hembro Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Cześć. Krótkie pytanie. Jezdzi ktoś jeszcze nocą/późnym wieczorem po Łagiewnikach o tej porze roku? Samemu trochę nudno, a na wypady o normalnej porze ciągle brakuje czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Października 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2014 @@hembro, tutaj powinno paść bardziej odpowiednie pytanie: Czy ktoś z tej grupy/tematu w ogóle jeszcze jeździ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel8754 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Pewnie to nie tu, ale nie planuje ktoś wypadu w góry w przyszły, przedłużony łikend? Jeśli utrzymają się pogodowe zapowiedzi? Beskid Śląski, trasy AM, jak najmniej asfaltów i szutrów, wyciągi, o ile jakiś będzie działał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hembro Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Faktycznie, że temat troche padł. Pewnie odżyje dopiero na wiosnę;-) Ale skoro już napisałem, to może jutro koło południa jakieś 50km ktoś będzie miał ochotę pokręcić. Bez przegięć prędkościowych, MTB. Teren dowolny, dostosuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek85 Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Pewnie to nie tu, ale nie planuje ktoś wypadu w góry w przyszły, przedłużony łikend? Jeśli utrzymają się pogodowe zapowiedzi? Beskid Śląski, trasy AM, jak najmniej asfaltów i szutrów, wyciągi, o ile jakiś będzie działał... Ja chętnie bym się wybrał z Beskidy, ale trasy bardziej lajtowe - epicko bez napinki ale bez wyciągów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Faktycznie, że temat troche padł. Pewnie odżyje dopiero na wiosnę;-) Ale skoro już napisałem, to może jutro koło południa jakieś 50km ktoś będzie miał ochotę pokręcić. Bez przegięć prędkościowych, MTB. Teren dowolny, dostosuje się. Ja pewnie będę się wybierał, np. lasami nie najkrótszą drogą do Malinki na piwo/colę. Pewnie właśnie koło południa. Ja chętnie bym się wybrał z Beskidy, ale trasy bardziej lajtowe - epicko bez napinki ale bez wyciągów No ja planuję np. niebieski z Baraniej, może czerwony ze Skrzycznego, o ile nie będzie mokro/lodowo. Lajtowo nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hembro Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Moglbym i na piwo wyskoczyc, tylko jak tak czytam o Twoich planach na przyszły weekend, to nie wiem czy sie na takiej leśnej wycieczce kondycyjnie nie wykoncze:-P To już nie ten wiek;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Hej, czy czarny szlak po Parku Krajobrazowym Wzniesień Łódzkich jest dobrze oznaczony w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Siema. Dawno nie jeździłem całym czarnym. Ostatnio skracam sobie szlak jadąc z Byszew do Starych Skoszew. Co do oznakowania czasami znaki są mało widoczne. Szczególnie na drzewach. Zdarzało się też, że w niektórych miejscach jest zapuszczony, tzn. trawa potrafi sięgać wyżej niż kierownica. To są moje spostrzeżenia. Może ktoś mieć zupełnie inne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Co do pytania czy kto jeszcze jeździ... ja! Tylko nie w Łodzi, a przez ostatnie dwa miesiące w ogóle ALE mam całkiem ambitny plan jednak wrócić do nizinnego roweru i zrobić łydę na przyszły enduro sezon.Także powoli(dosłownie) pewno znów zacznę się pojawiać na łódzkich i okołołódzkich trasach, na ile czas i akumulatory w lampce pozwolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 W Łagiewnikach komuś pomyliło się chyba coś w głowie... Jak można tak "kaleczyć" leśne ścieżki. Na początku myślałem, że to tylko w tych miejscach gdzie bardzo dużo pieszych się przemieszcza. Ale jadą po całości. Jak popada to jeździ się po tym prawie jak po glinie. Dziś widziałem wysypaną kolejna górę tego czegoś na niebieskim przy Okólnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Siema. Dawno nie jeździłem całym czarnym. Ostatnio skracam sobie szlak jadąc z Byszew do Starych Skoszew. Co do oznakowania czasami znaki są mało widoczne. Szczególnie na drzewach. Zdarzało się też, że w niektórych miejscach jest zapuszczony, tzn. trawa potrafi sięgać wyżej niż kierownica. To są moje spostrzeżenia. Może ktoś mieć zupełnie inne. Pozdro Dzięki za odpowiedź. Szlak faktycznie czasami mało widoczny ale dało się przejechać. Zrobiłem właśnie wspomnianą przez Ciebie mniejszą pętlę. Muszę powiedzieć, że teren o wiele ciekawszy niż to co mamy w okolicach Torunia. Wreszcie jakieś wzgórza i trochę błota zamiast "płaszczyzn" i ciągłego piachu . Czasem się tu zapuszczę. Pozdrowienia dla licznie spotykanych łódzkich Bajkerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 W Łagiewnikach komuś pomyliło się chyba coś w głowie... Jak można tak "kaleczyć" leśne ścieżki. Na początku myślałem, że to tylko w tych miejscach gdzie bardzo dużo pieszych się przemieszcza. Ale jadą po całości. Jak popada to jeździ się po tym prawie jak po glinie. Dziś widziałem wysypaną kolejna górę tego czegoś na niebieskim przy Okólnej... Niebieski jest już tym czymś bardzo skutecznie zniszczony... szczególnie podjazdy:\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 O matko, jakiś ruch tu jest To ja z innej beczki - szukam kompanów do indoor cyclingu. Samemu ciężko się zmusić, bo jeszcze mam w domu trenażer, ale w grupie byłoby raźniej. Ktoś byłby chętny? Na kręcenie po zmroku się już chyba nie zdecyduję, bo za zimno i za mokro. Poza tym już zmieniłem oponę na trenażerową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomchr Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Poczatek wiosny mamy jak na ta pore roku, calkiem ladny. Czy ktos ma ochote pojezdzic po okolicach na poczatek (ok30 km) spokojnym tempem?? Teren dla mnie bez roznicy, natomiast wiekszym problem jest to, ze nie znam zbytnio okolic, dlatego fajnie by bylo sie z kims wybrac kto troche zna tereny i fajne trasy. Proponujcie, jestem otwarty na propozycje... (mimo ze nowy nie smiejcie sie i nie oferujcie "zartobliwych"?? ofert matrymonialnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Ja tam jetem za zrobienie W KOŃCU jakiejś ustawki, nawet w tygodniu po pracy bo kurcze kiedyś nawet się dawało tu ekipe zebrac a teraz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Marca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 a teraz.... W bujanym fotelu siedzą i dzieci bawią Ja w tym momencie jeżdżę lub zaczynam jeździć zwykle weekendowo i tylko szosowo. W jakiś lżejszy teren ewentualnie mógłbym jechać na ostrym kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 A ja właśnie może nie często ale jeżdżę cały czas w asfaltów unikając z całych sił. I szczerze mówiąc nawet największe znane mi okoliczne błota są już od dłuższego czasu do przejechania. Już nie mówię o leśnych duktach suchutkich i szybkich. Niestety przekonałem się, że doba to za mało żeby tu na forum zebrać ludzi, a często nie mam nawet doby a dwie godziny od pomysłu do wyjazdu, dla tego nie piszę. Ale może jednak zaproponuję, środa albo czwartek po lekcjach (g. 18). Kierunek dla mnie dowolny, byle nie po ulicy bo szkoda opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Witam wszystkich po dlugiej przerwie i dolaczam sie do apelu o zorganizowanie jakiegos krecenia w grupie. Sam z braku czasu dopiero co "odkurzylem" rower i jutro pierwszy raz(!) w tym roku gdzies uderzam- prawdopodobnie w Lagiewniki, prawdopodobnie ok 11:00. Jak cos to startuje z Retkini. Weekend ma byc ladny- moze znajdzie sie wiecej chetnych? Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Obawiam się, że o 11 w środku tygodnia mało kto z Toba pojeździ;)Jakby co ja w niedziele planuję uderzyć tu - https://www.facebook.com/events/1465140020373429/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Hej, wybiera sie ktos tam w niedziele? Pogoda zapowiada sie super. http://www.mtbopoczno.pl/index.php?cat=etapy&page=12042015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja prawdopodobnie podjadę pokibicować i porobić zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 W najbliższą sobotę, tj.p6.06.2015 wybieram się na rychlebskie stezky. Mam jedno wolne miejsce w aucie, wiec jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam. Wyjazd wcześnie rano, powrót wieczorem.auto na lpg,wiec koszta niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Witam, Zastanawiam się nad ponownym wyjazdem na rychleby jutro, w niedziele. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.