alkor Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Tempo jakie? Bo jak mówisz o podjazdach w Starych Moskulach to mnie jakoś nie napawa optymizmem ta sytuacja. Generalnie trasy dobrze znane i już wiele razy przejechane. Gdyby się @silenoz zdecydował na takie krótki wypad to może ja też bym się skusił Będzie rekreacyjnie o ile się nie mylę. No, ta teraz to tylko 'gdyby silenoz'... łamiesz mi serce:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahjong Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Szkoda, akurat w ten weekend nie mogę. Następnym razem chętnie podepnę się pod taką jazdę rekreacyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie no.. 15km/h to ja bym się zamęczył psychicznie więc odpada. Ale może coś szybciej rekreacyjnie ktoś by chciał? Asiu, kochanie, wynagrodzę Ci to, obiecuję że jak pojedziemy na rower ani razu nie będziesz musiała wyznaczać trasy, nie zapytam wcale czy w lewo czy w prawo, kompletnie nie będziesz musiała o tym myśleć Jedziesz?Może ktoś jeszcze? W sobotę? Albo w piątek noc?Srednia +/- 20km/h no przynajmniej 20km/h jak się będzie dobrze jechało mogłoby być szybciej trochę. Dystans do ugadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proforma Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Tempo jakie? Bo jak mówisz o podjazdach w Starych Moskulach to mnie jakoś nie napawa optymizmem ta sytuacja. Generalnie trasy dobrze znane i już wiele razy przejechane. Gdyby się @silenoz zdecydował na takie krótki wypad to może ja też bym się skusił Będzie rekreacyjnie o ile się nie mylę. Aż takich problemów z pokonywaniem tych podjazdów to nie mam. Co do kilometrażu, w ciągu tygodnia po pracy przejeżdżam ok. 30-50 km. W weekend, jak mam więcej czasu, to robiłem wypady nawet do 148 km (objazd Łodzi wzdłuż granic administracyjnych). Podałem szacunkową średnią prędkość, może być wyższa w zależności od nawierzchni, długości trasy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ja mogę w sobotę się przejechać, do 100 km i jak śr będzie w okolicach 20 będzie gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Aż takich problemów z pokonywaniem tych podjazdów to nie mam. Co do kilometrażu, w ciągu tygodnia po pracy przejeżdżam ok. 30-50 km. W weekend, jak mam więcej czasu, to robiłem wypady nawet do 148 km (objazd Łodzi wzdłuż granic administracyjnych). Podałem szacunkową średnią prędkość, może być wyższa w zależności od nawierzchni, długości trasy itp. Proforma ale Ty podajesz średnią licznikową czy nie wiem- z Endo? Bo szczerze mówiąc, nie bardzo zgrywa mi się avs 15 km/h z dystansem 140 km... no, nie i już. Nie no.. 15km/h to ja bym się zamęczył psychicznie więc odpada. Ale może coś szybciej rekreacyjnie ktoś by chciał? Asiu, kochanie, wynagrodzę Ci to, obiecuję że jak pojedziemy na rower ani razu nie będziesz musiała wyznaczać trasy, nie zapytam wcale czy w lewo czy w prawo, kompletnie nie będziesz musiała o tym myśleć Jedziesz? Może ktoś jeszcze? W sobotę? Albo w piątek noc? Srednia +/- 20km/h no przynajmniej 20km/h jak się będzie dobrze jechało mogłoby być szybciej trochę. Dystans do ugadania. Teraz to 'kochanie'... Trochę się boję już teraz deklarować bo różnie z moją bytnością w Łodzi , jak doskonale wiemy:P, bywa w weekendy ale jadę. A w ogóle- na dniach przyjdzie mi nowy aku do mojej lampki. Czarny nocą czeka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proforma Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Proforma ale Ty podajesz średnią licznikową czy nie wiem- z Endo? Bo szczerze mówiąc, nie bardzo zgrywa mi się avs 15 km/h z dystansem 140 km... no, nie i już. Teraz to 'kochanie'... Trochę się boję już teraz deklarować bo różnie z moją bytnością w Łodzi , jak doskonale wiemy:P, bywa w weekendy ale jadę. A w ogóle- na dniach przyjdzie mi nowy aku do mojej lampki. Czarny nocą czeka:D Korzystam z aplikacji Endomondo. Średnią prędkość jest "na oko". 148 km to póki co mój najdłuższy dobowy przejazd, średnia prędkość podczas niego była niższa. Co się tak w ogóle tej średniej prędkości uczepiliście , podałem ją orientacyjnie, żeby potem nie było problemów z dostosowaniem tempa jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No, właśnie dlatego się uczepiliśmy żeby potem nie było problemów;) większość z nas tu obecnych przy licznikowej średniej 15 km/h by się zamęczyła. I to nie fizycznie;)Ale to jak Ty podajesz prędkość z Endo to już rozumiem czemu taka niska jest. I daje to nadzieję na to, że jednak znajdziesz tu towarzystwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proforma Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No, właśnie dlatego się uczepiliśmy żeby potem nie było problemów;) większość z nas tu obecnych przy licznikowej średniej 15 km/h by się zamęczyła. I to nie fizycznie;) Ale to jak Ty podajesz prędkość z Endo to już rozumiem czemu taka niska jest. I daje to nadzieję na to, że jednak znajdziesz tu towarzystwo. Przyznam się, że trochę mnie to zdziwiło. Jakiego rzędu mogą rozbieżności jeśli chodzi o licznik i Endomondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja się chętnie pojawię w sobotę gdyby wypaliło jakieś ciśnięcie w terenie. Dystans im dłuższy tym lepszy, ale na krótszym też nie będę marudził. Jeślii na trasie pojawią się liczne atrakcje w formie barów z piwem to będzie pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jeślii na trasie pojawią się liczne atrakcje w formie barów z piwem to będzie pięknie jak ja pojadę to możesz ziomuś spokojnie na to piwko liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeniorAccountant Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 jak ja pojadę to możesz ziomuś spokojnie na to piwko liczyć Kupisz mu? Nam też? Dzięki Więc w sobotę od rana coś kręcimy? Niby zanosi się na deszcz ale nic nie jest przesądzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 A gdzie chcielibyście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeniorAccountant Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pochwalcie się co jeździliście w weekend, od dłuższego czasu panuje tu cisza, czas to przerwać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Kto chetny na walenie czarnucha w koktajlowym tempie (avs 20) w sobote. Start kaloryf o 9.00. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pochwalcie się co jeździliście w weekend, od dłuższego czasu panuje tu cisza, czas to przerwać ;p Ja się po okolicach Szklarskiej bujałam:) Rebel, może ja- zobacze jak mi nauka będzie szła i czy zdążę założyć z powrotem kokpit i kasetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 To może ja zrobię taki myk. Droga Asiu, jedziemy w sobotę na czarny, choćby dlatego że w tym roku jeszcze go nie zrobiliśmy wspólnie. I nie interesuję mnie czy masz coś innego do roboty, nie ma dyskusji i koniec, masz być. Ja też się zmuszę i pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja się po okolicach Szklarskiej bujałam:) Rebel, może ja- zobacze jak mi nauka będzie szła i czy zdążę założyć z powrotem kokpit i kasetę. Chyba busem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Nie zdradzaj mi tu takich drobnych szczegółów technicznych:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Okej, proszę w takim razie nie brać pod uwagę tego co napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 To chcecie robic ten czarny w weekend czy wymiekacie jak ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 ja mogę zrobić. To jest tam w oklicach aleksandrowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Nope;) Czarny to jest pętla po PKWŁ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ja mogę jechać np 9:00 9:30 z kaloryfera ten czarny ale jak znam życie to się nikomu jutro nie będzie chciało wstać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.