Witam Szukam roweru dla syna. Teraz ma skończone 7 lat, a rower dobrze żeby posłużył przynajmniej 3-4 lata. Według wzrostu dziecka (ma 57cm od stóp do krocza bez butów) koła mąja mieć 24" i tyle mojej wiedzy na temat rowerów.
Mam coś upatrzone, ale nie wiem co wybrać i czy dalej szukać. Parametry podawane przy rowerach są dla mnie nie do odszyfrowania - kompletny ze mnie laik. Cena - do 1000zł. Fajnie by było, aby po 7-latku z tego roweru jeszcze pokorzystał jego młodszy brat obecnie 2,5-latek. A oto wyniki moich poszukiwań:
1. Kross Hexagon Junior 24"
2. Giant xtc Jr 24"
3. Specialized hotrock fsr 24" (tutaj myślałam o używanym)
4. Kross Junior sh 24"
5. Unibike raptor 24"
Dobrze by było kupić nowy, ale używany w dobrej jakości też ujdzie. Bardzo proszę o pomoc i komentarze. Hej!
Pytanie
Gość negri
Mam coś upatrzone, ale nie wiem co wybrać i czy dalej szukać. Parametry podawane przy rowerach są dla mnie nie do odszyfrowania - kompletny ze mnie laik. Cena - do 1000zł. Fajnie by było, aby po 7-latku z tego roweru jeszcze pokorzystał jego młodszy brat obecnie 2,5-latek. A oto wyniki moich poszukiwań:
1. Kross Hexagon Junior 24"
2. Giant xtc Jr 24"
3. Specialized hotrock fsr 24" (tutaj myślałam o używanym)
4. Kross Junior sh 24"
5. Unibike raptor 24"
Dobrze by było kupić nowy, ale używany w dobrej jakości też ujdzie. Bardzo proszę o pomoc i komentarze. Hej!
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.