przy czym moje koła na MK nie postaną. Nie mam mowy nawet.)- jutro byśmy po prostu pośmigali nocą po łagiewach, ale na piątek myśleliśmy o jakimś ognisku na Brusie.  Ktoś? Coś?

A jeszcze jedno- jak ktoś nie ma jakiegoś szperacza, a chciałby pojeździć to póki to nie będzie dziesięć osób;) to damy radę na tych lampkach, które są- więc zapraszam, może się komu spodoba:)

No właśnie średnio się daje, przerobiłem to któregoś razu z Tomkiem w Łagiewnikach jak mi brakło oświetlenia. On skręca trochę, a ja zostaję bez światła... nie widzę co mam pod kołami. Na zjazdach, rośnie prędkość rosną też odległości. Bez różnicy czy byłem z przodu czy z tyłu, przeżywałem koszmar gdy traciłem wizję;)

Więc ostrożnie z takimi zapewnieniami bo może być różnie.

Ja mam prądu na 2h jazdy w kompletnych ciemnościach, tak PI razy oko. Jak nie będziemy ciągle po chaszczach jeździć i będę mógł jechać na połowie mocy, to wiadomo 4h:) Ogniwa dziś naładowane i pomierzone.

BTW. Fascynuję mnie Twoja siła przebicia Asiu. W tamtym roku jak chciałem po nocy jeździć to jedna, dwie osoby chętne były... Teraz problemów brak.

Dzięki, dobrze było. Tylko ten krawężnik co go nie przeskoczyłem jak dojeżdżaliśmy do Inflanckiej mnie trochę wkur... Zmiana dętki na Franciszkańskiej o 1 w nocy jakoś nie była najprzyjemniejsza. Już czułem to uchodzące powietrze jak się żegnaliśmy :) Ale nic to byle więcej takich wypadów.

Chyba tylko ja wiem o czym piszesz:P Niezły niedolot Ci wyszedł;)

Wybiera się ktoś w niedzielę gdzieś? Tym razem w dzień i coś ponad 50km na bank.
@Biafra, zgłoś się?:P

Ja bym trochę zaktywizował tych co po południu Łodzi się poruszają i jednak zaprosił w niedzielę na północ:)

God damn it co się na ta niedzielę tak uparliście:( Ja zazwyczaj w niedziele biegam na zawodach:/ Patrząc w kalendarz to pierwsza wolna niedziela za 4 tygodnie dopiero. 

@Minor, pracujesz w domu podobno. To dajesz w tygodniu jakoś jak człowiek :thumbsup:

A co do zaproszenia południa do nas to popieram wniosek. Chętnie pokaże jak północ jest fajna!

Ps. Mówiłeś o tej trasie wokół Łodzi na 280 (chyba) km. Masz ją jakoś zaznaczoną ma mapce ?

Zapomniałeś dopisać że z uwagi na budowę nowych dróg wokół łodzi przebieg szlaku na załączonej mapce jest nieaktualny w niektórych miejscach.

Starałem się jechać z GPS w ręku idealnie po czerwonym ;) To nie jest dokończony szlak co ja mam na śladzie, po wyjeździe z Łagiewnik już był za ciemno abym dalej się zapuszczał po PKWŁ z oświetleniem w postaci telefonu komórkowego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...