Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wam :D

Widzę, że jakieś nie-krosowo brzmiące propozycje tu padają -> ja chętnie jak się wykuruję bo coś mnie wzięło od nadmiaru klimatyzacji, mam nadzieję, że na weekend już będę gotów. W tygodniu pasują mi godziny 13 - 17 -> od rana i wieczorem pracuję.

Ciebie alkor przepraszam za brak odzewu, ale rzucili się na mnie klienci no i przeziębienie w międzyczasie. Pod koniec tyg. powinno być już po przeziębieniu a przedstawicielka firmy, która dostarcza mi nadmiarów pracy idzie od 12ego na urlop :-) Także zanosi się, że wreszcie zacznę bardziej regularnie jeździć :-)

Matko, nie wiem jakim cudem przeoczyłam że od rana... środa może być. Czwartek ewentualnie też. Ale chyba środa lepiej. No, ale jeśli np. Silenoz też jedzie i woli czwartek to luz.
Tylko od razu mówię, że ja w tym roku mało jeździłam więc czasy świetności zostały w zeszłym sezonie:D A no, i prawie na pewno będę kląć na sprzęt bo nie mam weny żeby się zabrać za regulacje.

Chemik, nic się nie stało- rozumiem, że to różnie bywa z obowiązkami. Tylko, że pech jest taki, że mnie w najbliższym tygodniu nie ma. Wyjeżdżam do Zawoi 13go, wracam po Enduro Trophy. Czyli będę dostępna od wtorku 23go pewnie, bo poniedziałek zawsze mam po ET wyłączony z życia:P

bo tam plaża brudna i syf z gilem pływa po powierzchni wody

nie wiem jak czarnocin wygląda w tym roku odległość chyba podobna....

mnie rano pasuje na siłownie mogę iść później:)

da się wyrobić rekreacyjnym tempem w 4 godziny w jedną i drugą? ;-) nie byłam i orientacji nie mam...

Matko, nie wiem jakim cudem przeoczyłam że od rana... środa może być. Czwartek ewentualnie też. Ale chyba środa lepiej. No, ale jeśli np. Silenoz też jedzie i woli czwartek to luz.

Tylko od razu mówię, że ja w tym roku mało jeździłam więc czasy świetności zostały w zeszłym sezonie:D A no, i prawie na pewno będę kląć na sprzęt bo nie mam weny żeby się zabrać za regulacje.

Chemik, nic się nie stało- rozumiem, że to różnie bywa z obowiązkami. Tylko, że pech jest taki, że mnie w najbliższym tygodniu nie ma. Wyjeżdżam do Zawoi 13go, wracam po Enduro Trophy. Czyli będę dostępna od wtorku 23go pewnie, bo poniedziałek zawsze mam po ET wyłączony z życia:P

oooo.. no to fajnie, to wstępnie termin jest ustalony, czekamy na silenoza.

hahah ;-) to co, jest szansa, że po wypadzie, wena na regulacje sama się pojawi :)

Jak w środę to może do Was dołączę, tylko nie wiem czy nadążę ;) Chyba, że z pracą coś mi wyskoczy, ale myślę, że nie.

Na Zgniłe Błota jest z 13 km ode mnie, przez Rąbień to nie ma praktycznie nawet asfaltów. Ale jakiś wybitnych atrakcji po drodze też nie ma.

hmm... chyba da radę do 13:30 wrócić?...
Jak dla mnie mogą być zgniłe, a np. na week. jak będą chętni to na spokojnie do Czarnocina, to jeszcze na słonce i wodę można się załapać.

kontuzji głowy:P

bez kasku jechałeś :>?

Jak w środę to może do Was dołączę, tylko nie wiem czy nadążę ;) Chyba, że z pracą coś mi wyskoczy, ale myślę, że nie.

Na Zgniłe Błota jest z 13 km ode mnie, przez Rąbień to nie ma praktycznie nawet asfaltów. Ale jakiś wybitnych atrakcji po drodze też nie ma.

to fajnie  :thumbsup:  będzie Nas więcej.

A kto mialby ochote w sob albo niedz czarnucha walnac :-)))jak zawsze z rebelem tempo koktajlowe gwarantowane.

Sent from my HTC Vision

jak tempo koktajlowe to chętnie dołącze! :icon_cool: 

tak samo te zgniłe się do kąpieli nie nadają a nawet do plażowania nie.....

mamy lipę w łódzkim jeśli chodzi o wodę niestety

moja kontuzja wynika z tego że zaatakował mnie daszek nad grillem z blachy falistej hehe

jest jeszcze zalew sulejowski, prezentuje się chyba lepiej...

• Mod Team

Taaa szczególnie okolice Smardzewic i Tresty Rządowej. Ponad to po zeszłorocznych akcjach jak to kilku rolników spuściło do wód gnojówkę i cały syf z pola a w Smardzewicach pojawił się taki zakwit wody, że nie wiedzieli skąd tyle tego się wzięło. Radzę uważać na zalew sulejowski.

Taaa szczególnie okolice Smardzewic i Tresty Rządowej. Ponad to po zeszłorocznych akcjach jak to kilku rolników spuściło do wód gnojówkę i cały syf z pola a w Smardzewicach pojawił się taki zakwit wody, że nie wiedzieli skąd tyle tego się wzięło. Radzę uważać na zalew sulejowski.

no to nie jestem na bieżąco, swoją drogą myślę, do pływania nadaje się najlepiej basen, albo słona woda... i tyle.

A takie zbiorniki, jak nie śmierdzą to można po prostu poleżeć i popatrzeć jak kaczki pływają :)

Ja w weekend odpadam bo jeżdżę po górach, ale za to jestem zainteresowana o której i gdzie się jutro spotykamy?

A i pewnie Raven się z nami zabierze.

coś w oko mi wpadło i jutro na 8 do okulisty, mam nadz. że się wyrobię ....a czas, np. 9:30?- kwestia miejsca...może róg Limanowskiego i Al. Włókniarzy?, po stronie stacji benzynowej?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...