silenoz Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Minor, no i stówka pękła .. (dokręciłem 4 km na około osiedla) muszę jednak przyznać że jestem zmęczony. taki dystans na dwóch batonikach to jednak przegięcie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 To dobrze, mówiłem 50 kółek w koło domu i będziesz miał. Podrzuć mi te samochodziki o których to tyle razy wspomniałeś@@chickenowa, ja nawet wiem czemu Pixon Cię tak zniechęca:P Albo robi Tobie taką świetną reklamę na forum. Modzie, przyznasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Hej właśnie wszedłem do domu. Tak na szybko wypadzik się udał. 173km z tego 120km w terenie. Pogoda dopisała. Było mega. Zdjęcia i relacja niebawem. Dzięki za dobrą wyprawę Xanagaz, Grzechu i Jj! Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 http://xanagaz.bikestats.pl/931730,Zubr-za-jaja-w-bunkrze.html 120 km terenem to może nie było, z 90 km, zobacz po trackach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 http://xanagaz.bikestats.pl/931730,Zubr-za-jaja-w-bunkrze.html 120 km terenem to może nie było, z 90 km, zobacz po trackach Hmmm nie miałem włączonego gpsa. Strzelałem na oko :] Niech będzie 90km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ładny dystansik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Będę jutro o 9.15 na kaloryferze. Minor kwestia naświetlenia tak sprawy, żeby uświadomić drugą osobę, że 120 km na pierwszy dystans w tym roku w terenie to trochę sporo, szczególnie dla kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ale tu ucichło :] Łódź przestała jeździć na rowerze? Pogoda nie sprzyja wycieczkom to fakt. Mam nadzieje, że na długi weekend będzie lepiej. Przy okazji Owurac jak kolano? Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dzięki, kolano działa i się regeneruje. Delikatne krótkie jazdy przyzwyczajają do niskiego siodełka. Szczęśliwie uszkodzenia mniejsze niż się spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ja byłbym chętny na jakiś trening w czwartek, a w weekend coś dłuższego można by było skleić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 łódź pakuje bicki/barki lub zumbe co poniektóre:P bo pada......a pogoda nie ma się na dobre na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Podobno w weekend też nie będzie jakos lepiej. Ale na krótki dystans mogę się wybrać. Nawet jak zmokne;-) Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 lipa wielka do 11:40 był spokój ledwie z szosy zjechałem już zaczęło padać. szosowców z rana na południu od metra było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ty dziadu trzeba było powiedzieć, że idziesz na szosę Ktoś coś dzisiaj w ten ostatni piątek, jakieś ognisko na masie, po masie? Czy pogoda jest na tyle ehkm.. z dupy, że grzejemy tyłek w fotelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ty dziadu trzeba było powiedzieć, że idziesz na szosę Ktoś coś dzisiaj w ten ostatni piątek, jakieś ognisko na masie, po masie? Czy pogoda jest na tyle ehkm.. z dupy, że grzejemy tyłek w fotelu? sorry akcja była szybka z rana poza tym w trakcie jazdy były ćwiczenia sprawnościowe:P ja mogę po 18 coś gdzieś ew po crossficie jakby nie padało:) PS jutro wg prognoz rano zachmurzenie ale po poludniu już słoneczko może by coś ktoś chciał pojechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 silenoz, gdzie jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ja chętnie wyskoczę ale z dala od masy. Grrr jakoś już mnie ten event celebrytów nie bardzo bawi. Ognicho można by zrobić ale po wczorajszych opadach może być cieżko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 proponuję jutro na 11 na kaloryferze, ja preferencji nie mam można znowu czarny szlak albo kaj po wzniesieniach gdzie oczy poniosą jak stówka wyjdzie nikt się chyba nie obrazi:) ja dziś już się nie ruszam crossfit mnie zabił skutecznie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ok. jutro jestem punkt 11 na kaloryferze, jakby jakoś padało czy coś to daj znać tutaj to się przesunie albo odwoła...Ktoś jeszcze chętny? Tempo będzie umiarkowane, ostatnio ja miałem średnią z silenozem 21km/h wiec nie ma problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 my się nie napinamy także nikt z nami nie umrze:P ja o 10 wracam z siłki jakby było źle z deszczem to od razu napiszę czy odwołujemy akcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Może w kierunku Koluszek, nowe tereny do zwiedzania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Z Jjem ustawiłem się 9:30 na kaloryferze. Ze względu jutrzejszego wesela musimy ciut wcześniej zacząć i skończyć. Kto chętny pierwsza grupa startuje 9:30. Do zobaczenia. Tempo szybko-lajtowe bez napinki co by na weselu nogi się jeszcze ruszały :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 http://www.yr.no/place/Poland/%C5%81%C3%B3d%C5%BA/%C5%81%C3%B3d%C5%BA/hour_by_hour.html Teoretycznie jutro ciągle ma coś padać... zabiorę się z wcześniejszą grupą i przyjadę na spotkanie późniejszej, albo gdzieś w trasie się znajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No to pogodę macie z dupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No chyba nic z tego, chmury wyglądają na takie że to padać może ciągle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.