13k2 Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Niestety popracować dzisiaj trochę będę musiał, ale to w sumie niewiele zmienia. Wrócę, zjem coś i ok. 17 mogę wyjść z domu. 17:30-40 mogę być w Łagiewnikach, chyba, że gdzieś na Teo mieszkasz. Czyli można by się umówić 17:30-45 na kaloryferze przy hydrantach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witajcie,Kiedy robicie kolejną ustawkę i jak to jest z szybkością?, da się za Wami nadążyć? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Na bym dzisiaj wyskoczyl do lagiewnik ale pewnie nie na chetnych o tej godzinie ? Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Na bym dzisiaj wyskoczyl do lagiewnik ale pewnie nie na chetnych o tej godzinie ? Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 no, ja właśnie wróciłam, także może z 10-20 km, dałabym radę dobić w Łagiewnikach...i koniec na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 no, ja właśnie wróciłam, także może z 10-20 km, dałabym radę dobić w Łagiewnikach...i koniec na dziś. To jak się umawiamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 To jak się umawiamy ? ...ja myślę, że jednak dam sobie odetchnąć dzisiaj, ale w tygodniu jestem jak najbardziej za i może nawet na dłuższą trasę, także kwestia dobrania dnia i może ktoś jeszcze stąd dołączy!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Najwięcej czasu mam w weekendy, no ale może innym razem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Może czarny nocą, tudzież zielony? Z tego co pamiętam czarny to większość asfalty, dopiero w okolicach Brzezin robi się terenowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 CZARNY NOCĄ!! Ja się piszęJak ktoś chce w tygodniu pojechać gdzieś to dać znać, środa, czwartek mogę się umówić w tym tygodniu. Trasę albo ja zaproponuję, albo mogę pojechać jakąś proponowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 W takim razie dwa tematy: Może jakiś skromniejszy wypad w przesilenie letnie tj. 21 czerwiec 2013. Jak wiadomo jest to najdłuższy dzień w roku. Można by się po pracy zebrać i zrobić wtedy jakiś wypad nocny. Może byliby odważni na objazd czerwonego szlaku po ciemku? A może po prostu zrobić jakąś rundkę zaproponowanym już szlakiem czarnym lub zielonym? Bądź szosą wokół Łodzi. Lista propozycji jest otwarta, czasu jeszcze trochę jest żeby coś ustalić. Kto chętny? Dzisiaj ok. 18/19 jadę na trasę familycup lub jak kto woli medicycling, lub jedno i drugie. Jak ktoś chce poznać trasę to może się przyłączyć. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Mnie niestety 21 nie ma w Łodzi, w tym tygodniu chętny bym był tylko na środę i czwartek, albo już w weekend sobota i niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek94 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ja moge dzisiaj Malinka ? Łagiewka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel8754 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ja też jak kolega wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 W takim razie informacje co do dzisiaj: Ruszam z Helenówka (pętla tramwajowa) Zgierska/Okulickiego o godzinie 18.30 w stronę Zgierza (Malinki). Podaję numer telefonu do siebie 0048 666 472 888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek94 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Hehe my mieszkamy na Helenówku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel8754 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 nic wcześniej nie dało by rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ludzie pracują do 16 Muszę jeszcze wymienić dętkę w rowerze i zajrzeć do napędu. Jeśli zbawi Cię 18.00 to postaram się na tę godzinę wyrobić. Daj znać czy to coś zmienia, czy możemy zostać przy 18.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel8754 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 dobra ok to zostańmy przy tej 18 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek94 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 a jakie tempo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dojedziemy tam spokojnie, później rundy mogę Wam pokazać też spokojnym tempem i ewentualnie później można sobie trochę pofolgować i pojechać szybciej po rundach robiąc trening. Co do 21 czerwca padł jeszcze jeden pomysł zaproponowany przez moją dziewczynę. Można zrobić ognisko, miejsce do ustalenia, godzina również. Chętnie poznam wasze zdanie kto jest za którą opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek94 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 może być ja sie pisze ale od lipca do pracy więc troche mniej czasu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel8754 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 jak myślisz Pixon ile osób mniej więcej będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Myślę, że nie więcej jak 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Bede o 18:30 na tej petli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kf123 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 no to i ja postaram się Wam potowarzyszyć ;-) !! ciekawa jestem tej Malinkowej trasy!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.