SeniorAccountant Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 O 19.00 na poligonie Kawałek czerwonego szlaku w weekend?, najbardziej interesujący kawałek jest na północy i zachodzie, mniej więcej od Kolumny do Grotnik/Łagiewnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ogarnijcie się ludzie, co tu się dzieje, gdzie jesteście ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Już nie marudź. Nowy członek rowerowy się pojawił na świecie Z tego względu jutro mogę się pojawić na krótko na ognichu lub wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Bartek chcesz nam się tu czymś pochwalić? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 W sumie to gratulacje!!! Pilnuj rodziny i wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 W sumie to nie mnie gratulować tylko mojemu Ziomkowi, z którym jeżdżę. Ale dziękuję przekażę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Kiedy fotki Bartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Sorry zapomniałem zapodaje link do fotek: https://www.dropbox.com/sh/a37f5kgc3kytcx0/fD5kAdqLsw Fotki tez na moim rowerowym blogu. http://tenbashi.bikestats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Modele:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zamiast jeździć na masę, wolę z ogniska kiełbasę ! Całe ognisko krzyczy z nami Obżeramy się kiełbasami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 I z tym oto hasłem wpadamy na ognisko całą trójcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 A jakiś rym dla nie jedzących mięsa? Wysłane z mojego HTC Sensation za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 gdzie i o której żarło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeniorAccountant Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 O 19.00 na poligonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 to przy kaloryferze jest ta? Moge być około 21 tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Nope. Poligon jest na Brusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jutro planuje ktoś jakąś jazdę? Coś dłuższego? Wysłane z mojego HTC Sensation przy użyciu Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Kotlety planujecie coś w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Kotlety planujecie coś w sobotę? Łódź Widzew, Koluszki, Rochna, Brzeziny, powrót przez PKWŁ. Co kto na to? tyle że może raczej w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ja chetnie sie podepne pod jakas dluzsza trase bo potem mam urlop do konca miesiaca i przerwa od kręcenia. Bardziej pasowalaby mi sobota. Ktos jeszcze ma jakies pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jedzie ktoś na tour de kalonka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Wiele zależy od pogody. Jeśli nie będzie padać to ja być może się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ma nie padać, może uda się rozpalić ognisko po Kalonce w innej lokalizacji, po drodze podjedzie się na stację po benzynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 A chlanie+grill na mojej działce na kalonce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 I am in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.