Synergy Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Boże jak zapiłem, nie wiem czy jadę. Lecę w nocy na balet z dupą co dzisiaj w nocy poznałem, ale postaram się przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Chyba przyjadę z dziewczynami, więc wam średnia spadnie Silenoz śmiało możesz wpadać w związku z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 tylko nie wiem nawet ile km będzie jechane. mogę podjechać tylko jeśli będziemy zamulać haha:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Bez jaj, to sobie dwie grupy zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Dziewczyny please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pixon ustawkę mam z Jjem o 10 na przejściach podziemnych. Róg Pstrągowej a Zgierskiej. Przejścia bliższe Castoramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 My nie jedziemy z Wami, dziewczyny nie mają takiej kondycji. Nie chce nikogo spowalniac szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 wczoraj ugadane przez smarkfony z Pixonem ze jedziemy tempem imprezowo-rihanowo-piwnym na Rosanów kolo 11:) kto odwazny niech dolacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Odpadam. Wracam dopiero z baletu, miłego kręcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 http://xanagaz.bikestats.pl/1110363,Wycieczka-w-klasie.html Opis wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Był ogień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Avg 21 km/h i ogień ? dobre żarty koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Średnia nam spadała kiedy zatrzymywaliśmy się pod sklepami aby wypić kolejne piwa, bez zatrzymywania średnia wyszła ponad 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Jechaliście kilometr od mojego domu, żebym wcześniej wiedział to bym z Wami kawałek się przejechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Hejters gona hejt. Pixon i Ty przeciwko nam? Był ogień i to spory. Sami byliśmy w szoku. To, że cały rozrachunek średniej wynosi 21km/h nic nie znaczy. Były odcinki typowo ściganckie i typowo "non ścieżka drajw". Grzesiu potrafi wciągnąć w nie złe bagno i to dosłownie. Skończyło się to mokrymi nogami. Poczekaj na relację. Działo się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Jak tak Was czytam to dochodzę do wniosku, że nauczenie się olewania średniej było jedną z najlepszych rowerowych decyzji:D Z innej beczki- chce ktoś na jeden dzień w Święte w najbliższy weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Jak tak Was czytam to dochodzę do wniosku, że nauczenie się olewania średniej było jedną z najlepszych rowerowych decyzji:D I w tym momencie moje rowerowanie straciłoby sens Chłopaki wierzę że był ogień z dupy w takim razie W ten weekend są targi foto pewnie z JJ się gdzieś spotkamy. NAtomiast za dwa tygodnie jak pogoda pozwoli to można już coś myśleć nad trasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Hmmm, jakby przypadkiem większość tu miała takie poczucie rowerowego sensu jak Pixon:) to spieszę donieść, że na ten wyjazd w Święte to przede wszystkim szukamy towarzystwa dla krosiarza, który chce jechać ale uznał, że sam nie zniesie towarzystwa enduraków:PI pewne się na tym skończy, że się podzielimy na dwie wycieczki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 W sobotę nigdzie nie jedziemy więc nie spamujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Z jaką średnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 @@Xanagaz, no co ty nie czytałeś? Ona ma licznik który nie pokazuje średniej żeby się nie stresować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jeden Pixon ogarnia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Jutro jakaś szosa ok. 100 km? Średnia z 28-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.