kf123 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ja na dzisiaj też nie dam rady, ale.... jutro jakby ktoś za mocno nie skorzystał z uroków ogniska i piszę się na spokojną trasę to... ;-) dajcie znak!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Z Magda jedziemy w okolice justynowa, kolumny. O 10 będziemy wyjezdzac z andrespola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 a ja mogę się po siłowni wybrać w okolice łagiewnik oczywiście opcja bez deszczu;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 meteo.pl mówi, że już po deszczu. Ja koło 13.30 chcę ruszyć wstępnie w kierunku zachodnim. Trasa bez szaleństw, bo jeszcze nie wiem jak się zachowa moje kolano. Myślę że 50 - 80 km maks. Jeśli ktoś zainteresowany, to proszę się odzywać tu, ew. 512451086 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Reflektuje ktoś ruszyć się dziś lub jutro wieczorem na szosę lub teren. Czas jazdy 3 do 4 godzin. Miejsce zbiórki, kierunek jak i godzina startu do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 W teren (oczywiście po wyjechaniu z miasta), raczej jutro wieczorem. Cztery godziny to dla mnie w tej chwili maks ze względu na kolano, ale jeździć muszę, więc jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Reflektuje ktoś ruszyć się dziś lub jutro wieczorem na szosę lub teren. Czas jazdy 3 do 4 godzin. Miejsce zbiórki, kierunek jak i godzina startu do ustalenia. ja ewentualnie jutro ale moje tempo szosowe nie przekracza 25 śr więc nie wiem czy chcesz się kolego męczyć w terenie jeszcze wolniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Tez bym sie pisal na jutro w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wcale się nie będziemy śpieszyć i bić rekordów średnich. Może dziś szosą a jutro jak najmniej asfaltu. Póki jest ciepły, południowy wiatr a do wieczora z podłoża nie wyparuje aż tak dużo ciepła to można kręcić do późna i nie odczuwa się znacząco chłodu. Chętnych na offroad jutro zbieramy a dziś szosą tak ze 3 godziny i umówmy - śr. 25 km/h, to maks. Szosę dziś zaczynam przy kapliczkach 19:30 najpóźniej 20. Jeśli ktoś ma zamiar przybyć, poczekam a wtedy wspólnie ustalimy kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Szosę dziś zaczynam przy kapliczkach 19:30 najpóźniej 20 Prawdopodobnie się wtedy pojawię to razem byśmy pojeździli. Będziemy w kontakcie. Tylko weź pod uwagę, ze ja jadę na szosie i musimy wybierać raczej dobrej jakości asfalty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dobrze mod master. To co, ktoś jeszcze się może zdecyduje... Moja średnia to oczywiście równiutko 25kmh a Pixona 34kmh... no i jakoś nie mogłem się oprzeć i gnałem za nim co sił. Taki urok jego tyłu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nie przesadzaj bo ludzi odstraszasz do jazdy z nami http://pixon.bikestats.pl/967912,Tempo-tempo-z-Darkiem.html Później się dziwisz, że nikt nie czeka na zbiórce pod kapliczkami Dzisiaj jadę o 16.00 z Łąkowej 7 do Bełchatowa i wracam. Muszę być do godziny 18.00 w Bełchatowie, jak ktoś ma chęć mi towarzyszyć to bardzo chętnie się z kimś przejadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nie przesadzaj bo ludzi odstraszasz do jazdy z nami ja jestem skutecznie odstraszony:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Co z jazdą terenową dziś wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Godzina 19, przy Kapliczkach. Do 4 godzin zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Może chociaż 19.30. Późno kończę pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Będzie okej 19.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ja jednak nie dotrwam, już teraz siły nie mam:P next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Owurac to się minęliśmy. Ruszyłem na Kapliczki i Wzniesienia o 20. Innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Krótko. We dwóch spenetrowaliśmy, dużą część nieprzejezdnych lub słabo przekonujących do dalszej jazdy odcinków szlaku zielonego. Warto było się zatrzymać przy nieczynnym młynie, poparzyć kończyny pokrzywami, wykląć od najgorszych służby leśne, mknąć przez wysokie trawy o mało co nie rozjeżdżając małego zajączka odwiedzić stoisko ze słodyczami no i wreszcie pozabijać najgłodniejsze o tej porze komary sącząc zimną tatrę. Warto robić takie rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Alo,...kto by się pisał w tygodniu na spokojną trasę na zgniłe błota? - bez jakieś napinki ;-), najlepiej od rana, tak by o 13 być już w centrum Łodzi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Alo, ...kto by się pisał w tygodniu na spokojną trasę na zgniłe błota? - bez jakieś napinki ;-), najlepiej od rana, tak by o 13 być już w centrum Łodzi ;-) a czemu akurat te zgniłe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 właściwie to dlatego, że tam jeszcze nie byłam... a masz inna propozycje?;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Od rana, po południu? Jaki dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 bo tam plaża brudna i syf z gilem pływa po powierzchni wody nie wiem jak czarnocin wygląda w tym roku odległość chyba podobna.... mnie rano pasuje na siłownie mogę iść później:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.