Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś chętny jutro na jakąś konkretniejszą trasę szosą powyżej 100 km lub terenem ok. 70 km? Najlepiej najbardziej górzystą jaką się da zaplanować w okolicy Łodzi. Jestem tutaj nowy, więc przyjmę wszystkie ciekawe propozycje tras :) Tempem dostosuje się do najsłabszego. Założenie jest takie, że razem jedziemy i razem wracamy, najwyżej trasę się skróci.

ZBIÓRKA O 8:00 POD KARCZMĄ POD RUDZKĄ GÓRĄ, na razie jest nas dwóch.

PS Tak z ciekawości, co to jest ten kaloryfer, dajcie współrzędne GPS ;P

Dobra. To gdzie i kiedy śmigamy? :P

A przy okazji- nie ma ktoś(albo jego znajomi etc.) szosy na sprzedaż?
Do dwóch kafli, osprzęt obojętny byleby waga oscylowała przy 9 kg. Bardziej rekreacyjna geo, rozmiar 56.

• Mod Team

Po południu czas się znajdzie. Od rana nie każdy pławi się w takich luksusach i może pochwalić się statusem bezrobotnego :D

BTW. Dlaczego jeszcze nikt w tym roku nie zaproponował czerwonego szlaku dookoła łodzi? Lub wypadu nad zalew sulejowski, tomaszowa i bunkrów jeleniu itp.?? Co się z Wami wszystkimi dzieje :) ?

Chetnie zaatakuje w weekend ponownie czarny szlak bo w niedziele udalo mi sie go przejechac doslownie 20 metrow i musialem wracac do domu na stojaco przez popsuty zacisk sztycy. Nie wiem jak poszlo Minorowi(pozdro!) bo musielilsmy sie po 5 minutach niestety pozegnac- Łukasz, pojechales czy odpusciles?

Nie, zrobiłem inna trase. 50km. Więcej samemu to mi ostatnio trudno jechac. A czarny w tym roku jest mi bardzo nie po drodze. Prawda silenoz?;-)

Co do jutra to bede wiedzial jutro czy dam rade. Ale postaram sie.

Co do weekendow chyba odpadaja bo się alkor za mna stesknila i chce mnie wykorzystać po uprzednim upiciu. Chyba ze jakos to pogodzimy z rowerem.

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Dziś chce zrobić trening Interwalowy w Łagiewnikach po jakiejś pętli. Jadę z siostrą więc jak moje tempo będzie za duże to możecie jechać z nią.

Zbiórka o 20 na kaloryferze.

hahahah  :laugh: to tak siostrę samą w lesie zostawiasz?.

• Mod Team

@@darty24, ja na 100% nie pojadę na czerwony na noc. Wolę ją zostawić do spania, niż do jeżdżenia i być nieprzytomnym w tygodniu. Takie rzeczy to chętnie w czasie urlopu w sierpniu. Ponad to w weekend ma być bardzo gorąco, dlatego my się raczej wybieramy na basen, opalanie pływanie itp. :)

@@silenoz, my dzisiaj odpadamy, dopiero w czwartek może coś się pojeździ.

@@kf123, miałem wyrzuty, ale niestety nie była w stanie się utrzymać na kole ;)

Ruszy ktoś tyłek dziś po 16 - bliżej 17? Się ostatnio tacy leniwi wszyscy zrobili. Ja jestem umówiony obecnie z silenozem.
Lunatic? Nie jeździłeś w weekend musisz nadrobić.
Asiu? Oddasz to wszystko później, nic się nie stanie jak to zrobisz jutro.
k123? Nie znam Cię:P Nie wiem jak jeździsz. Chętnie się dowiem.
Pixon? Mistrz, koksownik, postrach wśród amatorów i co, brakło Ci siły, żeby dziś pojechać po interwałach wczoraj?

I cała reszta. Forma wam spada:)
Jak już Pixon zauważył nikt nawet nie planuje Sulejowa, nikt czerownego nie chce jechać. Ale ja się nie dziwie. Jak tu niektórzy jeszcze nie mają 1000km nalotu w tym roku to ciężko by sie porywali na 250km. Do tych niektórych i ja się zaliczam niestety:P

Ktoś chętny na trasę Łódź-Gdańsk w najbliższą sobotę? Pojadę na góralu na slickach, więc tempo myślę koło 25 km/h jak nie będzie wiatru (choć ciężko powiedzieć, bo nie znam profilu trasy, możliwe, że w grupie będzie szybciej). Wyjazd koło 3 w nocy, żeby wliczając przerwy być na zachód w Gdańsku, niedziela zwiedzanie i powrót do Łodzi pociągiem. Trasa wychodzi coś koło 360 km i chyba jest z górki, bo w końcu cel to 0 m n.p.m. :)

• Mod Team

Dzisiaj i jutro mam obowiązki domowe, więc automatycznie wyskakują mi te dni z kalendarza rowerowego. Natomiast czwartek i piątek chętnie.

Z czego pewnie w piątek to robimy ognisko po masie jak co miesiąc?

@@kamfan, to pozorne bo przed Gdańskiem teren robi się mocno pofalowany i jest co dymać pod górę. Nie mniej powodzenia, upał ma być straszny.

Czerwony na noc rzuciłem tak by pozostawić sobie opcję w przypadku gdy pozostałe nie wypalą. Natomiast jeśli dostanę wolne trzy dni od początku następnego tygodnia w pracy to planuję skoczyć nad morze ale w stronę Koszalina. Prócz tego ze znajomym (@vladee) w planach mamy w piątek wieczorem ruszyć do Białegostoku na sobotnią czasówkę Mazovii a na niedzielę przeprowadzka do Supraśla na maraton. Sporo tych planów a jeszcze nic się nie wykrystalizowało.

A dziś, Minor, skąd to startujecie?

k123? Nie znam Cię :P Nie wiem jak jeździsz. Chętnie się dowiem.

zdecydowanie zawodowo  :sorcerer:  :laugh:  :laugh: szczególnie jak już zaopatrzyłam się w nowe pedały...;)

Ognisku mowie TAK :D

ja też, ale pewnie w ok. 21 bym dołączyła. Pytanie czy zdąże jeszcze zanim się skończy

Ktoś chętny na trasę Łódź-Gdańsk w najbliższą sobotę? Pojadę na góralu na slickach, więc tempo myślę koło 25 km/h jak nie będzie wiatru (choć ciężko powiedzieć, bo nie znam profilu trasy, możliwe, że w grupie będzie szybciej). Wyjazd koło 3 w nocy, żeby wliczając przerwy być na zachód w Gdańsku, niedziela zwiedzanie i powrót do Łodzi pociągiem. Trasa wychodzi coś koło 360 km i chyba jest z górki, bo w końcu cel to 0 m n.p.m. :)

podziwiam...

:whistling: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...