Skocz do zawartości

[giant] xtc composite 3 za 5tys?

Mumineek83

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

planuje zakup roweru i mam pytanie, czy opłaca się skorzystać z "promocji"

jaką zaproponował sprzedawca:

1.To http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/xtc.composite.3/9163/49281/#specifications za 5tys?

2.To http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/xtc.3/9163/49287/ za 3,5 tys?

Ogólnie nie zależy mi na kompozycie...ale jeżeli jest to dobra cena mogę rozważyć.

Ewentualnie który z tych dwóch jest lepszy pod dalsza rozbudowę.

Napisano

No tak...

XtC 3 za 3,5 tys. złociszy to nie ma za wiele. Mimo, że jest oto po obniżce, to w tej cenie czasem da się wyrwać lepszy osprzęt.

Piszesz jednak o rozbudowie. Przy takim planie osprzęt jest raczej drugorzędny bo i tak będzie z czasem wymieniany. Jak na mój gust, to kompozyt do tego celu jest lepszy. Zawsze to paręset gramów mniej.

Napisano

No tak...

XtC 3 za 3,5 tys. złociszy to nie ma za wiele. Mimo, że jest oto po obniżce, to w tej cenie czasem da się wyrwać lepszy osprzęt.

Piszesz jednak o rozbudowie. Przy takim planie osprzęt jest raczej drugorzędny bo i tak będzie z czasem wymieniany. Jak na mój gust, to kompozyt do tego celu jest lepszy. Zawsze to paręset gramów mniej.

Rozumiem osprzęt nie jest najlepszy, ale podoba mi się ta rama w tym XTC 3,widziałem Cuba LTD za 3,6tys.To za ile "naprawdę" by się opłacało tego XTC 3 wziąć?

Napisano

rama w Giancie waży w rozmiarze M 1365g, dość ciężko jak na węglową, ale może będzie za to sztywna

Napisano

ok krabona sobie odpuszczę.

Na miejscu w sklepie mam tego gianta xtc 3 tak wiec trzeba jeszcze konkretnie

porozmawiać ze sprzedawcą i przedstawić mu argumenty do obniżenia ceny.

A jak nie to brać CUBE LTD

Napisano

EEe ale dlaczego karbon odpuszczasz? Może znajdziesz coś innego na kompozycie. Chociaż z drugiej strony, największą różnicę w jeździe robią koła.A tak by the way... co z używkami?

Napisano

Używki nie chcę.Pokombinuje z tą ceną 3500 tak żeby urwać z tego na jakieś lepsze koła ":-)" sprzedawca mówił że może zmienić przerzutkę tył na slx i gratisy dorzucić.Później coś się sprzeda trochę dołoży a na ramie ładnie to będzie się układać.Na karbon przyjdzie czas chyba później...za rok będzie jeszcze tańszy ";-)"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...