silenoz Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No chyba nic z tego, chmury wyglądają na takie że to padać może ciągle... Panie złoty, leje masakrycznie. Z żalem proponuję odwołać akcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Wysoko mnie cenisz:) Ze złotem kojarzysz...Widzisz a u mnie gdzieś od 8:20 nic nie pada, ale niebo wygląda niezbyt przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No niestety pogoda pozamiatała wszystko. A wczoraj w pracy a dziś można by się zrelaksować. Szlak by to trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Towarzystwo! Jedziemy gdzieś? Tylko ostrzegam że na dużym luzie, bo nie jestem jakby w pełni dysponowany:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzalonyChemik Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Towarzystwo! Jedziemy gdzieś? Tylko ostrzegam że na dużym luzie, bo nie jestem jakby w pełni dysponowany:P To zależy - ja mam słabą kondycję więc jeśli tempo spacerowe (średnia 15 ), jeśli Ci pasuje to zapraszam - pewnie będę w Łagiewnikach koło 11:30 a co dalej jeszcze nie wiem, możliwe że kierunek Brzeziny... zaczynam sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ja kolo poludnia jade na Malinke obadac trase na zawody i tam sie bede krecil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Z silenozem się ustawiliśmy na kaloryferze o 12:30, tempo nam chyba pasuję każde wolniejsze jak 20km/h bo oboje bo ciężkich nocnych przeżyciach.Gdzie jedziemy? Nie wiadomo, w sumie możemy na malinkę pojechać, ale tam nie ma gdzie jeździć na dobrą sprawę. A zawody tam są dla mnie idiotyczne. Możemy do Brzezin, ja myślałem gdzieś o kierunku Nowosolna.Ktoś się podpina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tomasz "koksu'' Xanagaz bedzie u mnie 11:30 bedziemy na kaloryferze o 12:30 jest poinformowany o warunkach jazdy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Co sie co sie stalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 No dobre pytanie, to my raczej mamy je do Ciebie, coś ty zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Nie mam pojecia jak to sie stalo ze sie zgubilismy. Jechalem przeciez zaraz przed Wami. Nagle zrobilo sie cos cicho z tylu, odwracam sie, patrze nikogo nie ma Czekam, czekam, wrocilem ze 100 metrow ale droga prosta i nikogo nie widac, zrobilem pare kolek i ruszylem dalej. Dojechalem jeszcze do tej glownej trasy tam kolo DPD ale na horyzoncie zadnych rowerzystow nie widu. No to ja na Zgierz i stamtad do domu. A jak to wygladalo z Waszej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 stary, zawołałem cię że się zatrzymujemy, ty się odwróciłeś to ci pokazałem że wjeżdżamy do lokalu, po czym się jechałeś dalej, Minor cie wołał a potem staliśmy jeszcze na zewnątrz. Nikt tel do ciebie nie miał tośmy wleźli do środka na jakieś 15 minut. jaja to są ogromne że wyjazd był kacowy a wyszło niemal 100 km..... aha i nie wierzcie prognozom pogody bo miało lać a nic nie spadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 W takim razie sorry, ale naprawde nie slyszalem jak mnie wolaliscie. O ile dobrze kojarze ta knajpe(po lewej) to spojrzalem tylko na nia a nie odwracalem sie do Was i nie widzialem ze costam do mnie machales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Relacja dopięta: http://xanagaz.bikestats.pl/943071,Kacowe-tempo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 8 czerwca 2013 Zbieramy się na stacji Łódź Widzew i uderzamy gdzieś na wschód, średnia pewnie wyjdzie w okolicach 20 km/h ale tempo przyzwoite mam nadzieję 24-25 km/h. Dystans możemy dostosować ale sądzę, że poniżej 120-130km od dworca to będzie na pewno. Jeżeli potrzebnye szczegóły to zadaj pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Rozumiem że to jest otwarte wydarzenie? No skoro tu wrzuciłeś.Jakieś konkretne cele do zdobycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wydarzenie otwarte, nie mam celu, na wschód 70km i powrót inną drogą Gdzieś między S8 a Koluszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 8 czerwca 2013 Zbieramy się na stacji Łódź Widzew i uderzamy gdzieś na wschód, średnia pewnie wyjdzie w okolicach 20 km/h ale tempo przyzwoite mam nadzieję 24-25 km/h. Dystans możemy dostosować ale sądzę, że poniżej 120-130km od dworca to będzie na pewno. Jeżeli potrzebnye szczegóły to zadaj pytanie zobacz dzi*ko co narobiłaś dystans okrutny ustawiłaś teraz głowią się kolarze skąd koks wziąć na takie wojaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Szykuje się dobra pogoda na sobotę, 8:30 Dworzec Łódź Widzew, ktoś potwierdza swoją obecność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 poważnie ma nie padać? to ja pojade PS widziałem prognozę ma padać, to ja się zastanowię jeszcze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja odpadam z różnych względów nie mogę takiego dystansu w ten weekend zrobićInnym razem może się uda.Tomek, zaproponuj kiedyś czerwony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Tomek, zaproponuj kiedyś czerwony:) Tak jestem za, najlepiej w drugiej połowie czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja w sobote gram turniej w pilke nozna. Z reszta i tak pewnie bym sie zgubil gdzies po drodze Nastepnym razem chetnie pojade zabezpieczajac tym razem tyly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dobra ja jutro wybieram opcję lajt może ktoś chce się przejechać coś poniżej 100 km? i dobrze po 9 PS dziś to nikogo tu nie ma następnym razem chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hey, Jutro chetnie bym wyskoczyl na lagiewniki tyle ze dopiero moge po poludniu. Mysle ze dystans 100 moglby by ciutke za duzy aczkolwiek czemu nie sprobowac .) Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.