chickenowa Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Za dużo osób zrezygnowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Za dużo osób zrezygnowało to w takim razie do następnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dajcie spokój, ja się nie dziwie że rezygnowali 20km przejechałem z przeciętnymi średnimi a koszulkę i spodenki sobie wykręciłem normalnie... Idź pan w z taką jazdą Można się przejechać i wskoczyć pod prysznic, ale żeby pojechać gdzieś i posiedzieć wśród ludzi? Ani to przyjemne, ani pachnące, ani komfortowe... A na ten Poligon też mam z 20km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 oj tam oj tam my dziś byliśmy się podsmażyć na Zgniłym Błocie i jakoś bardzo nie śmierdzieliśmy a średnia ponad 20:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek94 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 teraz to najlepiej spotkać sie w nocy bo chłodno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Rundka w nocy mogłaby być ciekawa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jak ogarnę koło to na najtrajda zawsze się pisze. No, po 25tym:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 To może w pt, po 21, gdzieś, w jakieś bliższe miejsce rundka na rowerze? ktoś się wstępnie pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Piszemy się w piątek ale na ognisko. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a o której start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A ja mogę jechać w nocy na rower w sumie jak ktoś woli, tylko prosiłbym o posiadanie świateł odpowiednich do takiej jazdy (nie, zestaw lampek za 5,99 z biedronki nie jest odpowiedni). A jak nie będzie chętnych to rozważę ognisko.Ale tu problem bo silenoz będzie próbował ściągnąć ode mnie długi zapewne:P Więc staram się go unikać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 @Kasia spotykamy sie na masie i z masy jedziemy na ognisko. Chyba, ze nasi znajomi jeszcze do nas dolacza po pracy to chwile na nich poczekamy. Wiec start bedzie cos kolo 19:30 bo jeszcze trzeba wejsc do sklepu po prowiant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A ja mogę jechać w nocy na rower w sumie jak ktoś woli, tylko prosiłbym o posiadanie świateł odpowiednich do takiej jazdy (nie, zestaw lampek za 5,99 z biedronki nie jest odpowiedni). A jak nie będzie chętnych to rozważę ognisko. Ale tu problem bo silenoz będzie próbował ściągnąć ode mnie długi zapewne:P Więc staram się go unikać... ale co, długi za lampkę nie z biedronki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Minor hajs mi wisi za co innego:P spokojnie, Wania i Misza czekają w pogotowiu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Coś mamy chyba pecha ostatnio do naszych spotkań. Miejmy nadzieję że się wypogodzi do piątku. na razie widzę ze ma być wtedy kolo 20 stopni. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Czyli temperatura do jazdy. Minor, ja wstępnie jestem za, chyba że coś wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Kto sie dzis wybiera na ognisko? Meldujcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Kto sie dzis wybiera na ognisko? Meldujcie sie no właśnie, jest plan jakiś dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 18.00 Pasaż Schillera Odnajdujemy się w grupie / zbieramy chętnych na ognisko i jedziemy po zaopatrzenie do sklepu. Czyli pewnie na poligonie będziemy ok. 19.00. Pogoda zdaje się, że będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 no właśnie, jest plan jakiś dziś? No bierz kielbase w dlon... (ykhm...) i przyjezdzaj na razie pewni jestesmy my, czyli Pixonik, ja i Monika... Reszte zbieramy.. Stopa byc moze tez bedzie jak mu sie uda wyrwac z pracy (mam nadzieje) i na reszte czekamy edit Pixon Będzie też stopa, doktorek, szalik (mój kuzyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeniorAccountant Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Piszę obecnie z HQ księgowości na Łódź. Zgłaszam swoje przybycie, nie wiem czy będę o 18.00 w pasażu, czy bezpośrednio pojadę na poligon. Prawdopodobnie użyje swojego Amexa aby się tam dostać biznes class. W każdym razie, dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 pkt. 2i Regulamin forum!!!!! ok, widzę że Tomasz dziś ma gest i stawia wszystkim;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Amex? Czyli oni też produkują dywany latajace? A może to skrót od American Express. A może skoro biznes class to pewnie chodzi o to biuro podróźy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 jemu chyba chodzi że samolotem w klasie biznes:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ja odpadam, opijamy obronę koleżanki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.