Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Tempo jakie? Bo jak mówisz o podjazdach w Starych Moskulach to mnie jakoś nie napawa optymizmem ta sytuacja. 

Generalnie trasy dobrze znane i już wiele razy przejechane. Gdyby się @silenoz zdecydował na takie krótki wypad to może ja też bym się skusił :P Będzie rekreacyjnie o ile się nie mylę.

No, ta teraz to tylko 'gdyby silenoz'... łamiesz mi serce:<

Nie no.. 15km/h to ja bym się zamęczył psychicznie więc odpada. 

Ale może coś szybciej rekreacyjnie ktoś by chciał? Asiu, kochanie, wynagrodzę Ci to, obiecuję że jak pojedziemy na rower ani razu nie będziesz musiała wyznaczać trasy, nie zapytam wcale czy w lewo czy w prawo, kompletnie nie będziesz musiała o tym myśleć:) Jedziesz?
Może ktoś jeszcze? W sobotę? Albo w piątek noc?:P

Srednia +/- 20km/h no przynajmniej 20km/h jak się będzie dobrze jechało mogłoby być szybciej trochę. Dystans do ugadania.

Tempo jakie? Bo jak mówisz o podjazdach w Starych Moskulach to mnie jakoś nie napawa optymizmem ta sytuacja. 

Generalnie trasy dobrze znane i już wiele razy przejechane. Gdyby się @silenoz zdecydował na takie krótki wypad to może ja też bym się skusił :P Będzie rekreacyjnie o ile się nie mylę.

Aż takich problemów z pokonywaniem tych podjazdów to nie mam. Co do kilometrażu, w ciągu tygodnia po pracy przejeżdżam ok. 30-50 km. W weekend, jak mam więcej czasu, to robiłem wypady nawet do 148 km (objazd Łodzi wzdłuż granic administracyjnych). Podałem szacunkową średnią prędkość, może być wyższa w zależności od nawierzchni, długości trasy itp.

Aż takich problemów z pokonywaniem tych podjazdów to nie mam. Co do kilometrażu, w ciągu tygodnia po pracy przejeżdżam ok. 30-50 km. W weekend, jak mam więcej czasu, to robiłem wypady nawet do 148 km (objazd Łodzi wzdłuż granic administracyjnych). Podałem szacunkową średnią prędkość, może być wyższa w zależności od nawierzchni, długości trasy itp.

Proforma ale Ty podajesz średnią licznikową czy nie wiem- z Endo? Bo szczerze mówiąc, nie bardzo zgrywa mi się avs 15 km/h z dystansem 140 km... no, nie i już.

Nie no.. 15km/h to ja bym się zamęczył psychicznie więc odpada. 

Ale może coś szybciej rekreacyjnie ktoś by chciał? Asiu, kochanie, wynagrodzę Ci to, obiecuję że jak pojedziemy na rower ani razu nie będziesz musiała wyznaczać trasy, nie zapytam wcale czy w lewo czy w prawo, kompletnie nie będziesz musiała o tym myśleć :) Jedziesz?

Może ktoś jeszcze? W sobotę? Albo w piątek noc? :P

Srednia +/- 20km/h no przynajmniej 20km/h jak się będzie dobrze jechało mogłoby być szybciej trochę. Dystans do ugadania.

Teraz to 'kochanie'...

Trochę się boję już teraz deklarować bo różnie z moją bytnością w Łodzi , jak doskonale wiemy:P, bywa w weekendy ale jadę.

A w ogóle- na dniach przyjdzie mi nowy aku do mojej lampki. Czarny nocą czeka:D

Proforma ale Ty podajesz średnią licznikową czy nie wiem- z Endo? Bo szczerze mówiąc, nie bardzo zgrywa mi się avs 15 km/h z dystansem 140 km... no, nie i już.

Teraz to 'kochanie'...

Trochę się boję już teraz deklarować bo różnie z moją bytnością w Łodzi , jak doskonale wiemy:P, bywa w weekendy ale jadę.

A w ogóle- na dniach przyjdzie mi nowy aku do mojej lampki. Czarny nocą czeka:D

Korzystam z aplikacji Endomondo. Średnią prędkość jest "na oko". 148 km to póki co mój najdłuższy dobowy przejazd, średnia prędkość podczas niego była niższa. Co się tak w ogóle tej średniej prędkości uczepiliście :icon_wink:, podałem ją orientacyjnie, żeby potem nie było problemów z dostosowaniem tempa jazdy.

No, właśnie dlatego się uczepiliśmy żeby potem nie było problemów;) większość z nas tu obecnych przy licznikowej średniej 15 km/h by się zamęczyła. I to nie fizycznie;)
Ale to jak Ty podajesz prędkość z Endo to już rozumiem czemu taka niska jest. I daje to nadzieję na to, że jednak znajdziesz tu towarzystwo.

No, właśnie dlatego się uczepiliśmy żeby potem nie było problemów;) większość z nas tu obecnych przy licznikowej średniej 15 km/h by się zamęczyła. I to nie fizycznie;)

Ale to jak Ty podajesz prędkość z Endo to już rozumiem czemu taka niska jest. I daje to nadzieję na to, że jednak znajdziesz tu towarzystwo.

Przyznam się, że trochę mnie to zdziwiło. Jakiego rzędu mogą rozbieżności jeśli chodzi o licznik i Endomondo?

• 2 tygodnie później...

Pochwalcie się co jeździliście w weekend, od dłuższego czasu panuje tu cisza, czas to przerwać ;p

Ja się po okolicach Szklarskiej bujałam:)

Rebel, może ja- zobacze jak mi nauka będzie szła i czy zdążę założyć z powrotem kokpit i kasetę.

To może ja zrobię taki myk. Droga Asiu, jedziemy w sobotę na czarny, choćby dlatego że w tym roku jeszcze go nie zrobiliśmy wspólnie. I nie interesuję mnie czy masz coś innego do roboty, nie ma dyskusji i koniec, masz być. Ja też się zmuszę i pojadę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...