Xanagaz Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Koluszki na pizzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Koluszki na pizzę tobie to tylko cycki w głowie (kto był to wie ) wyszło słońce więc może trochę obeschnie, jakiś pół teren pół szosę po wzniesieniach? ja się dostosuję bylyby dystans nie był dłuższy niż 80:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtremesystems Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 kto jutro na szose? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 ok ja się luzuję, jak jutro wstanę i mi się będzie chciało to coś we własnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Że tak z wyprzedzeniem zapytam- chce ktoś na najtrajda w piatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Za późno, piatek juz raczej ustawiony. Może wtorek, środa albo czwartek? O jakiej trasie myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Wtorek, sroda, czwartek nie mogę ani ja, ani kumpel- u mnie szkolenia, u niego robota-.-'Nad trasą jeszcze nie dywagowaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 To poniedziałek czyli dziś pewnie też nie. A może dacie radę dobrać jakieś godziny nie za późne/ nie za wczesne żeby wyskoczyć w tygodniu. Co do pytania o trasę to chodziło mi o odpowiedź w stylu "raczej teren, czas do X godzin ew. X km", żebym miał pojęcie jakie przedsięwzięcie się szykuje. O piątku się nie wypowiadam, możecie napisać jak będzie coś ustalone, a nuż się załapię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dobra będę dawać znać jak jakies inne dni będziemy smigać. A to na pewno bo ja się chyba musze przestawic głównie na nocne jazdy...Dziś to nie da rady- jesteśmy zdechli po weekendzie rowerowo- imprezowym. Ja w ogóle mam rower w kawałkach więc niestety.A czas... koło dwóch godzin na razie- nie pamiętam ile lampka mi trzyma:P No i raczej po leśnych niż asfaltowych drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Bo już się obawiałem, że będzie od zmierzchu do świtu. Ale jak takie to ja prawie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Wypad się szykuje, krajoznawczo-luzacki. Troszkę terenu a w większości asfalt koło 60 km. Zapraszam chętnych środa godzina 12.00 wyjazd z Chojen, miejsce Orlik na Stawach Jana, kierunek Pabianice i okolice :-). Czekam na towarzyszy łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Chciałam dodać, że jak dobrze pójdzie da radę zarządzić jaki najtrajd wcześniej niz w piatek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ognisko w piątek po masie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ludzie czy wy macie jakieś wakacje teraz? Kurcze, środa, samo południe, luzaki... zazdroszczę i jeszcze pewno piwko będzie w nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie, piwo stawiane było tydzień temu bo misłem zaległe urodziny. Jutro kupujemy już sobie sami, chyba, że ktos będzie miał jakieś święto. Jeszcze jedno w czwartek wypad się szykuje, ale później kolo 13- tej. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Myślę ze studenci to jakos obecnie maja spokoj, sesje gdzieś w czerwcu rusząTo kiedy w nocy ktoś jedzie i gdzie? Łagiewniki? Przejezdne już tam jest? Bo błoto i woda niezbyt współpracuja z ciemnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Prawda, prawda Minor, dajesz jutro o 12 na rower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja jestem wieczny student, więc mogę sobie pozwolić na środe i czwartek. Na luzie oczywiście bo masa mi nie spadła po zimie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Myślicie że w Łagiewnikach jeszcze błota? Jechałem w zeszłym tygodniu między Nerem a Lotniskiem gdzie wg. mojej wiedzy powinno być dosyć mokro, a pomyślałem że chyba idzie susza Nocą mogę jutro, w czwartek, a może nawet dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Łagiewnieki juz powinny być dosyć suche. W niedziele po lasach jeździłem i tragedii nie było. Rower czysty wrócił do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Minor, no w piątek nockę robimy. I może w czwartek- bedę Ci pisać esem jak już bedę coś wiedziała:) Ok, to co w czwartek ktoś chętny? Łagiewniki, start o 21 z Placu Wolności, chyba ze komuś jak Minorowi wygodniej po drodze dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Na jutro jest już dwóch, przypominam 12.00 Stawy Jana, 5 po jadę i lecę na tamę na Stawy Stefańskiego, tam jestem umówiony na 12.30. Do zobaczenia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Łagiewniki są suche jak pieprz. Spokojnie można się zapuszczać. Xanagaz na ognisko jestem chętny Ja się w sumie mogę dołączyć do tego wyjazdu nocnego w czwartek, wolałbym np. na kaloryferze się ustawić lub w arturówku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Pixon, jak dla mnie możemy się tez tam ustawić. Bo na ten moment to wygląda tak, ze ze znanym Ci Ravenem starujemy o 21 z Placu Wolności, jedziemy po Minora, a potem możemy już w trójkę dotoczyć się do Ciebie na Kaloryfer bądź do Arturowka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A jeszcze jedno- jak ktoś nie ma jakiegoś szperacza, a chciałby pojeździć to póki to nie będzie dziesięć osób;) to damy radę na tych lampkach, które są- więc zapraszam, może się komu spodoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.