alkor Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nic nowego nie zauważyłam, ale tez nie eksplorowałam zbytnio bo ja się trzymam zjazdów, które tam są,, a one tylko coraz bardziej zryte przez motocrossowców. Dobra jak grozisz jakimiś setkami to chyba zaczynam trenować dystanse:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie mam mtb w ten weekend, to mogę 130 szosą zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ten czarny to za dużo dla mnie, na razie zrobię sobie jakieś 40 na petli Kanzasu. ten Andrespol byłby ok ale tez na razie nieosiagalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jutro, 10,00 plac wolności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 No, Minor się nie odezwał wiec chyba nici z jutrzejszego czarnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beerman Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ten czarny to za dużo dla mnie, na razie zrobię sobie jakieś 40 na petli Kanzasu. ten Andrespol byłby ok ale tez na razie nieosiagalny masz jakąś mapkę z tą pętlą kanzasu? Ja dziś objeżdżam zalew Jeziorsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 retkinia-złotno- zgierską do kanzasu potem lutomiersk,wrząca na janowice zytowice kudrowice górka pabianicka i maratonska do domu:) Xanagaz mialo byc 130 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wliczając wszystkie piwa to było 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jedziemy coś w sobotę? Lasy pod Hutą Dłutowską do zwiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 No wreszcie Kierunek dobry. Już nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Podobno w tamtym rejonie nie można piwa kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 w Pabianicach piwa, aż nadmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Wchodzę w to. Ale będzie alkohol czy troszkę spokojniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 jaką średnią planujecie? do 18 km/ h się piszę na jazdę Szybciej markeciakiem nie polecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Alkohol zawsze wliczamy, nikogo nie namawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Średnia 22 - 24km/h. Piwo będzie kto chce,ja preferuje po a nie w trakcie. Jak kto woli. edit Pixon. Wystarczy tych bluzgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Z piwkiem faktycznie problem w tych lasach. To nie wiem teraz czy brać extrawheel'a, czy sakwy i plecak 60l starczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 pojechalbym kawalek z wami, ale ja na zapierdalanie sie nie pisze, najwyzej na szose sobie skocze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 W lasach nie problem, gorzej na drodze Dobra gdzie się ustawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Pod Maciem na Retkini zapewne. Też bym się z Wami przejechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zostawiam numer 515-493-907. Tylko ustalmy godzinę i miejscówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Koniec z Makiem, Uniwersal 10:30, pojedziemy na Popioły a potem zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 10.30, nie za późno? Nawet do pracy chodzę wcześniej. Może chociaż 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Grzesiu a dzieciaka masz? Nie masz a Jj ma musimy się dostosować... musiałem na kogoś zrzucić heheh Damy radę do soboty jeszcze daleko. Pixon olej magisterkę napiszesz po jeździe. Tlen dobrze Ci zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Olej magisterkę, lepiej na tym wyjdziesz... Chociaż dla Ciebie już za późno, już źle wyszedłeś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.