bipr Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 szukam możliwie lekkiej niedużej torby podsiodłowej najchętniej z jakąś przegródką oddzielającą klucze od telefonu (ew. 2 kieszenie) Fajnie by było że by miała jakiś wydajny el. odblaskowy ;-) Priorytetem jest niska waga ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prazynka Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 szukam możliwie lekkiej niedużej torby podsiodłowej najchętniej z jakąś przegródką oddzielającą klucze od telefonu (ew. 2 kieszenie) Fajnie by było że by miała jakiś wydajny el. odblaskowy ;-) Priorytetem jest niska waga ... Co powiesz o tej? https://www.google.com/search?q=torebka+podsiod%C5%82owa+Topeak+Aero+Wedge&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 no fajna jest ;-) ... i tyle wersji ... aż nie wiem która wybrać ;-) muszę poszukać danych dot. objętości i z czymś to porównać ... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwa Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ) muszę poszukać danych dot. objętości i z czymś to porównać ... dzięki ja mam wersję small i wchodzi do niej: -zestaw do łatania dętek; -dętka; -zestaw kluczy (te takie w formie dużego scyzoryka) ale to już tak na styk. więcej nic nie dołożysz... myślę, że medium byłaby lepsza, jakiś telefon by się upchało jeszcze, czy batona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 dzięki za sugestię - jak rozumiem małej komórki + 2, 3 kluczy (do domu - nie do roweru ;-) + mocno zwiniętej przeciwdeszczówki już nie upchnę w wersji "small" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 moja recka na temat tej torebki z tym, że wersja moja to Large http://www.forumrowerowe.org/topic/117138-torba-podsiodlowa-topeak-aero-wedge-pack-large-recenzja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Tutaj z takimi bajerami: http://allegro.pl/merida-torba-podsiodlowa-s-bag-ii-z-lampka-nowa-i3075598822.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvitold Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nie poradzę Ci, co kupić - poradzę Ci, czego nie kupić. Nie kupuj toreb Meridy... Są krzywo zszyte. A same szwy po jakimś czasie wypychania torebki różnymi drobiazgami niszczą materiał i całość wygląda strasznie badziewnie, jakby ta całość miała się zaraz rozejść w tych szwach i nieodwracalnie rozlecieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 no fajna jest ;-) ... i tyle wersji ... aż nie wiem która wybrać ;-) muszę poszukać danych dot. objętości i z czymś to porównać ... dzięki Według mnie optymalna jest wersja średnia. Mała jest rzeczywiście mała a duża, to już kawał torby. Ale jak wiadomo wszystko zależy od potrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krathor74 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja też się wypowiem w stylu "czego nie kupować". :-) Nie polecam toreb z plastikowymi zaczepami. Kupiłem Gazel Scott'a i po 5-6 tygodniach od zakupu była do wywalenia. Miałem mały incydent i rower mi uderzył o ziemię. Plastikowy zaczep ułamał się tak że nie da się już torby używać. Nie urwał się od torby, tylko ułamał się jeden z haczyków. Polecam więc coś co zaczepia się na siodło paskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Widzę, że tam można fajnie zamontować lampę z tyłu A tak właściwie a propo wstrząsów, jak włożę aparat cyfrowy do takiej torby bez pokrowca to może jej sie coś stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Polecam wybrac się do lidla i tam zakupi torbę pdosiodlową za bagatela 25zł... W komplecie łyżki do dętek, szmatka, klucze, żarówki, zestaw do łatania. Teraz mija pierwszy sezon jak ja kupiłem i jestem w pełni zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.