Minor Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 nie marudź.. ja mogę jechac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 dobra zatem 9:30 kaloryfer o ile nie będzie padało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja jestem caly czas za. Jak nie czarny to mozemy pojezdzic gdziekolwiek, tyle ze kolo 15 musze byc na Janowie. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Pojawię się również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No, w koncu jakas mobilizacja Do jutra w takim razie! Fundacja Jagiello zaprasza na kolejną niedzielną wycieczkę rowerową. Trasa obejmie: Aleksandrów Łódzki, Rudę Bugaj, Nakielnicę, Ustronie, Grotniki, Lućmierz, Dąbrówkę, Malinkę i Zgierz, gdzie uczestnicy wyjazdu zwiedzą Dom Tkaczy. Cały przejazd wyniesie ok. 60 km. Organizator zapewnia ubezpieczenie i napoje. Udział mogą brać tylko osoby pełnoletnie. Na spotkaniu uczestnicy otrzymają plan rowerowych wycieczek na wrzesień. Start o godz. 9.45 na Starym Rynku. Informacje: tel. 660 216 049. Czy ktos bral udzial w tych wycieczkach i wie jak to wyglada, ile osob jedzie, jaka predkosc itd? Z tego co widzialem to sa organizowane co tydzien, rozne trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No, w koncu jakas mobilizacja Do jutra w takim razie! Czy ktos bral udzial w tych wycieczkach i wie jak to wyglada, ile osob jedzie, jaka predkosc itd? Z tego co widzialem to sa organizowane co tydzien, rozne trasy. Prędkość poniżej 10 km/h średnia wieku 60 lat :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 gdize kaloryfer jest? Jak wstanę to pojadę, ale kasku nie mam bo zgubilem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 http://goo.gl/maps/BU5TH tu masz kaloryfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 kask niepotrzebny, nie będziemy raczej napier...szybko jechać ja jestem po dwóch dniach cięcia drzewa. spokojnego tempa oczekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A tak w nazewnictwo wtajemniczony nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ... umawiania się na ten czarny jest od zarąbania i ciut- ciut, ale do diabła, dlaczego plan wypala zawsze jak albo nie mogę albo nie mam roweru w całości?-.- @Przeor- jak planujesz zacząć tu wypisywać, że nie wiem, np. robią to specjalnie bo mnie nie lubią czy coś to infomuję, ze tę możliwość wykminiłam już sama:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No, w koncu jakas mobilizacja Do jutra w takim razie! Czy ktos bral udzial w tych wycieczkach i wie jak to wyglada, ile osob jedzie, jaka predkosc itd? Z tego co widzialem to sa organizowane co tydzien, rozne trasy. Heh, ale nie musimy jechać z tą wycieczką. Trasa, którą pokonują nie jest skomplikowana a raczej przyjemna. Nieraz miałem okazję jechać trasą, którą zacytował lunatic. Może ktoś zechciałby w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 W takim razie jutro jestem na 90% na kaloryferze o 9:30. Dajcie jakiś zapas tak +-15min tak bardziej na plus. Z tego co widziałem to padać nie będzie raczej wiatr niestety. Oby w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 9.30 kaloryfer i czekamy max 15 min. Jak ktos się spozni to sorrki. No chyba ze ma do kogos numer to niech dzwoni. Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Panowie nie czekajcie na mnie, pekl mi lancuch na stokach wracam perpedes do domu. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Straciłem dzisiaj szacunek i słabiak jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Straciłem dzisiaj szacunek i słabiak jestem. bez przesady szlak zrobiony przecież Minor, dojechałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jedzie ktoś jutro w tlenie na Górę Kamieńską na góralu? Spotkanie przy głównej pod Matką Polką o 10:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Straciłem dzisiaj szacunek i słabiak jestem. bez przesady szlak zrobiony przecież Minor, dojechałeś? Zrobiony i to książkowo. Było kilka zmian dętek w tym dwie u mnie. Sympatycznie, bez napinki i dzięki temu nie musiałem gonić grupy bo wszyscy czekali przy sklepie. Nawet nie przypuszczałem, że niektórzy miewają takie apetyty. Fiu, fiu. Sam nie jestem lepszy bo przecież wiedziałem z kim w tango jadę... słit! Tfe, sh*tt;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Tak, dojechałem... trochę to zajęło. Ale nie było sensu żebym się ładował pod te podjazdy tak to się dotoczyłem tempem 15-20 do domu. Miałem nadzieję że ktoś tam pamięta jak mówiłem że w Dobieszkowie odbiję na Imielnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 muszę częściej dupę ruszać, od siedzącej roboty tylko tyłek się świetnie trzyma nie trzeba pampersa i tak nie mogę nosić, ale co tam. Czas powrócić do formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Dobrze bylo. Dzieki wszystkim i do nastepnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Było przyzwoicie. Dobre tempo w paru miejscach. Dzięki za konkret wycieczkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Robimy jakieś ognisko w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 To rozumiem, że było pytanie o której się widzimy ?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.