kyca Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 kolega edytował post, nie wierzył, że mieliśmy wysoką avg. "też chętnie spojrzałbym na zapis, prawde mówiąc nie pasuje mi odległość i średnia prędkość." jechaliśmy, nie licząc przerw 10h (start 19.00 dojazd 8.00 - 3h przerw), zrobiliśmy 280km wynik jest prosty 28km/h, niektórzy ciut więcej, niektórzy mniej, bo gonili, szczególnie w końcówce. mi wyszło 28km/h wg licznika, ale też chetnie spojrzę na ślad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ja na liczniku mam Avg 29km/h. Max speed 53/km/h. Dyst. 289km. Ridetime 10h 17sek. Ślad jest bezużyteczny - w lasach gubił fixa i z Szamotuł znaleźliśmy się nagle koło Obornik z prędkością 105km/h ??? a potem powrót na trasę. Co las to zygzaki. Całość do śmieci. Trudno powiedzieć, czy gdybym miał coś nowego typu Garmin itp. było by lepiej. W każdym razie stary MainNav przynajmniej w lasach jest do kitu. Już kiedyś to zauważyłem nawet w WPNie. pozdr. gustaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq3mko Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Wszystko ładnie pięknie a ja się pytam kto w ostatni weekend czerwca leci na Hel. ? Też z Poznania też na raz też w nocy, też z ekipą (jak się uzbiera oczywiście ) są chętni??? Termin najbardziej pasujący ponieważ kończy się sesja przynajmniej na polibudzie i można szaleć rowerowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ooo Andrzeju mam to w planach - co prawda pewnie będę zmuszony zrezygnować z MTB Żerków i martwi mnie ból dupy po Kołobrzegu - zastanawiam się czy polepszy to Fizik Antares lub coś podobnego - ktoś na tym jeździ? (jeździł?) -- gustaw Wszystko ładnie pięknie a ja się pytam kto w ostatni weekend czerwca leci na Hel. ? Też z Poznania też na raz też w nocy, też z ekipą (jak się uzbiera oczywiście ) są chętni??? Termin najbardziej pasujący ponieważ kończy się sesja przynajmniej na polibudzie i można szaleć rowerowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyca Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja odpadam:) z odpoczynkami będziecie jechać 20h także jedna noc to za mało. może w przyszłym roku jak forma będzie większa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 według mnie, minimum 23h ja odpadam:) z odpoczynkami będziecie jechać 20h także jedna noc to za mało. może w przyszłym roku jak forma będzie większa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Bardzo chciałbym w tym roku na Hel pojechać, jednak nie potwierdzę terminu. Sesja sesją na Polibudzie, ale są jeszcze obrony. Można ten termin uelastycznić, załóżmy + 2 tygodnie i w tym przedziale ustawić wyjazd? Oczywiście z biegiem czasu wszystko się wyjaśni, jednak na tę chwilę nie jestem niczego pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chwast1 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ciekawa propozycja. Jak to będzie sobota popołudniu to pewnie się zdecyduje i pojadę. W piątek ciężko z wolnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Na ten Hel to jestem chętny. Myślę że tak na 100 % . Do Kołobrzegu nie udało mi się z Wami wybrać, ale Helu nie odpuszcze. Co myślicie o piątku tj. 28 czerwiec? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 z mojego punktu widzenia piątek 28-06 jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Czyli nie uelastycznimy terminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 według mnie może być elastyczniej, nie mam w tym okresie innych planów - w sumie tylko w MTB Żerków chciałem wystartować 6-07... nie chciałbym tylko odkładać tego znacznie bardziej bo w planach na ten rok jest jeszcze Berlin, ponownie Kołobrzeg i być może Tallin a sezon letni z gumy nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq3mko Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 a sezon letni z gumy nie jest Dobrze powiedziane! 28.06 jest dobrym terminem ja wtedy jadę na 100% (nie liczę wypadków losowych, później odpadam. Potem zaczną się przygotowania do wyprawy. Zapraszam do polubienia strony, będziecie na bieżąco: https://www.facebook.com/pages/Wyprawa-rowerowa-Pozna%C5%84-Pary%C5%BC/505707909486895 Szybko sprawdziłem jak wygląda sytuacja z powrotem linków nie będę wklejał bo i tak wygasają powiem tylko tak: Tramwaj z Helu do Gdańska sobota godzina 20.10 na miejscu jesteśmy 22. Koszt 30zł nor 18 ulg 5zł rower. Pociąg z Gdańska do Poznania z możliwością przewozów roweru jest o 22.35. Koszt 60zł nor 30zł studencki i nie wiem ile za rower ale chyba 5,5zl w Poznaniu jesteśmy o 2.42 to tyle. Kto jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jadę Info o wycieczce napisz w temacie Poznań-Hel, bo tu jest Poznań-Kołobrzeg. Czasem ktoś się zdecyduje, a 28.06 na zbiórce zdziwi się, że ma do pokonania 400 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ok, 28 pasuje - wpisuję się na listę <jupi> tempo jak na Kołobrzeg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chwast1 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam wszystkich Także wpisuję się na listę. Tak jak Paweł mówisz z wyjątkiem zdarzeń losowych. O której planowany jest wyjazd i jaką drogą pojedziemy, bo tak sobie myśle, żeby się spotkać gdzieś po drodze (nie tak jak poprzednio kiedy nadbijałem 66km ). Chyba Wągrowiec będzie najlepszym miejscem. Czekam jeszcze na propozycje trasy. Trzymajcie się i do zobaczenia na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 uwaga! żeby nie robić bałaganu - temat wyjazdu na Hel kontynuujmy już pod adresem: http://www.forumrowerowe.org/topic/133161-wycieczka-pozna%C5%84-hel-w-jeden-dzie%C5%84/?do=findComment&comment=1298972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.