MagikGK Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam w sieci są różne informacje na temat skoku w tym amortyzatorze w tych latach co jest wyprodukowany. A więc przy mocowaniu hamulca ma wybite 03 co oznacza według tego co wyczytałem że jest to model z 2004r. I teraz pytanie amortyzator ma 150mm skoku czy 170mm skoku ? Jak to sprawdzić ? Chcę kupić taki amorek dlatego pytam o skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Oczywiście na stronę Marzocchi, gdzie znajdziesz pełne archiwum produktów począwszy od 2001 roku, nie zajrzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagikGK Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Tak sie sklada ze zajrzalem ale nie moglem znalesc rocznika 2004, wiec jak znasz odpowiedz to moglbys odpowiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Pierwszy wiersz na stronie 15: http://www.marzocchi...4-taiwan-en.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagikGK Napisano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dzięki do 2005 znalazłem od razu ale do 2004 nie mogłem. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi