Mod Team Pixon Napisano 31 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Daro dzięki za wspólną jazdę, Za tydzień możemy pyknąć to samo do Jankowa, a dalej pojechać drugi wariant na Łęczyce, Tum, Górę św. Małgorzaty i dalej w stronę Mąkolic. Tomek, są już jakieś plany co do najbliższej soboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Byście się kiedyś podłączyli pod jakiś wypad w góry SantaCruz albo na Jurę teraz np. byliśmy ekipą mieszaną krosiarsko-endurową, rozbiliśmy się na dwie frakcje ale co było wspólnej podróży to nasze, a koszta znacząco spadły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Czytałem Twoją relację na blogu. Jest to dobra opcja, ale najpierw kondycję muszę zrobić swoją i dziewczyn, żeby nie było płaczu na szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Bez kondycji to po prostu jedzie się z frakcją ęduro;)Nam się nigdzie nie śpieszy, potrafimy x czasu patentować jeden fragment itd itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 W najbliższą sobotę przygotowujemy prezentację dla CFO Energy Management Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Co się na łikend okaże to nawet nie potrafię wywróżyć. Jednakże jeśli będę jeździł to całym sercem. Śledzę poczynania na bieżąco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Bez kondycji to po prostu jedzie się z frakcją ęduro;) Nam się nigdzie nie śpieszy, potrafimy x czasu patentować jeden fragment itd itp. To kto wie być może się wybierzemy prędzej czy później. Magda byłaby przeszczęśliwa z takiego trybu jazdy to by mogła sobie zdjęcia porobić. Jednak ja wolałbym się wybrać z tą drugą szybszą grupą darty, xanagaz W razie co, to coś się zrobi w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W sobotę nic nie zrobię, może przed pracą wyskoczę na rower albo biegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 To kto wie być może się wybierzemy prędzej czy później. Magda byłaby przeszczęśliwa z takiego trybu jazdy to by mogła sobie zdjęcia porobić. Jednak ja wolałbym się wybrać z tą drugą szybszą grupą No, to zostawisz Magdę coby się zajęła fotografią na technicznych odcinkach i zapitalaniem na szybkich, bo jak kojarzę z Twoich wpisów na BSie to ona chyba lubi sobie śmignąć zjazdy w konkretnym tempie(?), a Ty polecisz z drugą grupą Rozumiem, że "dziewczyny" oznaczają jeszcze Monikę? Teraz co prawda sezon się zaczyna to mnie np. zmniejszy się ilość wolnych na takie wypady weekendów ale na 100% będziemy wyjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja w tym roku chyba sie definitywnie pisze na takie górskie wyjazdy bo kondycji juz nie mam do szybszej jazdy:) robi ktos szose jakas w sobote? tylko bez zazynania kierunek w sumie obojetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 robi ktos szose jakas w sobote? tylko bez zazynania kierunek w sumie obojetny Pewnie my z Darkiem i jak zawsze bez zażynania żadnych prosiaków po drodze No, to zostawisz Magdę coby się zajęła fotografią na technicznych odcinkach i zapitalaniem na szybkich, bo jak kojarzę z Twoich wpisów na BSie to ona chyba lubi sobie śmignąć zjazdy w konkretnym tempie(?), a Ty polecisz z drugą grupą Rozumiem, że "dziewczyny" oznaczają jeszcze Monikę? Tak Monika jest również w taki wyjazd wliczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Czołem. Jutro mam pracę więc mnie będzie. W niedzielę - całkiem możliwe, jeśli głowa rodziny pozwoli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jutro o godzinie 10.00 zbiórka na kaloryferze i tempem wycieczkowym jedziemy na malinke objechac tamtejszą rundę z medicycling cup. Zaprasza organizator. Daro my w niedziele idziemy na jakąś sesje industrialna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No to ładnie, takie atrakcje i mnie ominą. Trasa, taka jaka jest obecnie powinna zostać ale co organizator wymyśli... Niewykluczone, że jutro dam znać co z niedzielą i się zabiorę na eksplorację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Będę Piotrkowi sugerował żeby zostać przy tym co jest, ewentualnie dołożyć jakąś ciekawszą sekcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Jakieś ognisko po masie w piątek (zamiast masy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Wchodzimy całą trójką. Ciekawe czy doktorek zawita, czy już całkiem z rowerową ekipą się pożegnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Zawita pewnie zintegrować ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 o której na to ognicho:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No to umówmy się na tym pasażu schillera ok. 18, zgarnijmy stamtąd część osób i jedźmy po drodze do sklepu po prowiant i dalej na ognicho. Zdążymy dojechać jeszcze o normalnej porze to się jakiś chrust znajdzie za widoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 a zakupy gdzie? nie wiem czy ja sie nie dolacze gdzies po drodze bo musze sie po silce ogarnac jeszcze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 O żesz Ty schabie jeden, po siłce... Nie wiem czy się nie odłącze bo konkurencje ognisko ma silną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nie wiem czy się nie odłącze bo konkurencje ognisko ma silną Na polski jeśli łaska to przetłumacz lub rozwiń swój skrót myślowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Chodziło mi o to, że może padać deszcz a to źle wpływa na łańcuch i trzeba go smarować Domówka w piątek ! Ognisko też w piątek, jest konkurencyjna impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Spała terenem 2 maja 7.30 Dworzec Łódź Widzew Łódź - południe Koluszek - tory na Tomaszów. Głównie teren, asfaltów się nie uniknie ale większość trasy to teren, przez kilkadziesiąt km nie będziemy wyjeżdżać z lasu Prędkość przelotowa to około 24-27 km/h. Powrót też jakoś przy torach, może z drugiej strony. 150 km wyjdzie spokojnie, z czego jakieś 80-100 km w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.