Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie spokój, ja się nie dziwie że rezygnowali 20km przejechałem z przeciętnymi średnimi a koszulkę i spodenki sobie wykręciłem normalnie... Idź pan w z taką jazdą:) Można się przejechać i wskoczyć pod prysznic, ale żeby pojechać gdzieś i posiedzieć wśród ludzi? Ani to przyjemne, ani pachnące, ani komfortowe... A na ten Poligon też mam z 20km.

A ja mogę jechać w nocy na rower w sumie jak ktoś woli, tylko prosiłbym o posiadanie świateł odpowiednich do takiej jazdy (nie, zestaw lampek za 5,99 z biedronki nie jest odpowiedni). 
A jak nie będzie chętnych to rozważę ognisko.

Ale tu problem bo silenoz będzie próbował ściągnąć ode mnie długi zapewne:P Więc staram się go unikać...

A ja mogę jechać w nocy na rower w sumie jak ktoś woli, tylko prosiłbym o posiadanie świateł odpowiednich do takiej jazdy (nie, zestaw lampek za 5,99 z biedronki nie jest odpowiedni). 

A jak nie będzie chętnych to rozważę ognisko.

Ale tu problem bo silenoz będzie próbował ściągnąć ode mnie długi zapewne:P Więc staram się go unikać...

ale co, długi za lampkę nie z biedronki  :icon_cool: ?

no właśnie, jest plan jakiś dziś?

No bierz kielbase w dlon... (ykhm...) i przyjezdzaj :D

na razie pewni jestesmy my, czyli Pixonik, ja i Monika... Reszte zbieramy.. Stopa byc moze tez bedzie jak mu sie uda wyrwac z pracy (mam nadzieje) i na reszte czekamy

edit Pixon

Będzie też stopa, doktorek, szalik (mój kuzyn)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...