Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

hej

nadchodzą upały... w związku z tym dziś i jutro smażing i plażing robię:)

pytanie brzmi czy ktoś będzie jeździł w sobotę ( po południu np?) albo niedzielę?

a może na cały dzień gdzieś na basen? porobiłbym coś w weekend :)

Co do weekendow chyba odpadaja bo się alkor za mna stesknila i chce mnie wykorzystać po uprzednim upiciu. Chyba ze jakos to pogodzimy z rowerem.

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

No, to tak ale nie co każdy weekend;) kiedyś możemy iść na rower zakładając, że ja gdzieś nie wyjadę:P

Mogę też jakoś w tygdniu bo mnie generalnie nie przeszkadzają upały. Wręcz przeciwnie.

Czorny bym zrobiła i zielony też. Albo po prostu się gdzieś popałętała. Mozemy np. dojechać gdzieś, urządzić leżing i smażing przez kilka godizn po czym popedałowac z powrotem- przyjemne z pożytecznym:)

• Mod Team

dojechać gdzieś, urządzić leżing i smażing przez kilka godizn po czym popedałowac z powrotem- przyjemne z pożytecznym:)

No to z Marcinem ustaliliśmy weekend w Wiśniowej Górze na basenie Dojazd ok. 20 km z Łodzi. Z czego Ciebie pewnie jak zwykle nie ma lub nie wiesz kiedy będziesz wiedzieć czy będziesz XD

Oby mieli telewizor żeby relacje z TDP oglądać...

No to z Marcinem ustaliliśmy weekend w Wiśniowej Górze na basenie Dojazd ok. 20 km z Łodzi. Z czego Ciebie pewnie jak zwykle nie ma lub nie wiesz kiedy będziesz wiedzieć czy będziesz XD

Oby mieli telewizor żeby relacje z TDP oglądać...

A jest tam miejsce by bezpiecznie bajka zostawić?.

tj. basen otwarty zamknięty?.

Pfff, w ten weekend jestem;) szczególnie , ze ma miejsce impreza rodzinna i stęskniłam się za Minorem:D więc jeśli basen będzie niedzielny to ja się piszę. Pływać pewnie z Wami nie będę bo ogólnie nie lubię basenów, a odkryte są złym złem, ale chętnie sobie trochę wyrównam opaleniznę w ochronki na kolana, napiję piwa i takie tam:D 

A kto się będzie po czerwonym w nocy chciał pałętać? Nie piszę Nie na promienie słońca polane chlorem z basenu ale noce ciepłe, trzeba to wykorzystać. Może po basenie w sobotę uda się zebrać i pojechać w Tour.

Wyjazd nad morze przekładam na wtorek. Supraśl i Białystok odpada,

chyba, że ktoś jeszcze raczy?

Pewnie wiekszość z was już wie, ale fajnie rozbudowali Modrzewiaka. Dzisiaj przejeżdzałem od tyłu, od strony Serwituty taka fajna ścieżką i widziałem kilkoro rowerzystów, nawet pomyślałem, że pewnie ktoś z forum, ale robiłem trening i nie chcialem się zatrzymywać. Generalnie bardzo fajnie, pod chmurką, wielkie ognicho i muza na żywo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...