chickenowa Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 To ja, o ile sie wybiore, poczekam sobie na Was w Andrespolu bo widze, ze chcecie tamtedy jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Zapisuję się na sobotę do Konewki, jednak faktycznie trasa do lekkiej modyfikacji. Trzeba zrobić więcej lasem i polem a przy okazji mam kilka dróżek którymi chciałbym się przejechać. Na start proponuję górkę na Janowie przy Ziemowita, tam gdzie kino letnie, godzina 9. No i przez Andrespol oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Olać Janów, Dworzec Łódź Widzew i jedziemy na północ od torów na Koluszki, na Andrespol. Nie wiem czy 9 to nie za późno? Ja bym się ustawił na ósmą, więcej czasu na jazdę, obiad czy inne opierdalanie się. Dworzec Łódź Widzew 8:00 rano (???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Olać Janów, Dworzec Łódź Widzew i jedziemy na północ od torów na Koluszki, na Andrespol. Nie wiem czy 9 to nie za późno? Ja bym się ustawił na ósmą, więcej czasu na jazdę, obiad czy inne opierdalanie się. Dworzec Łódź Widzew 8:00 rano (???) 8:30 to w końcu sobota jest...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Widzę Tomasz dorzuciłeś temat na nasz pomysł z Jjem Spoko im więcej nas tym lepiej. Planowane 130-150km więc trzeba będzie mieć dobre tempo. Odpoczynek obiadowy trzeba będzie zrobić. Silenoz dasz radę. Piwko będzie czekało na Ciebie A teraz z innej beczki, ma może ktoś na sobotę pożyczyć/odsprzedać itp.? Niestety pech chciał, że wczoraj złamałem hak :/ [patrz link] http://www.forumrowerowe.org/topic/136736-hak-do-przerzutki-do-roweru-gt-avalanche-2007/?p=1281760 Ewentualnie będę miał pożyczony rower. Ale wiadomo na swoim to na swoim Do zobaczenia w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No, tak... klasyka:P znowu co się u kroi jak mnie w Łodzi nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 150 dla mnie dużo, tak mi się zdawało że Tomek jak zwykle zaniży dystans...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 150 dla mnie dużo, tak mi się zdawało że Tomek jak zwykle zaniży dystans...... No wiesz do Konewki w jedną stronę google pokazuje 65km. Trzeba wrócić jeszcze do domu więc robi się jakieś na sztywno 130km. +- 20 zawsze się znajdzie Dasz radę chopie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dworzec Łódź Widzew, północna strona torów, 8 rano jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No, tak... klasyka:P znowu co się u kroi jak mnie w Łodzi nie ma. Nie przejmuj się ja siedzę od 8 do 18 na uczelni... Następnym razem sobie odbijemy, a tym czasem jedzie godnie mnie reprezentować Magda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 To ja chyba sobie daruje bo w meskim gronie mnie zajedziecie, a ja niedawno co sezon zaczelam Jutro chce sie wybrac na rower ale gdzies krocej. Bede z kumpela-jak ktos chce to moze do nas dolaczyc Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 A gdzieś krócej to gdzie to to jest?I jakie tempo...O której planowany start i powrót? ------------------------------------------------------------------------------Jutro sobota jest? I ten wypad 150km panowie jutro robicie też? O której planujecie powrót?Mam dylemat:PTylko że nie mam kompletnie czasu na takie 150km a po południu muszę być żywy, nawet więcej niż żywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dam znac pozniej bo jeszcze nie wiem jak sie sprawa bedzie przedstawiala. Problemem jest to, ze bede musiala wrocic z Lodzi do domu po rower z rana i dopiero bede mogla wyjsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 A gdzieś krócej to gdzie to to jest? I jakie tempo... Dziewczyny spróbuję namówić na pętle w Łagiewnikach na trening, bo tu wyjazd w góry się zbliża wielkimi krokami. Tempo? - dla nich treningowe, ty obawiam się, że możesz się zaziewać na śmierć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenbashi Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Widzę, że się ekipa powoli wykrusza :] Nic się nie zmieniło 8:30 na Widzewie i lecimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Widze, ze mi Pixon niezla antyreklame robi. ja chyba jednak odpadam bo w sumie dzis mam plany na wieczor, a jutro po nich bede pewnie zmeczona A wieczorem sa koncerty i noc muzeow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 To może tak, jak ktoś będzie chciał po północnej stronie miasta pojeździć jutro, to zapraszam.Trasa tak myślę z 60-80 km max. na więcej raczej nie mam czasu.Z godziną startu się mogę dostosować, tak żebym najpóźniej o 17 wrócił do domu;)Pozdrawiam.PS: @@chickenowa, ja wiem że jesteś reprezentantką płci pięknej i wy tak już macie w genach, ale Ty to wyjątkowo niezdecydowana się wydajesz:)Od 15 maja, przeszłaś przez wyjazd z chłopakami na 150km, do krótszego dystansu, żeby ostatecznie dotrzeć do tego, że jednak nie chcesz się ruszać w sobotę. Sam nie wiem co mam o tym myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Trzymam kciuki za dojście do skutku Waszego sobotniego wyjazdu. Natomiast w niedzielę razem z Vladeem pragniemy się wybrać na objazd trasy maratonu w Brzezinach. Jeśli zaplanujemy start o 9:00 to spokojnie dotrzemy tam opcją terenową co przy kaprysach pogody może być zbawienne. Na miejscu ok 11, z ekipą Brzezinian na czele z Piotrem Dziedzicem(twórcą trasy i pomysłodawcą) ruszymy na pętlę trasy. Powrót innym wariantem bezdroży. Kto się ośmieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 dobra wróciłem dziś z 6 godzinnego piekła drzewno -trawnego na otwartym słońcu i tak: nie mam ochoty na 150 mam ochotę na 50-może 70 km może być północ południe jakkolwiek godzina albo koło 9 albo 11 jak wrócę z siłowni a jak nikt niechętny i tak pojadę jak coś pisać dziękuję ps tak w ogóle to umawiając się na ostatnią chwilę w ten sposób to tu mało co dojdzie do skutku, zwłaszcza jak jest piątek lub sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 To wpadnę o 11 na kaloryfer, pewnie będziesz tam parkował? Gdzieś na Północ mogę się wybrać.Poczekasz przy aucie to Cię znajdę;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 To wpadnę o 11 na kaloryfer, pewnie będziesz tam parkował? Gdzieś na Północ mogę się wybrać. Poczekasz przy aucie to Cię znajdę;P no weź na kalor to ja autem nie jeżdżę;d dobra wstępnie umówieni w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Jak to nie? Cholera mam świadków na to, alkor potwierdzi jak będzie trzeba:) Żeśmy Cię na kaloryfer do Opla odprowadzili normalnie.Ale looz, bez pojazdu też Cię znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 O ile nie będzie jutro padać to ja chętnie bym się przejechał objechać tę trasę maratonu 9.00 ale gdzie zbiórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Kilka osób rusza z pl. Wolności o 9:00. Natomiast ja i Vladee będziemy na Kaloryferze. Najpóźniej bądź 9:15 no i jedziemy. Na miejscu objazd pętli w tempie wycieczkowym - od 2,5 do 3,5 godzin Dziedzic oszacował;] Także się szykuje prawie cały dzień w siodle. Weź wałówę i termos;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 PS: @@chickenowa, ja wiem że jesteś reprezentantką płci pięknej i wy tak już macie w genach, ale Ty to wyjątkowo niezdecydowana się wydajesz:) Od 15 maja, przeszłaś przez wyjazd z chłopakami na 150km, do krótszego dystansu, żeby ostatecznie dotrzeć do tego, że jednak nie chcesz się ruszać w sobotę. Sam nie wiem co mam o tym myśleć Pixon mnie skutecznie zniechecil do dlugiej wycieczki z samymi facetami A na krótszy nie wybralam sie zdroworozsądkowo. Dzis nie bylabym wstanie kręcić... Jestem trupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.