Skocz do zawartości

[Rajdy] Imprezy rowerowe 2013 w okolicy Bielska-Białej

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

nic więcej w Bielsku i okolicach się nie dzieje? tylko ten rodzinny rajd i DH? nie ma nic w okolicach? orientujecie się, czy w Bielsku działa jakaś grupa, z którą można sobie pojeździć po Bielsku i okolicach :) ?

Jeśli chodzi o różnorakie imprezy rowerowe w okolicy Bielska-Białej w roku 2013 możesz poczytać u mnie. Przekrój od imprez rodzinnych, przez szose, mtb po enduro. Możesz również pobrać mały informator PDF w w/w kalendarzem imprez rowerowych. Zapraszam. A pojeździć możesz np. z Beskidzkim Towarzystwem Cyklistów ;)

Napisano

dzieki wielkie za info!

Nie ma sprawy, zapraszam częsciej do siebie na stronę.

Szkoda tylko, że człowiek się produkuje, zbiera informacje robi posta i informator a nikt i tak tego nie czyta  ;)

Napisano

Nie ma sprawy, zapraszam częsciej do siebie na stronę.

Szkoda tylko, że człowiek się produkuje, zbiera informacje robi posta i informator a nikt i tak tego nie czyta  ;)

Twoja strona jest naprawde bardzo fajna, szkoda ze nie masz odnosnika do takich stron jak Facebook czy Twitter, ludzie szybciej by Cię znaleźli. Trasy masz świetnie opisane, bardziej na Twoim miejscu oznaczyłbym ten link do wycieczek rowerowych bo masz je świetnie opisane a szczerze za pierwszym razem jak odwiedziłem Twoja stronę, nie znalazłem ich, w oczy rzuca się raptem kilka szlaków rowerowych. Dziś spróbuję swoich sił na kozią górkę może szyndzielnię, trasami które Ty opisałeś i wieczorem zdam relację :) może kiedyś spotkamy się na szlaku, pozdrawiam :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Siemka, orientujesz sie może jaka to bedzie trasa? Asfalty, szutry, moze jakies leśne/górskie kawałki? Kuzynka namówiła mnie do startu "rodzinnego" i tak rozmyślam czego sie tam spodziewac...

Napisano

Warto chyba również zauważyć XVII Rodzinny Rajd Rowerowy w  CHYBIU 25.05.2013. Szkoda że juz po fakcie ale jest to impreza cykliczna więc w przyszłym roku mozna sobie wpisać do kalendarza. Jakoś w Bielsku nikt jej nie zauważa a jest to tylko 25 km od tego grodu (zawsze bierze w niej udział ponad 1000 uczestników).

http://www.rajdrowerowy.beljos.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=3

Napisano

Siemka, orientujesz sie może jaka to bedzie trasa? Asfalty, szutry, moze jakies leśne/górskie kawałki? Kuzynka namówiła mnie do startu "rodzinnego" i tak rozmyślam czego sie tam spodziewac...

Pełną trasę w Google Maps możesz zobaczyć na mojej stronie. Trasa wiedzie głównie bocznymi asfaltowymi drogami oraz drogami rowerowymi. Nie zabraknie także odcinków po drogach szutrowo-gruntowych. Na typowo górskie odcinki raczej bym nie liczył.

Warto chyba również zauważyć XVII Rodzinny Rajd Rowerowy w  CHYBIU 25.05.2013. Szkoda że juz po fakcie ale jest to impreza cykliczna więc w przyszłym roku mozna sobie wpisać do kalendarza. Jakoś w Bielsku nikt jej nie zauważa a jest to tylko 25 km od tego grodu (zawsze bierze w niej udział ponad 1000 uczestników).

http://www.rajdrowerowy.beljos.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=3

Dzięki za informację. Postaram się w przyszłym roku o zamieszczenie stosownej informacji.

13 lipca 2013 roku z Bielska-Białej wyruszy Czwarty rajd rowerowy Przez Polskę dla polskich hospicjów organizowany przez Fundacje Babci Aliny. W tym roku ekipa wolontariuszy wyrusza na rowerach jak zawsze z Bielska-Białej i zmierza do Gdańska pokonując 1000 km przez 9 dni. Zapraszam wszystkich do udziału i wsparcia projektu finansowo. Więcej szczegółów na mojej stronie oraz stronie fundacji.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...