chickenowa Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nie no jasne, ze nie Po to je robilam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 OK, to świetnie Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 coś w oko mi wpadło i jutro na 8 do okulisty, mam nadz. że się wyrobię ....a czas, np. 9:30?- kwestia miejsca...może róg Limanowskiego i Al. Włókniarzy?, po stronie stacji benzynowej?. OK A swoją drogą- pisze się ktoś na najtrajd jutro bądź pojutrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 To ja będę czekał na krańcówce na Rojnej ok. 9:40-45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 To ja będę czekał na krańcówce na Rojnej ok. 9:40-45. no z limanki może dojedziemy w 10 minut:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kto Was tam wie, lajtowe tempo to lajtowe ;-) I za czym jeszcze się wszyscy zjedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 dlatego obstawiam bardziej 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Najwyżej poczekam chwilę, nie będzie że to ja zawsze się spóźniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Szosa dzisiaj ok. 19-20,00. Trasa 50-70 km. Średnia >30km/h. Zapewniam profesjonalne wiezienie na kole Jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 alkor, jak chodzi o wieczorną jazdę, to jutro koło 20 możemy startować. Czas jazdy jak dla mnie 3 do 4 godzin. Trasa się wymyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 melanż mnie poniósł z sąsiadem ale wróciłem:P 89 km i średnia jednak powyżej 20 Pixon, hehehe znudziło się plażing/ smażing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Owurac, to będę meldować jak tam moje i Ravena plany najtrajdowe bo jechać chcemy;)Silenoz- to jak jutro? Śmigamy od rana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 no jest szansa, ino gdzie:) a Katarzyna do roboty dojechała, żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jutro na coś spokojniejszego na noc też w sumie chętnie bym się przejechał, może Magda też się zabierze bo teraz lampkę już kupiła. Tyle tylko, że dla mnie jazda do 24 nie wchodzi w grę bo w pracy byłbym nieprzytomny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Silenoz- żyła jeszcze trochę po jeździe bo mi zaproszenie na fejsiku posłała:P teraz pewnie pracuje.To co? Gdzie i o której start?A co do kierunku to Ty coś mówiłeś dziś, że Grotniki i coś tam.Pixon, nie wiem jeszcze jak z godzinami wyjdzie bo nie wiem jak Raven wróci z pracy, a jako ze pierwotnie się z nim umawiałam to się czuję od niego zależna.Problem jest taki, że on sam chyba jeszcze nie wie co i jak.W każdym razie ja bym tego najtrajda zrobiła raczej krótszego niż dłuższego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 no byłem w grotnikach można rosanów grotniki i tam gdzieś dalej pod aleksandrów muza z dzisiaj z albumu OM plus Opeth Deliverance:p Alkor, jutro może być 9 na przykład miejscówka ta sama co dzisiaj jeżeli te grotniki itp....jak chcecie gdzie indziej piszcie UWAGA TEMAT NA SOBOTĘ są chętne ludki na czarny szlak tempo wycieczkowe ( co prawda będzie Pixon ale się go nie bójcie obiecał założyć odcięcie zapłonu) pisać o której i kto chce z nami z kaloryfera ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Co do miejsca jest ok, godzinę bym przesunęła na 9.30. Piotrek też chyba pojedzie:) I dzięki za ten link:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A dotarłam, co prawda na styk, bo do ost. momentu coś trza było jeszcze zrobić.A ja będę trzymać za waszą wycieczkę jutro kciuki! a sama skorzystam z czasu przed południem i pozałatwiam kilka spraw na mieście...a tymczasem na weekend pewnie się zgramy, na tempo lajtowe, hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kasia, nie wymiękaj W piątek pozałatwiasz Jak wstanę, nie będzie padało itp. to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ustawka ziomki na czarny jest na sobotę przypominam!!!!! co do jutra mam mnóstwo zaproszeń na basen na dni następne i chciałbym chociaż podjechać na skłodowskiej umówić się na zdjęcie tych głupich szwów z głowy, damy jakoś radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jak dla mnie możemy zacząć tripa od wizyty na chirurgii:DCo Piotrek na to?Mnie jedyne na czym zalezy to zebyśmy rzeczywiscie wrócili do 13.30 do Łodzi. Mam jutro w cholerę rzeczy do ogarnięcia i wolałbym się z nimi wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Może być i chirurgia ;-) Ale rozumiem, że miejsce zbiorki to samo o 9:30? OK. Już wiem wszystko To do zgadania się następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 To moze ja sie zapisze wstepnie na czarny. Jak pogoda pozwoli i praca nie przeszkodzi Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Tak jak @@silenoz napisał. Sobota Czarny szlak rowerowy Droga 50/50 teren/szosa Zbiórka o 10.30 na kaloryferze Tempo: pełen relaks Co prawda pogodę zapowiadają słabą na najbliższe dni dlatego też musimy pilnować zmian na lepsze. Dajcie znać kto chce przyjechać, ponieważ jak się nikt nie zbierze to pojadę na ustawkę szosową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ja na pewno, tzn. jak uda sie odebrac rower z serwisu(peknieta obrecz) czyli...na jakies 50% bede Dam jeszcze znac, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.