13k2 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ja też postaram się dołączyć, chociaż raczej jutro planowałem zrobić sobie tam wycieczkę. Zjem obiad, ogarnę rower i będę 18:30 na Helenówku. Jakoś się znajdziemy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Co do 21.06 :dawno już nie było żadnego ogniska wiec tak jak napisał Pixon może chcecie pojesc kiełbaski w piątkowy wieczór? Wcześniej można jechać na wysławione lody a wycieczkę po którymś ze szlaków pyknąć w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 To i ja się wtrącę i poprę pomysł nocnego pedałowania. Jestem zainteresowany w środę albo czwartek (w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 jak dla mnie kiełbaski to świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jeden normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Mnie ognicho też pasuje tylko że do 26.06 niestety jestem wyłączona-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jeden normalny Madzia widzisz ja zawsze taki byłem ale tu nikt mnie nie rozumie:P wszyscy tylko speed i lightweight:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 @Marcin, nie tylko Ty bo ja rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Myślę, że nie więcej jak 5 osób No to się lekko pomyliłem, fotorelacja: pixon.bikestats.pl [...]ciekawa jestem tej Malinkowej trasy!. Malin nie było, ale trasa przednia jak dla mnie kiełbaski to świetny pomysł Ja chyba też jestem coraz bardziej skłonny zjeść te kiełbaski z ogniska w piątek. To co? Poligon ~18.30 z prowiantem w plecakach :icon_question: Mnie ognicho też pasuje tylko że do 26.06 niestety jestem wyłączona-.- Sesja nie zając, nie ucieknie Brać Wojtka i przyjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja chyba też jestem coraz bardziej skłonny zjeść te kiełbaski z ogniska w piątek. To co? Poligon ~18.30 z prowiantem w plecakach :icon_question: good plan, I am in. Przynajmniej się nie zmęczę tym razem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A gdzie jest ten Poligon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Na Brusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A gdzie jest ten Poligon? ano wjeżdża się na niego tego poligona/poligonu chyba najlepiej od ulicy Krańcowej, jadąc prosto w las docierasz do starej wojskowej strzelnicy i voila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kto będzie na ognisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kto będzie na ognisku? ja, jak tylko odbiore bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No jak to kto? Elyta Z chickenowa jestem umówiony ok 18.00 przy centralu, by dojechać dalej na ognisko. Jak ktoś chce jechać w większej grupie to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 2i Ziom, a jak jedziecie potem przez Kaliski np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Tak, jeszcze po kiełbasę trzeba będzie po drodze gdzieś podjechać, o innych rzeczach nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 dobra podjadę pod ten central o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Kogo jeszcze można się spodziewać dzisiaj na ognisku oprócz chickenowa, silenoz i Xanagaz? Marcin jesteśmy w kontakcie, jak byś miał się spóźnić to będziemy jechali wzdłuż Mickiewicza po ścieżce rowerowej aż do włókniarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Co tak cicho? Meldujcie sie kto dzis przyjezdza na ognisko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ognisko przełożone na za tydzień po/w trakcie masy krytycznej to samo miejsce. Oby nas więcej było i się ludzie upału nie wystraszyli jak to tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel8754 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 w jakim miejscu umawiacie się na piątkowej masie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 W takim w jakie aktualnie się znajdziemy. Ciężko powiedzieć przy tylu osobach gdzie się umówimy. Macie do mnie numer telefonu, więc można śmiało dzwonić pytać się gdzie jesteśmy. Co więcej jedziemy z Radogoszcza, więc można się wspólnie umówić i razem dojechać na zbiórkę. Tylko od razu chciałbym zaznaczyć, że masa będzie tylko punktem naszej zbiórki na ognisko. Nie chcemy w niej brać udziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 W takim w jakie aktualnie się znajdziemy. Ciężko powiedzieć przy tylu osobach gdzie się umówimy. Macie do mnie numer telefonu, więc można śmiało dzwonić pytać się gdzie jesteśmy. Co więcej jedziemy z Radogoszcza, więc można się wspólnie umówić i razem dojechać na zbiórkę. Tylko od razu chciałbym zaznaczyć, że masa będzie tylko punktem naszej zbiórki na ognisko. Nie chcemy w niej brać udziału. łee.... no nie żartujcie, przy takiej pogodzie to wystarczy kiełbaski ułożyć i same się zrobią!!;-)...no szkoda, że nie wypali dzisiaj, bo pogoda rewelacyjna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.