Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety popracować dzisiaj trochę będę musiał, ale to w sumie niewiele zmienia. Wrócę, zjem coś i ok. 17 mogę wyjść z domu. 17:30-40 mogę być w Łagiewnikach, chyba, że gdzieś na Teo mieszkasz.

Czyli można by się umówić 17:30-45 na kaloryferze przy hydrantach.

Na bym dzisiaj wyskoczyl do lagiewnik ale pewnie nie na chetnych o tej godzinie ?

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

no, ja właśnie wróciłam, także może z 10-20 km, dałabym radę dobić w Łagiewnikach...i koniec na dziś.

• Mod Team

W takim razie dwa tematy:

1. Może jakiś skromniejszy wypad w przesilenie letnie tj. 21 czerwiec 2013. Jak wiadomo jest to najdłuższy dzień w roku. Można by się po pracy zebrać i zrobić wtedy jakiś wypad nocny. Może byliby odważni na objazd czerwonego szlaku po ciemku? A może po prostu zrobić jakąś rundkę zaproponowanym już szlakiem czarnym lub zielonym? Bądź szosą wokół Łodzi. Lista propozycji jest otwarta, czasu jeszcze trochę jest żeby coś ustalić. Kto chętny?
  2. Dzisiaj ok. 18/19 jadę na trasę familycup lub jak kto woli medicycling, lub jedno i drugie. Jak ktoś chce poznać trasę to może się przyłączyć. Zapraszam :)

• Mod Team

Dojedziemy tam spokojnie, później rundy mogę Wam pokazać też spokojnym tempem i ewentualnie później można sobie trochę pofolgować i pojechać szybciej po rundach robiąc trening.

Co do 21 czerwca padł jeszcze jeden pomysł zaproponowany przez moją dziewczynę. Można zrobić ognisko, miejsce do ustalenia, godzina również. Chętnie poznam wasze zdanie kto jest za którą opcją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...