MKKAZIK Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jak ktoś będzie chętny na wypad z Chojen na wypad 40-50 km w środę o godzinie 13 - tej to proszę dać znać, jadę ze znajomym tępo na luzie, asfalt 80% reszta lekkie błotko, bądź droga szutrowa :-) . Pogoda, jaka będzie to będzie i tak nikt tego nie wie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Mkazik skąd startujecie jutro? byłem wczoraj w Lagiewnikach niestety miejscami przebijałem się 3 km/h przez błotko więc lepiej jeszcze z tym ostrożnie. anyway ja mogę jutro jechać daj jakieś szczegóły, w czwartek/lub piątek planuję na szosę się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Stawy jana 13.00 kolo orlika, jazds na luzie, sereczyn, zofiowka, prawda miedzy 3-5 godzinek glownie trasy ubite i asfalt, troszkę błotka. Czekam na info jak voś to pisz. Już mamy dwóch chętnych jak coś to śmiało, do zobaczenia. Czekam do pięć po 13 -tej i jadę w stronę Stawów Stefańskiego, tam jeszcze mamy jednego, lub dwóch do jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Stawy jana 13.00 kolo orlika, jazds na luzie, sereczyn, zofiowka, prawda miedzy 3-5 godzinek glownie trasy ubite i asfalt, troszkę błotka. Czekam na info jak voś to pisz. Już mamy dwóch chętnych jak coś to śmiało, do zobaczenia. Czekam do pięć po 13 -tej i jadę w stronę Stawów Stefańskiego, tam jeszcze mamy jednego, lub dwóch do jazdy. no i pojechane:) dzięki za jazdę w miłym towarzystwie, pogoda super, na łapach wiosenne rękawki:P i było piwo:xD do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 My też dziękujemy, było super. Do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanamontana Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 hej.. jestem tu nowa Czy są już jakieś plany wycieczkowe na weekendy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Zobaczyny jakie warunki, ja chyba wypadam z gry. Reszta czeka na jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja jestem z Radogoszcza jakby co. Zresztą całkiem sporo tu osób z tej części miasta:) Ja niestety w weekend biegam ale jestem wolny w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Jakby miał ktoś plany na niedzielę, to chętnie się przyłączę. Ew. jak ktoś nie ma planów na niedzielę, to można coś zaplanować @Biafra, ty będziesz biegał cały weekend? Byś sie wyrwał w niedzielę a nie:P Bieganie jest za wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Jakby miał ktoś plany na niedzielę, to chętnie się przyłączę. Ew. jak ktoś nie ma planów na niedzielę, to można coś zaplanować @Biafra, ty będziesz biegał cały weekend? Byś sie wyrwał w niedzielę a nie:P Bieganie jest za wolne. Nadal możesz ze mną jechać w góry(w niedzielę trip się zaczyna chyba o 11)! No, dobra to pogórze jeszcze chyba ale w sumie jeden pies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Rozumiem że oferujesz się jako "sponsor"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Bieganie jest za wolne. Ja szybko biegam:D W sobotę w ramach rozgrzewki to http://biegampolodzi.pl/aktualnosci/lodzkie-grand-prix-dzieci-i-mlodziezy-w-biegach-przelajowych A w niedzielę to: http://biegampolodzi.pl/biegam-i-chodze-po-lodzi/biegam-i-chodze-po-lodzi-pierwsza-odslona-w-parku-julianowskim Może dystanse niewielkie ale rower tuż przed lub po raczej odpada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ja niestety w weekend biegam ale jestem wolny w piątek ja mogę się wybrać gdzieś jutro, byle po 10 bo rano pływam weekend....któż to wie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ja chętnie Jaki teren i długość? Minor, wiem że w tygodniu u Ciebie słabo ale piątek to już weekend:D Będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ja chętnie Jaki teren i długość? Minor, wiem że w tygodniu u Ciebie słabo ale piątek to już weekend:D Będziesz? coś po wzniesieniach łódzkich myślę zrobić ale tak 60 - 70 max No i średnia nie za wielka bo formy brak:) to jest forum gdzie występują ściganty:P a więc na dzień dzisiejszy do 23 śr dam radę jak potrenuję bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ja szybciej biegam schabie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ja szybciej biegam schabie hehehe ale jak ty wyglądasz ziom.....zeee suchar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ty hejterze jeden, napinaczu internetowy. Moze gdybys tyle energii wkladal w jazde co w napinanie i hejtowanie to bys nie pisal o braku formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Widzę,że miłość kwitnie między Wami :-) ale jak ty wyglądasz ziom.....zeee suchar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ty hejterze jeden, napinaczu internetowy. Moze gdybys tyle energii wkladal w jazde co w napinanie i hejtowanie to bys nie pisal o braku formy przynajmniej mam co napinać ty tylko biegasz a superlight rower stoi i sie kurzy:P jak ci nie wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mniej browaru silenoz... Alko zle dziala na kondyche :-))) Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mniej browaru silenoz... Alko zle dziala na kondyche :-))) Sent from my HTC Vision @up to jest wątek odnośnie ustawek rowerowych a nie porad dietetycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ... Ej to nie zaczalem :-))) Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Na niedzielę co? Teren, szosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Może lepiej szosę uskutecznimy jakąś? Zresztą mi to jest rybka. Byle gdzieś wyjść. Xanagaz jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.