Mod Team Pixon Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Czemu chcesz powtarzać trasę, którą dopiero co jechaliśmy? Nie lepiej byłoby spróbować uderzyć do tych Skierniewic? Marcin zabrałby dziewczyny z rowerami autem, druga część ekipy czyli znając życie my, być może barto i jj dojechalibyśmy na miejsce pokręcili się po puszczy bolimowskiej i wrócili. Dystans podobny, a trasa chociaż inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja odpadam. Życzę wszystkim wspaniałych wycieczek rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Maja 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ktokolwiek ma chęć na ognisko masowe/pomasowe. Ustawka w okolicach 18, zebranie wszystkich i dojazd na poligon przez sklep po kiełbasę. Standard. Piątek ok. 18/19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Będzie padać czy nie będzie padać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Pytanie poglądowe- jakieś ktosie byłyby chętne na Święte w pierwszy weekend lipca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyga981 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jakaś szosa ktoś coś? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga76 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ja jestem chetna na świetokrzyskie, tylko ze najlepiej w drugi weekend, ten 12-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Aga, ja organizuję wypad w weekend 12-13 w góry świętokrzyskie pisz na pw jakbyś chciała dołączyć się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No, nasz wypad się przekłada na właśnie weekend 12-13(plus piątek), bo na ten najbliższy inne plany rowerowo-górskie. Najprawdopodobniej w te Święte, może jakieś większe górki.Wypad o charakterze enduro- nie będzie wielkich dystansów z wysoką średnią za to moze się zdarzyć robienie jednego zjazdu po kilka razy żeby obadac wszystkie linie(chociaz to raczej nie jesli pojedziemy w wyższe bo nas wypychy zabiją ).Przy czym osobiście nie widzę problemu żeby tripy robić w grupach w zależności od upodobań, a tylko częśc dnia spędzic razem na pogaduchach czy fotkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Aaaa, ja planuję własnie tęż wypad pośmigać po górkach też, ale szczegóły dopiero będę ustalał. U Ciebie już jakoś bardziej zorganizowane?Chętnie podczepiłbym się pod trasy ęduro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 A co tu bardziej organizować? Pakujemy się w auto, jedziemy na miejsce, jeździmy dwa/trzy dni, wracamy. "Miejsce" to pewnie dość klasycznie okolice Chęcin tym bardziej, że ja mam plan spędzić trochę czasu na Patrolu badając różne linie bo ta górka ma potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czem Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Asiu, zjazd z Zamczyska (ten po zachodniej stronie - niebieski szlak pieszy) z maratonu ŚLR by Ci się spodobał... co ja piszę, byś się w nim zakochała Kamenie, korzenie, spore nachylenie - esencja mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Powitać. Ktoś chętny na rundke po terenach zielonych w Łodzi w niedziele? Poszukiwani amatorzy dla których 50 km to wyczyn :-) Moja średnia to 15-20 km w zależności od terenu i dystansu. Szybkość zawsze można dostosować. Planowany teren do dogadania, lecz w przypadku braku chętnych przymierzam się do okolicy stacji PKP na widzewie (za nią jest jakiś lasek, chce go wybadać) bądź dalsza cześć Lublinka. W sobotę po południu tez można jaka rundke zrobić jeśli znajdą się chętni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniBa Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Wybieram się w jutro (niedziela) w okolicę dobieszkowa i dalej w stronę rezerwatu Janinowskiego. Planuję zrobić 80-100km jakby ktoś miał ochotę to wyruszam ok. 9-10 z arturówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Przedstawiam plan na sobotę 06.08.2014, pod warunkiem, że nie będzie padało za bardzo. Orientacyjna trasa (to znaczy, że jadę w kierunku, ale nie koniecznie przez wymienione miejsca): Sieradz, nad Wartą i Widawką, Widawa, gdzieś między Szczercowem i Bełchatowem, KWB Bełchatów, Góra Kamieńsk, Kamieńsk. Tu można zakończyć jazdę, bądź improwizować przez Sulejów do Tomaszowa Maz. Co do samej jazdy: minimum asfaltu, maksimum terenu, turystyka, ale bez opier....nia się. Trasa mocno improwizowana więc i wybór zakończenia zależ od tego co i kiedy stanie się po drodze. Szacowana odległość w wariancie do Tomaszowa to jakieś 150 - 170km (na oko Technicznie: dojazd do Sieradza - pociąg 6.29 Łódź Kaliska (chociaż myślę też o 4.49, czasu nigdy za wiele) Powrót - pociąg (mam to opanowane, szkoda pisać) Dość opowiadania. Chętnych zapraszam do wspólnej jazdy. W razie pytań proszę pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kromkahleba Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Czy ktoś wybiera się na 31.08.2014-Opoczno MTB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Jak jest schaby? Pojeździć coś trzeba, ma ktoś plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Września 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jak to na prawdziwego schaba przystało, obowiązkowa pozycja w kalendarzu to: Tour de Kalonka 20.09.2014 Wraz z tamtejszą zalewajką przygotowaną na wodzie święconej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jak to na prawdziwego schaba przystało, obowiązkowa pozycja w kalendarzu to: Tour de Kalonka 20.09.2014 Wraz z tamtejszą zalewajką przygotowanej na wodzie święconej A właśnie miałem sprawdzić kiedy w tym roku wypada - dzięki Pixon :-) A tak w ogóle to bym się pisał na wspólne jazdy, tylko oświećcie mnie koledzy kiedy się te Wasze ustawki odbywają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 No to właśnie się dowiedziałem, że nie będzie mnie na Tour de Kalonce - smutek ogarnął mnie. A byłem niezmiennie od 2008 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jak się jakąś jazdę ustawi to się odbędzie, popularne ustawki są Rowerowych Sobót z fejsa, nawet nieźle potrafią pocisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam. Jest to mój pierwszy post w dziale strefy łódzkiej. Korzystając z okazji witam wszystkich. Jak to na prawdziwego schaba przystało, obowiązkowa pozycja w kalendarzu to: Tour de Kalonka 20.09.2014 Wraz z tamtejszą zalewajką przygotowaną na wodzie święconej Mam pytanko odnośnie Tour de Kalonka. Jak to wygląda? Jest to jakieś ściganie. Wyczytałem, że są nagrody, czyli wyglada na to że jest Z chęcią bym się wybrał na tą imprezę. Skoro jest to rajd to jakie średnie wyciągacie. Korci mnie, żeby wziąć udział, ale tez nie chce się zbłaźnić jakąś ślamazarną jazdą itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Września 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Przyjeżdżasz płacić "haracz" na rzecz organizatora i zapisujesz się na 3 trasy: zielona, niebieska, czarna. Następnie wyczytują ok. 10/11 która grupka w tym momencie rusza. Jedziesz sobie w tempie wycieczkowym z przewodnikiem. Masz czas na zrobienie zdjęć, załatwienie innych potrzeb. Generalnie jazda na wycieczkę w większej grupie. Minusem tego jest to, że już od trzech lat, jeździmy stale tymi samymi trasami. Może w tym roku coś się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Dzięki za rozjaśnienie mi sytuacji. Nigdy nie uczestniczyłem w takich imprezach. Myślę, że warto spróbować :-) Zapisałem się i opłaciłem "haracz" na czerwoną trasę. Jak patrzyłem na stronce są dwie trasy rowerowe: zielona i czerwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Jedzie ktoś na objazd trasy maratonu jastrzębi łaskich w sobotę na 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.