Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

coś w oko mi wpadło i jutro na 8 do okulisty, mam nadz. że się wyrobię ....a czas, np. 9:30?- kwestia miejsca...może róg Limanowskiego i Al. Włókniarzy?, po stronie stacji benzynowej?.

OK

A swoją drogą- pisze się ktoś na najtrajd jutro bądź pojutrze?

• Mod Team

Jutro na coś spokojniejszego na noc też w sumie chętnie bym się przejechał, może Magda też się zabierze bo teraz lampkę już kupiła. Tyle tylko, że dla mnie jazda do 24 nie wchodzi w grę bo w pracy byłbym nieprzytomny.

Silenoz- żyła jeszcze trochę po jeździe bo mi zaproszenie na fejsiku posłała:P teraz pewnie pracuje.
To co? Gdzie i o której start?
A co do kierunku to Ty coś mówiłeś dziś, że Grotniki i coś tam.

Pixon, nie wiem jeszcze jak z godzinami wyjdzie bo nie wiem jak Raven wróci z pracy, a jako ze pierwotnie się z nim umawiałam to się czuję od niego zależna.Problem jest taki, że on sam chyba jeszcze nie wie co i jak.
W każdym razie ja bym tego najtrajda zrobiła raczej krótszego niż dłuższego.

no byłem w grotnikach można rosanów grotniki i tam gdzieś dalej pod aleksandrów

muza z dzisiaj z albumu OM

plus Opeth Deliverance:p

Alkor, jutro może być 9 na przykład miejscówka ta sama co dzisiaj jeżeli te grotniki itp....jak chcecie gdzie indziej piszcie

UWAGA TEMAT NA SOBOTĘ

są chętne ludki na czarny szlak tempo wycieczkowe ( co prawda będzie Pixon ale się go nie bójcie obiecał założyć odcięcie zapłonu)

pisać o której i kto chce z nami z kaloryfera ruszyć

A dotarłam, co prawda na styk, bo do ost. momentu coś trza było jeszcze zrobić.
A ja będę trzymać za waszą wycieczkę jutro kciuki! :) a sama skorzystam z czasu przed południem i pozałatwiam kilka spraw na mieście...
a tymczasem na weekend pewnie się zgramy, na tempo lajtowe, hahaha  :woot:  :laugh:

ustawka ziomki na czarny jest na sobotę przypominam!!!!!

co do jutra mam mnóstwo zaproszeń na basen na dni następne  i chciałbym chociaż podjechać na skłodowskiej umówić się na zdjęcie tych głupich szwów z głowy, damy jakoś radę?:)

Jak dla mnie możemy zacząć tripa od wizyty na chirurgii:D
Co Piotrek na to?

Mnie jedyne na czym zalezy to zebyśmy rzeczywiscie wrócili do 13.30 do Łodzi. Mam jutro w cholerę rzeczy do ogarnięcia i wolałbym się z nimi wyrobić:)

• Mod Team

Tak jak @@silenoz napisał.

Sobota

Czarny szlak rowerowy

Droga 50/50 teren/szosa

Zbiórka o 10.30 na kaloryferze

Tempo: pełen relaks

Co prawda pogodę zapowiadają słabą na najbliższe dni dlatego też musimy pilnować zmian na lepsze.

Dajcie znać kto chce przyjechać, ponieważ jak się nikt nie zbierze to pojadę na ustawkę szosową ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...