silenoz Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 hej nadchodzą upały... w związku z tym dziś i jutro smażing i plażing robię pytanie brzmi czy ktoś będzie jeździł w sobotę ( po południu np?) albo niedzielę? a może na cały dzień gdzieś na basen? porobiłbym coś w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A ja właśnie proponuję dziś po 20. Kierunek dowolny unikając asfaltu. Jacyś zainteresowani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Co do weekendow chyba odpadaja bo się alkor za mna stesknila i chce mnie wykorzystać po uprzednim upiciu. Chyba ze jakos to pogodzimy z rowerem. Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 No, to tak ale nie co każdy weekend;) kiedyś możemy iść na rower zakładając, że ja gdzieś nie wyjadę Mogę też jakoś w tygdniu bo mnie generalnie nie przeszkadzają upały. Wręcz przeciwnie. Czorny bym zrobiła i zielony też. Albo po prostu się gdzieś popałętała. Mozemy np. dojechać gdzieś, urządzić leżing i smażing przez kilka godizn po czym popedałowac z powrotem- przyjemne z pożytecznym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Chodziło mi o najbliższy weekend. Ja bym dziś w okolicach 17 gdzieś wyskoczył. Ktoś ma ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 dojechać gdzieś, urządzić leżing i smażing przez kilka godizn po czym popedałowac z powrotem- przyjemne z pożytecznym:) No to z Marcinem ustaliliśmy weekend w Wiśniowej Górze na basenie Dojazd ok. 20 km z Łodzi. Z czego Ciebie pewnie jak zwykle nie ma lub nie wiesz kiedy będziesz wiedzieć czy będziesz XD Oby mieli telewizor żeby relacje z TDP oglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 No to z Marcinem ustaliliśmy weekend w Wiśniowej Górze na basenie Dojazd ok. 20 km z Łodzi. Z czego Ciebie pewnie jak zwykle nie ma lub nie wiesz kiedy będziesz wiedzieć czy będziesz XD Oby mieli telewizor żeby relacje z TDP oglądać... A jest tam miejsce by bezpiecznie bajka zostawić?. tj. basen otwarty zamknięty?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Pfff, w ten weekend jestem;) szczególnie , ze ma miejsce impreza rodzinna i stęskniłam się za Minorem:D więc jeśli basen będzie niedzielny to ja się piszę. Pływać pewnie z Wami nie będę bo ogólnie nie lubię basenów, a odkryte są złym złem, ale chętnie sobie trochę wyrównam opaleniznę w ochronki na kolana, napiję piwa i takie tam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Pixon to daj znaka czy sobota czy niedziela ten basen, chcecie tam rowerem jechać? ja się zastanowię czy nie furą. anyway wybywam, będę pod komórką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A kto się będzie po czerwonym w nocy chciał pałętać? Nie piszę Nie na promienie słońca polane chlorem z basenu ale noce ciepłe, trzeba to wykorzystać. Może po basenie w sobotę uda się zebrać i pojechać w Tour. Wyjazd nad morze przekładam na wtorek. Supraśl i Białystok odpada, chyba, że ktoś jeszcze raczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dzisiaj ktoś leci na MK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dzisiaj będzie to ognisko?, jeśli tak, to w jakim miejscu?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 To jak z weekendowym basenem?Jutro czy(oby;)) w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 W niedzielę warunki tylko do przebywania w wodzie. Jutro też słońce nam popali. Głos większości pokaże nam kierunek. A to ognisko to gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Robicie coś w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ja generalnie jade się opalać- jak wypali ten wypad na basen do Wiśniowej to tam, jak nie to pewnie Arturówek albo gdzie mi się będzie chciało wlec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dajcie sobie spokoj z tym basenem w wisniowej , daleko mu do czystosci. Lepiej artu albo anilana. Nawet przyzwoicie jest na stefanskich. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Mnie jest wszystko jedno gdzie pojedziemy jeśli w ogóle jakąś grupką... i tak do tej wody nie wlezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Pewnie wiekszość z was już wie, ale fajnie rozbudowali Modrzewiaka. Dzisiaj przejeżdzałem od tyłu, od strony Serwituty taka fajna ścieżką i widziałem kilkoro rowerzystów, nawet pomyślałem, że pewnie ktoś z forum, ale robiłem trening i nie chcialem się zatrzymywać. Generalnie bardzo fajnie, pod chmurką, wielkie ognicho i muza na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeniorAccountant Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jedziemy gdzieś w sobotę od rana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Zakładaj slicki i przyjedź na maratońską na 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ja sobie chyba czarny zrobię albo coś w tym stylu chyba że znów upał zaatakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 W sobotę jedziemy nad jezioro Okręt i Rydwan, pewnie koło 130km, staramy się trzymać terenu, zainteresowani PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Rydwan fajna sprawa, tylko ostrzeżcie ludzi że to jest kopalnia zalana i tam nagle się robi 10 m w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 jak nie umiesz pływać to i na 2 m panocku się utopisz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ktoś chętny na pętelkę zielonym szlakiem w kampinosie w niedzielę? tempo turystyczne, chyba że się silniejsza grupka zbierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.