Minor Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 9:00 na kaloryferze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 10 mi bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 ok. 10:) Kaloryfer. Gdyby ktoś się namyślił to niech tu da znać do jutra tak do 9:40, żeby było wiadomo że trzeba poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ktoś chętny jutro na jakąś konkretniejszą trasę szosą powyżej 100 km lub terenem ok. 70 km? Najlepiej najbardziej górzystą jaką się da zaplanować w okolicy Łodzi. Jestem tutaj nowy, więc przyjmę wszystkie ciekawe propozycje tras Tempem dostosuje się do najsłabszego. Założenie jest takie, że razem jedziemy i razem wracamy, najwyżej trasę się skróci. ZBIÓRKA O 8:00 POD KARCZMĄ POD RUDZKĄ GÓRĄ, na razie jest nas dwóch. PS Tak z ciekawości, co to jest ten kaloryfer, dajcie współrzędne GPS ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dobra. To gdzie i kiedy śmigamy? A przy okazji- nie ma ktoś(albo jego znajomi etc.) szosy na sprzedaż?Do dwóch kafli, osprzęt obojętny byleby waga oscylowała przy 9 kg. Bardziej rekreacyjna geo, rozmiar 56. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 no wypadałoby się przewietrzyć gdzieś w tygodniu, ma ktoś trochę czasu na jazdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Po południu czas się znajdzie. Od rana nie każdy pławi się w takich luksusach i może pochwalić się statusem bezrobotnego BTW. Dlaczego jeszcze nikt w tym roku nie zaproponował czerwonego szlaku dookoła łodzi? Lub wypadu nad zalew sulejowski, tomaszowa i bunkrów jeleniu itp.?? Co się z Wami wszystkimi dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jeśli zostanę na łikend to może większość lub cały czerwony od 18 z soboty na niedzielę? Pixon, dobrze kombinujesz tylko ludzie chyba wolą piwo i LB bez domieszki roweru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dziś chce zrobić trening Interwalowy w Łagiewnikach po jakiejś pętli. Jadę z siostrą więc jak moje tempo będzie za duże to możecie jechać z nią. Zbiórka o 20 na kaloryferze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ja właśnie wróciłem z roweru:p kto chętny na jutro po godzinie 16 lub koło 17 bliżej na Łagiewniki ( jakiś szlak może) dystans pewnie koło 50-60 tempo niespieszne? Pixon rozumiem nadal chcesz jechać? Asia co z tobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jutro muszę Konę właścicielowi odstawić i oddać kumplowi nawigację więc godziny popracowe mam zajęte:PA co z tym czornym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ja mogę pojeździć też coś w czwartek godzina obojętna potem to już tylko weekend. Ale na 200 km to raczej się nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Chetnie zaatakuje w weekend ponownie czarny szlak bo w niedziele udalo mi sie go przejechac doslownie 20 metrow i musialem wracac do domu na stojaco przez popsuty zacisk sztycy. Nie wiem jak poszlo Minorowi(pozdro!) bo musielilsmy sie po 5 minutach niestety pozegnac- Łukasz, pojechales czy odpusciles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Nie, zrobiłem inna trase. 50km. Więcej samemu to mi ostatnio trudno jechac. A czarny w tym roku jest mi bardzo nie po drodze. Prawda silenoz?;-) Co do jutra to bede wiedzial jutro czy dam rade. Ale postaram sie. Co do weekendow chyba odpadaja bo się alkor za mna stesknila i chce mnie wykorzystać po uprzednim upiciu. Chyba ze jakos to pogodzimy z rowerem. Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dziś chce zrobić trening Interwalowy w Łagiewnikach po jakiejś pętli. Jadę z siostrą więc jak moje tempo będzie za duże to możecie jechać z nią. Zbiórka o 20 na kaloryferze. hahahah to tak siostrę samą w lesie zostawiasz?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 @@darty24, ja na 100% nie pojadę na czerwony na noc. Wolę ją zostawić do spania, niż do jeżdżenia i być nieprzytomnym w tygodniu. Takie rzeczy to chętnie w czasie urlopu w sierpniu. Ponad to w weekend ma być bardzo gorąco, dlatego my się raczej wybieramy na basen, opalanie pływanie itp. @@silenoz, my dzisiaj odpadamy, dopiero w czwartek może coś się pojeździ. @@kf123, miałem wyrzuty, ale niestety nie była w stanie się utrzymać na kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ruszy ktoś tyłek dziś po 16 - bliżej 17? Się ostatnio tacy leniwi wszyscy zrobili. Ja jestem umówiony obecnie z silenozem.Lunatic? Nie jeździłeś w weekend musisz nadrobić.Asiu? Oddasz to wszystko później, nic się nie stanie jak to zrobisz jutro.k123? Nie znam Cię Nie wiem jak jeździsz. Chętnie się dowiem.Pixon? Mistrz, koksownik, postrach wśród amatorów i co, brakło Ci siły, żeby dziś pojechać po interwałach wczoraj?I cała reszta. Forma wam spada:)Jak już Pixon zauważył nikt nawet nie planuje Sulejowa, nikt czerownego nie chce jechać. Ale ja się nie dziwie. Jak tu niektórzy jeszcze nie mają 1000km nalotu w tym roku to ciężko by sie porywali na 250km. Do tych niektórych i ja się zaliczam niestety:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ktoś chętny na trasę Łódź-Gdańsk w najbliższą sobotę? Pojadę na góralu na slickach, więc tempo myślę koło 25 km/h jak nie będzie wiatru (choć ciężko powiedzieć, bo nie znam profilu trasy, możliwe, że w grupie będzie szybciej). Wyjazd koło 3 w nocy, żeby wliczając przerwy być na zachód w Gdańsku, niedziela zwiedzanie i powrót do Łodzi pociągiem. Trasa wychodzi coś koło 360 km i chyba jest z górki, bo w końcu cel to 0 m n.p.m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dzisiaj i jutro mam obowiązki domowe, więc automatycznie wyskakują mi te dni z kalendarza rowerowego. Natomiast czwartek i piątek chętnie. Z czego pewnie w piątek to robimy ognisko po masie jak co miesiąc? @@kamfan, to pozorne bo przed Gdańskiem teren robi się mocno pofalowany i jest co dymać pod górę. Nie mniej powodzenia, upał ma być straszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ognisku mowie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ja będę trochę więcej jeździł w sierpniu, czwartek myślę że tak, piątek ognicho:P no trzeba towarzystwo ruszyć koledze z trasą do GD - szerokośc -i:) Minor ogarniam food i zaraz wychodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 @Minor, rower juz sprawny ale popoludniami pracuje w tym tygodniu niestety wiec odpadam Jak cos to bardziej z rana, a wieksze krecenie pewnie dopiero w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Czerwony na noc rzuciłem tak by pozostawić sobie opcję w przypadku gdy pozostałe nie wypalą. Natomiast jeśli dostanę wolne trzy dni od początku następnego tygodnia w pracy to planuję skoczyć nad morze ale w stronę Koszalina. Prócz tego ze znajomym (@vladee) w planach mamy w piątek wieczorem ruszyć do Białegostoku na sobotnią czasówkę Mazovii a na niedzielę przeprowadzka do Supraśla na maraton. Sporo tych planów a jeszcze nic się nie wykrystalizowało. A dziś, Minor, skąd to startujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 pyknęliśmy trochę po wzniesieniach z kaloryfera , Swędów Anielin Józefów , Minor ciśnie coraz mocniej, rośnie konkurencja dla Łódzkiego Podziemia hehe, mnie wyszło ponad 60 kaemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 k123? Nie znam Cię Nie wiem jak jeździsz. Chętnie się dowiem. zdecydowanie zawodowo szczególnie jak już zaopatrzyłam się w nowe pedały... Ognisku mowie TAK ja też, ale pewnie w ok. 21 bym dołączyła. Pytanie czy zdąże jeszcze zanim się skończy Ktoś chętny na trasę Łódź-Gdańsk w najbliższą sobotę? Pojadę na góralu na slickach, więc tempo myślę koło 25 km/h jak nie będzie wiatru (choć ciężko powiedzieć, bo nie znam profilu trasy, możliwe, że w grupie będzie szybciej). Wyjazd koło 3 w nocy, żeby wliczając przerwy być na zachód w Gdańsku, niedziela zwiedzanie i powrót do Łodzi pociągiem. Trasa wychodzi coś koło 360 km i chyba jest z górki, bo w końcu cel to 0 m n.p.m. podziwiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.