Mod Team Pixon Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zastanowię się czy będzie mi się chciało jechać do pl. wolności. W sumie to jeden czas jest co dojazd na kaloryfer. Na braki w oświetleniu narzekać nie mogę. Dam znać raven'owi na komórkę gdzie będę. BTW. byłem pewny że Raven to jeszcze kolano leczy - rehabilituje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 kolejny środowy wyjazd zaliczony:) uczestnicy zadowoleni zapraszamy następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Że się wtrące...Raven nie ma przypadkiem na imię Mateusz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zastanowię się czy będzie mi się chciało jechać do pl. wolności. W sumie to jeden czas jest co dojazd na kaloryfer. Na braki w oświetleniu narzekać nie mogę. Dam znać raven'owi na komórkę gdzie będę. BTW. byłem pewny że Raven to jeszcze kolano leczy - rehabilituje. Ok. Tylko ja ostrzegam, że na asfaltach mogę mulić bo chyba nie mam kiedy zmienić opon, a obecnie mam Nevegale 2,35 wsadzone. A co do Ravena- no, leczy. Tak leczy, że dał mi się na enduro wyrypę wyciągnąć Biafra, dopiero teraz zauważyłam pytanie. Tak, Raven ma przypadkiem na imię Mateusz:) Śmigasz z nami jutro i w piątek? A jeszcze jedna sprawa, dająca się połączyć z propozycja Xanagaza(przy czym moje koła na MK nie postaną. Nie mam mowy nawet.)- jutro byśmy po prostu pośmigali nocą po łagiewach, ale na piątek myśleliśmy o jakimś ognisku na Brusie. Ktoś? Coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A jeszcze jedno- jak ktoś nie ma jakiegoś szperacza, a chciałby pojeździć to póki to nie będzie dziesięć osób;) to damy radę na tych lampkach, które są- więc zapraszam, może się komu spodoba:) No właśnie średnio się daje, przerobiłem to któregoś razu z Tomkiem w Łagiewnikach jak mi brakło oświetlenia. On skręca trochę, a ja zostaję bez światła... nie widzę co mam pod kołami. Na zjazdach, rośnie prędkość rosną też odległości. Bez różnicy czy byłem z przodu czy z tyłu, przeżywałem koszmar gdy traciłem wizję Więc ostrożnie z takimi zapewnieniami bo może być różnie. Ja mam prądu na 2h jazdy w kompletnych ciemnościach, tak PI razy oko. Jak nie będziemy ciągle po chaszczach jeździć i będę mógł jechać na połowie mocy, to wiadomo 4h:) Ogniwa dziś naładowane i pomierzone. BTW. Fascynuję mnie Twoja siła przebicia Asiu. W tamtym roku jak chciałem po nocy jeździć to jedna, dwie osoby chętne były... Teraz problemów brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dziś 21 będę na placu, chyba że się spóźnię kilka minut. Mogę prosić kontakt telefoniczny do kogoś z jadących? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Do zobaczenia na Placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Troszkę się rozciągnęło, w czasie:) Dużo osób się zebrało, jak na nocny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 http://xanagaz.bikestats.pl/912107,Najtrajd.html Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ładnie wyszło. Dzięki, panowie:)Trzeba będzie jakąś powtórkę zarządzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dzięki, dobrze było. Tylko ten krawężnik co go nie przeskoczyłem jak dojeżdżaliśmy do Inflanckiej mnie trochę wkur... Zmiana dętki na Franciszkańskiej o 1 w nocy jakoś nie była najprzyjemniejsza. Już czułem to uchodzące powietrze jak się żegnaliśmy Ale nic to byle więcej takich wypadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Chyba tylko ja wiem o czym piszesz:P Niezły niedolot Ci wyszedł Wybiera się ktoś w niedzielę gdzieś? Tym razem w dzień i coś ponad 50km na bank.@Biafra, zgłoś się?Ja bym trochę zaktywizował tych co po południu Łodzi się poruszają i jednak zaprosił w niedzielę na północ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 God damn it co się na ta niedzielę tak uparliście:( Ja zazwyczaj w niedziele biegam na zawodach:/ Patrząc w kalendarz to pierwsza wolna niedziela za 4 tygodnie dopiero. @Minor, pracujesz w domu podobno. To dajesz w tygodniu jakoś jak człowiek A co do zaproszenia południa do nas to popieram wniosek. Chętnie pokaże jak północ jest fajna! Ps. Mówiłeś o tej trasie wokół Łodzi na 280 (chyba) km. Masz ją jakoś zaznaczoną ma mapce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Nie wiem ile tam jest km... Ponad 200 będzie. Xanagaz chyba wrzucal tutaj. Moze moglby jeszcze raz?;-) Albo ktos kto pojechal, czerwony w kolo Lodzi? Dobrze mowie? Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ja mogę w niedziele coś strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qvzxavqtfaceaumw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Zapomniałeś dopisać że z uwagi na budowę nowych dróg wokół łodzi przebieg szlaku na załączonej mapce jest nieaktualny w niektórych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Dzięki Xanagaz:)Pewnie przy S8 są zmiany jakieś, no ale to nic, orientacyjnie jest pokazane jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 To rozumiem, że w tym roku się znajdzie ekipa na ten objazd? Może ktoś jest chętny na rowerek w majówkę ? 1,2 lub 3 maja. Północ, ok 80 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Znajdzie- znajdzie.a co do majówki jak będę w Łodzi to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 No to gitara To dobra okazja, żeby południe ugościć. MKazik? Dołączysz? Miło będzie w końcu razem się przejechac! Jakby ktoś przegapił to taka prywata moja w temacie obok. Magisterka sama się nie napisze więc pomóżcie.http://www.forumrowerowe.org/topic/134774-masa-krytyczna-opinie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Zapomniałeś dopisać że z uwagi na budowę nowych dróg wokół łodzi przebieg szlaku na załączonej mapce jest nieaktualny w niektórych miejscach. Starałem się jechać z GPS w ręku idealnie po czerwonym To nie jest dokończony szlak co ja mam na śladzie, po wyjeździe z Łagiewnik już był za ciemno abym dalej się zapuszczał po PKWŁ z oświetleniem w postaci telefonu komórkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 W majówkę to ja sie piszę wstepnie na jakieś wypady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Hi.Ja chętnie, ale majowkę spędzam koło Krakowa. Rower ze mną będzie i znowu na południu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Relacja z ostatniej masy i ogniska wraz ze zdjeciami http://chickenowa.bikestats.pl/914132,Poczatek-sezonu-z-Masa-i-ogniskiem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.