szylolek Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Nazwa: Kross Hexagon V8 (2011) Data dodania: 02 kwiecień 2012 - 14:31 Nie podano Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arti23 Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam Też jestem posiadaczem Hexagona V8 z 2011 roku Jak sprawuje ci się ten rower ?? Nie masz problemów z amorkiem ?? Ja mam przejechane ok 1 kkm i jak na razie jest OK. pozdr Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szylolek Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pewnie ktoś zaraz napisze, że odkopałem ale cóż Z tego roweru byłem średnio zadowolony - kiepski amor, wcale nie lepsze przerzutki i dosyć duża waga (ale czego oczekiwać za sprzęt, który kosztował mnie 1300 zł). Jednak rower z pewnością lepszy od marketowców, do rekreacyjnych wycieczek z pewnością się nadaje - ja jednak chciałem go używać również na maratonach. Teraz sytuacja się poprawiła - wymieniłem XCT na Epicona, a przerzutki zamontowałem Alivo(przód)/Deore(tył). Rowerek obecnie waży około 13,2 kg. Tutaj parę aktualnych fotek: Tutaj rower w garażu: Kross Hexagon V8 (2011) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
szylolek
Nazwa: Kross Hexagon V8 (2011)
Data dodania: 02 kwiecień 2012 - 14:31
Nie podano
Zobacz rower
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.