pukiel Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam serdecznie. Przymierzam się do wymiany klocków hamulcowych przy okazji z odpowietrzaniem. Aktualnie przednie okładziny orginalne, tylnie metalowe. Jeźdzę we FR także w znacznym stopniu klocki cierpią, prosiłbym o pomoc przy doborze zamienników. Tylko teraz nie wiem jakie metalowe, żywiczne, spiekane ? przymierzam się do klocków które znalazłem na allegro firmy RWD Brakes Avid Juicy, BB7 - organiczne (008). Prosiłbym o pomoc i wskazówki, a zarazem w miarę przyzwoitą cenę ponieważ nie chcę majątku wydać na 2 komplety Serdecznie dziękuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Clarks metaliczne lub półmetaliczne. Możesz też rozważyć półmetaliczne Accenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dowejk Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja osobiście polecam klocki A2Z-ta. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.