Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Myślę, że nie więcej jak 5 osób

No to się lekko pomyliłem, fotorelacja: pixon.bikestats.pl

[...]ciekawa jestem tej Malinkowej trasy!.

Malin nie było, ale trasa przednia :)

jak dla mnie kiełbaski to świetny pomysł :)

Ja chyba też jestem coraz bardziej skłonny zjeść te kiełbaski z ogniska w piątek. To co? Poligon ~18.30 z prowiantem w plecakach :icon_question: :icon_question:

Mnie ognicho też pasuje tylko że do 26.06 niestety jestem wyłączona-.-

Sesja nie zając, nie ucieknie :P Brać Wojtka i przyjeżdżać.

• Mod Team

Kogo jeszcze można się spodziewać dzisiaj na ognisku oprócz chickenowa, silenoz i Xanagaz?

Marcin jesteśmy w kontakcie, jak byś miał się spóźnić to będziemy jechali wzdłuż Mickiewicza po ścieżce rowerowej aż do włókniarzy.

• Mod Team

W takim w jakie aktualnie się znajdziemy. Ciężko powiedzieć przy tylu osobach gdzie się umówimy. Macie do mnie numer telefonu, więc można śmiało dzwonić pytać się gdzie jesteśmy. Co więcej jedziemy z Radogoszcza, więc można się wspólnie umówić i razem dojechać na zbiórkę.

Tylko od razu chciałbym zaznaczyć, że masa będzie tylko punktem naszej zbiórki na ognisko. Nie chcemy w niej brać udziału.

W takim w jakie aktualnie się znajdziemy. Ciężko powiedzieć przy tylu osobach gdzie się umówimy. Macie do mnie numer telefonu, więc można śmiało dzwonić pytać się gdzie jesteśmy. Co więcej jedziemy z Radogoszcza, więc można się wspólnie umówić i razem dojechać na zbiórkę.

Tylko od razu chciałbym zaznaczyć, że masa będzie tylko punktem naszej zbiórki na ognisko. Nie chcemy w niej brać udziału.

łee.... no nie żartujcie, przy takiej pogodzie to wystarczy kiełbaski ułożyć i same się zrobią!!;-)...no szkoda, że nie wypali dzisiaj, bo pogoda rewelacyjna!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...