Skocz do zawartości

[Poznań] Szukam osób do wspólnego wynajęcia garażu

kotdog

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

W aktualnym mieszkaniu nie mam miejsca na rower, w nowym także pewnie będzie problem. Wpadłem zatem na pomysł wynajęcia garażu, razem z kimś w celu zmniejszenia kosztów.

Ceny garażów są całkiem rozsądne (myślę o płaceniu ok.100zł na łebka, czyli 200/300zł za garaż, w zależności od liczby osób.) Wymagania co do lokalizacji nie są wyszukane. Obracam się w rejonach Rynek-Marcin-Wilda, ale garaż mógłby być w dowolnym miejscu na północy lub zachodzie Poznania (stamtąd wyjeżdżam). Rataje, Główna, Śródka, może Starołęka, te klimaty (może nawet Naramowice, jeżeli byłby dobry dojazd autobusowy).

Co sądzicie? Ktoś jest chętny?

Napisano

Jeśli to nie problem to poszukaj na naramowicach. Np um nie na Karpia garaże wynajmują tak między 100-150 zł. Z tym że to jest garaż w parkingu podziemnym ogrodzony siatką więc moga być obawy że ktoś się połasi. Sam jednak trzymam w takim dwa rowery którymi dojeżdżam z żoną do pracy ale są w takim stanie wizualnym że raczej nie znajdą amatorów. W mieszkaniu (45 metrów bez balkonu) znalazłem miejsce na 2 rowery w taki sposób że w korytarzu zamiast komandora od ziemi do sufitu ,,zrobiłem'' wiszącą szafę pod którą wprowadzam rowery. JEstem mile zaskoczony jak ładnie to wygląda:)

Napisano

Dzięki, ale jestem przesadnie ostrożny i nie czułbym się pewnie zostawiając rower na parkingu podziemnym. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...