Minor Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Moje rady dla Ciebie kolego. 1. Musisz napisać wcześniej takie rzeczy, bo tu pewnie wszyscy poszli pić w sobotę jeśli na niedzielę nie mieli planów. 23.30 to marny czas:) Wiesz daj ludziom szanse to przeczytać i oswoić się z myślą że mają gdzieś jechać.2. Nigdy Cię wcześniej nie widziałem tutaj, wiec nie wiem jak jeździsz. Myślę że nie ja jedyny. Przydałaby się jakaś orientacyjna informacja o tempie:)I to tyle, może w przyszłym tygodniu uda Ci się z kimś ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jestem świeżym posiadaczem roweru wiec ciężko powiedzieć jak jeżdżę. Wydaję mi się że w tempie ok 20 km/h. Tak jak mówisz może na przyszły tydzień uda się do kogoś podłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Z soboty: http://xanagaz.bikestats.pl/946973,W-okolicach-Koluszek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Zbiórka: 18,00Miejsce: Lodowa/Dąbrowskiego Osoby: silenoz, Xanagaz i ja, ktoś jeszcze chętny? Kierunek: południowa pętla na Czarnocin Średnia: ~28-30 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 a na końcu rytualne zabójstwo kozła....ee zaraz to nie ta ustawka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ruszać dupy cieniasy, jedziemy na szosę! hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ktoś tu ma formę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ktoś tu wie jak się jeździ na kole aby szosowiec się nie skapnął hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Moje rady dla Ciebie kolego. 1. Musisz napisać wcześniej takie rzeczy, bo tu pewnie wszyscy poszli pić w sobotę jeśli na niedzielę nie mieli planów. 23.30 to marny czas:) Wiesz daj ludziom szanse to przeczytać i oswoić się z myślą że mają gdzieś jechać. 2. Nigdy Cię wcześniej nie widziałem tutaj, wiec nie wiem jak jeździsz. Myślę że nie ja jedyny. Przydałaby się jakaś orientacyjna informacja o tempie:) I to tyle, może w przyszłym tygodniu uda Ci się z kimś ustawić Niestety nie jestem w stanie pochwalić się takimi osiągnięciami jak koledzy wyżej, ale zawsze coś jak na nowicjusza ;] http://www.endomondo.com/workouts/202112607/2659692 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Niestety nie jestem w stanie pochwalić się takimi osiągnięciami jak koledzy wyżej, ale zawsze coś jak na nowicjusza ;] http://www.endomondo.com/workouts/202112607/2659692 o proszę,ktoś normalny w końcu. dystanse bez napinki, siłka, bieganie. jest nadzieja w narodzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 To nie jest normalne w jednym dniu: bieganie, jazda na rowerze i siłownia... Efektów z tego żadnych a tylko strata czasu. To trzeba rozdzielić. Relacja z wczoraj szosowy eliminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 To nie jest normalne w jednym dniu: bieganie, jazda na rowerze i siłownia... Efektów z tego żadnych a tylko strata czasu. To trzeba rozdzielić. Gdyby efektów nie było to zapewne bym tego nie robił. Bieganie było w formie rozgrzewki przed siłownią. Siłownia - trening, a rowerek to forma relaksu nie zależna od pozostałej aktywności sportowej. Wystarczy już że rozdzielam dni treningów biegowych od siłowych ;] Nie starczyłoby mi tygodnia na odstępy między każdą dyscypliną a do tego praca szkoła itp Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Wszystko zależy od tego dlaczego ktoś biega/jeździ na rowerze/pływa itd.Ja np. robię to bo lubię i nie raz, nie dwa zdarza mi się ćwiczyć rano na stacjonarnym, polecieć na basen i zaraz potem wyjść biegać, po czym znów trzasnąć półtorej godziny na stacjonarce. Bo chcę, nie bo efekty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie miałem na myśli że ćwiczę tylko dla efektów, ale to one najbardziej motywują, cieszą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Spoko:] ja tak sobie luźno dywaguję w odpowiedzi głównie na post Pixona. Jak dla mnie obojętne dlaczego i w jaki sposób ktoś sobie uskutecznia aktywność fizyczną.Osobiście np. nie znoszę ćwiczyć żeby jakiś konkretny cel osiągnąć bo mi to zabija przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Widzicie, to nie jest takie obojętne. Można sobie zrobić niezłe kuku. Ktokolwiek cokolwiek trenował wie jak układany jest trening. Wie że to wszystko ma swoją kolejność po to żeby minimalizować ryzyko kontuzji i jednocześnie żeby to wszystko dawało jak najlepszy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 2i To wychodzi na to, że ponad siedem lat treningów jeździeckich nie miało w moim wypadku miejsca bo jak widać różnie sobie składam aktywności w ciągu dnia. W oparciu o jedno- jedyne kryterium: "widizmisię":D Taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Tak, brydż albo szachy to też sport... łucznictwo albo strzelectwo sportowe, też pewnie nie wymaga jakichś wielkich przygotowań.Zresztą ja nie mówię o takim treningu dla zabawy gdzie się poruszasz trochę tak i trochę tak. Mowa jest o bardzo intensywnym treningu, gdzie masz etapy dużego zmęczenia a z tym się wiąże ogromne ryzyko kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Na jutro jest ktoś chętny na popołudniowe jeżdżenie? Tak od 15-17 (zależy czy do pracy jutro pójdę czy nie, rano będę wiedział). Najchętniej na objazd tras FamilyCup/MediCup – chciałem tak z ciekawości zobaczyć co za trasy mają. Żeby w ogóle opłacało się ruszać z domu można zrobić kółko przez Łagiewniki i Smardzew, a na koniec Malinkę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Na jutro jest ktoś chętny na popołudniowe jeżdżenie? Tak od 15-17 (zależy czy do pracy jutro pójdę czy nie, rano będę wiedział). Najchętniej na objazd tras FamilyCup/MediCup – chciałem tak z ciekawości zobaczyć co za trasy mają. Żeby w ogóle opłacało się ruszać z domu można zrobić kółko przez Łagiewniki i Smardzew, a na koniec Malinkę :-) dobra ale jakie tempo? i ile km chcesz zrobic ( pytam bo jak jesteś kolejnym maniakiem to ja posiedzę na siłce:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Czarny szlak Zbiórka na ul.Wycieczkowa (kaloryfer) zakończenie DDR. Tempo dostosowane do najwolniejszego uczestnika. Sobota 10:00 – 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Czarny szlak Zbiórka na ul.Wycieczkowa (kaloryfer) zakończenie DDR. Tempo dostosowane do najwolniejszego uczestnika. Sobota 10:00 – 17:00 aha czyli najwolniejszy będzie Xanagaz , sr jakoś 32 km/h hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 dobra ale jakie tempo? i ile km chcesz zrobic ( pytam bo jak jesteś kolejnym maniakiem to ja posiedzę na siłce:P) Na pewno wolniejsze niż Xanagaza Tempo lajtowe, w sobotę podobno mam robić zielony szlak, więc bez przemęczania. Wyjdzie z 50-70 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Na pewno wolniejsze niż Xanagaza Tempo lajtowe, w sobotę podobno mam robić zielony szlak, więc bez przemęczania. Wyjdzie z 50-70 km. napisz rano czy masz czas, jak będę w stanie po basenie coś zrobić to się zgadamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 OK, dam znać tak koło 10-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.