SeniorAccountant Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 @Pixon Teren/asfalt 50/50 - zapomnij: http://xanagaz.bikestats.pl/759919,Czarny-szlak-rowerowy.html Bardziej 30/70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nawet lepiej bo ja caly czas mam sliki Tempo pelen relaks wedlug Lukasza to srednia 25km/h Dla mnie to 19/ 20km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nawet lepiej bo ja caly czas mam sliki Tempo pelen relaks wedlug Lukasza to srednia 25km/h Dla mnie to 19/ 20km/h no właśnie warto by określić, jaka ma być rzeczywiście średnia na tej trasie, 25km/h czy 19-20km/h... prawdziwie relakcująca jest druga opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Lukasz się dostosuje Juz ja się o to postaram Większym problemem jest deszcz. Ma być kiepska pogoda w weekend Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Kochanie mogłabyś nie siać zamieszania w temacie? Tempo relaksacyjne dostosowane do najsłabszego uczestnika, taki jest cel sobotniego wyjazdu. Marcin montuje odcięcie od pewnej prędkości, Magda dba żeby tak było, tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 no byłem w grotnikach można rosanów grotniki i tam gdzieś dalej pod aleksandrów muza z dzisiaj z albumu OM Świetna muza, bardzo melodyjny kawałek z niesłychanie wysublimowanym wokalem - nuciłem sobie podczas golenia rano - zresztą cały dzień za mną chodzi ta nuta.. :-) Słuchajcie: może przełożyć na niedzielę, ma być lepiej z pogodą niz w sb... http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12465&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ja dopiero teraz załatwiłem chirurga hehe służba zdrowia:> trzeba monitorować tą pogodę jutro się zdecyduje pewnie Rebel, nutka dla mnie relaksacyjna:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Czy coś wiadomo o dzisiejszym jeżdżeniu wieczornym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Optuje za rowerem w niedziele bo jutro ma prawie caly czas padac. W niedziele, tylko rano, a pozniej ma sie wypogodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 też jestem za niedzielą in that case Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jak niedziela to bede na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 No to w takim razie niedziela. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Czy szlak czarny jutro nadal aktualny? Ma ktoś jakąś wiarygodną prognozę pogody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ja jadę pod kasztany na ustawkę szosową. W terenie jest zbyt mokro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 19.45 pkp w Zgierzu ul. Kolejowa. Jedziemy z Darkiem ns pętle na malinke plus Łagiewniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 To, ten, tego, no... Ktoś, coś, w weekend może? Silenoz, ty masz dużo czasu zawsze;) Ktoś jeszcze chce pojechać? Ja bym coś dłuższego w sobotę albo niedziele zrobił (obojętne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 My jedziemy w góry na weekend wiec odpadamy. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Wy? Rozumiem Ty i Pixon? Czy to większa ekipa i masz na myśli też slienoza, przykładowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ta, ja i Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ja jestem w ten weekend na wyjeździe nierowerowym także odpadam:) za tydzień coś dopiero albo w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ktoś inny? Wszyscy na ten weekend wyjechali, albo akurat mają wracać. Zabawne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością. Tylko nie wiem jeszcze czy sobota, czy niedziela ale do wieczora dam znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ok:) O ile nie odjedziesz mi nigdzie niespodziewanie to ok. Bo się zadręczę...Jeszcze ktoś? Jak nie ma pomysłu na trasę to wymyślę coś zawsze;) Tempo się szykuję chyba niezbyt zabójcze chyba że Marcin (luntaic) mnie zaskoczy jakąś formą niesamowitą A dystans jest do dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Zarowno juro jak i w niedziele mi pasuje wiec decyzje zostawiam Tobie; napisz gdzie i o ktorej sie ustawiamy? Tym razem postaram sie nie zgubic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 To w niedziele. Ktos jeszcze sie dołączy? Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.