Minor Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 http://www.endomondo.com/workouts/174075549/5200032Prosze, pani czepialska:) GPS trochę przekłamuję z dystansem... mam nadzieję że jeszcze o tym pamiętasz.EDIT// Przecież pisałem, a nawet dzwoniłem do Ciebie:) Więc noo sama sobie musisz pluć w brodę że nie mogłaś/ nie chciałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Oj, bo zazdroszczę Znana trasa:)//No bo nie mogłam... nie spodizewałam się dziś rowerowej pogody to wyszło jak wyszło. Zobaczymy co nam zaproponuje następny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja wczoraj byłem nad Sulejowem i muszę stwierdzić, że pogoda super z godzinkę pojeździłem, ale warunki w lesie nie ciekawe. Drugą godzinę czyściłem rower, żeby włożyć go do auta :-) Podobno w maju ma być piękna pogoda, będzie można w klapkach po śniegu chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja mogę się wybrać w weekend na jakiś tour z przewagą asfaltu. Chętny:)? Tempo turystyczno-krajoznawcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Postaram się, zgramy się w piątek :-). Pozdrowionka Postaram się, zgramy się w piątek :-). Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nie ma sensu chyba śmiecić nowym tematem. Znalazłem przed chwilą takie oto info: http://rowerowalodz.pl/aktualnosci/775-gielda-rowerowa-czy-pomysl-sie-przyjmie Rzecz dotyczy jednorazowej giełdy rowerowej w Łodzi. Całkiem fajna rzecz może wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Już giełda samochodowa jest rozreklamowana, więc może być to bardzo trudne do zrealizowania Warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Fajny pomysł taka giełda części ale słabo się reklamują. Możecie mi polecić jakieś miejsca gdzie jeździcie w troszkę bardziej pagórkowaty teren? Tęsknie za podjazdami w górach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ul. Józefów na Chojnach, stara żwirownia a później wysypisko śmieci, można się troszkę pobawić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jak ktoś ma ochotę na małą rekreacyjną jazdę to zapraszam w sobotę na 12.00 na Stawach Jana koło orlika. Dystans między 30 a 50 km. Jazda na luzie, okolice Prawdy, Sereczyna, Zofiówki. Ruszam o 12.05, czarna merida z biały siodełkiem i amortyzatorem. Kto będzie to będzie, pozdrawiam :-) Ja jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Kurde, mam zaznaczony temat jako obserwowany i mi nie wyskoczyło powiadomienie w nocy jak sprawdzałem właśnie wszedłem si e z Tobą ustawić na weekendowe jeźdzenie. W tym drugim wątku próbujemy coś na jutro wymyśleć więc może dołaczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ok tylko do 15 bo mam obiad rodzinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 W ogóle ogarnijcie się trochę, teraz każdy zakłada sobie nowy wątek, mimo że macie podpięty. Jedni na północ, jedni po asfaltach, inni na południe. Poważnie musimy mieć tyle tematów? Przecież jest ten jeden podpięty, nie wystarczy?Ja już się pogubiłem, nie wiem kto kiedy jedzie i gdzie, oraz kto na czym jedzie. Ja już nie wiem czy jak ktoś piszę o wypadach na asfalt to chodzi mu o jazdę na szosach, czy może tylko o to żeby jeszcze nie w teren jakis głębszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 To może zamkniemy ten temat i tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Minor ma rację jest jeden wątek na ustawki tego się trzymajmy dziwię się że Pixon tego nie zamknął jeszcze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Napiszcie mi proszę, gdzie umawiacie się na weekendowe wypady?! Konkretnie, bo już się troszkę zakręciłem. Nie ważne w którym kerunku świata :-) , z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Tu jest ogólny temat do 'ustawek' http://www.forumrowerowe.org/topic/131166-ustawkaspotkanie-lodzkiej-strefy-frorg-cz-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dziękuję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioMTB Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jestem chętny, trasy na południu Łodzi odpowiadają mnie idealnie, szukałem własnie grupki zapaleńców na takie wypady. Po zimie jednak trzba złapac nieco formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Fajnie:) Kolega własnie skręca ekipę na środę. Jak u Ciebie z czasem? weekendy, dni powszednie? Jakie dystanse? Raczej korzystaj z tego tematu : http://www.forumrowerowe.org/topic/131166-ustawkaspotkanie-lodzkiej-strefy-frorg-cz-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioMTB Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Poki co muszę złapać trochę formy, dopiero wyciagnąłem rowerek, myślę , że na maja bedę gotowy na wypady za miasto. Jesli chodzi o czas to chciałbym pojeździć 2 razy w tygodniu. Po południu w tygodniu i od rana w niedziele, ale mogę sie dostosować. Co do dystansu, na poczatek może tak do 30 km, później już tylko w górę, a wy jak jeździcie ( czas , dystans)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Wypad się szykuje, krajoznawczo-luzacki. Troszkę terenu a w większości asfalt koło 60 km. Zapraszam chętnych środa godzina 12.00 wyjazd z Chojen, miejsce Orlik na Stawach Jana, kierunek Pabianice i okolice :-). Czekam na towarzyszy łańcucha. Przejdź na inne forum, dokładnie na ustawki. Tam chcą, żeby się umawiać http://www.forumrowe...efy-frorg-cz-2/ . Jak coś to, ja też na luzie, to co wcześniej Ci napisałem jest na ustawkach, tylko skopiowałem. Jadę w środę, jeszcze sam, czekam na info, będę czekał do 5 po 12.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Słuchajcie macie podlinkowany temat przez Alkor, proszę się umawiać na wypady weekendowe. Ten zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.