uczaj25 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam serdecznie brat poprosił minie abym kupił mu jakiś amortyzator na 1 cal ,wiadomo jakiś RST aby jeździł ,lecz mam pytanko związane z rurą sterową ,ponieważ jest ona gwintowana i tak myślę w starym amortyzatorze rura sterowa ma 15 cm długości w tym 4 cm gwintu ,teraz tak jak kupię nowy amortyzator z rurą sterową 20cm i gwintem 5,5cm to jak bym go powiedzmy skrócił o 5 cm to już prawię gwintu by zabrakło ,po skróceniu trzeba oddzielnie gwintować rurę sterową?.Wiem głupie pytanie nigdy nie miałem do czynienia z amortyzatorami z gwintowaną rurą sterową na 1 cal ,więc wolę spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Jeżeli ci braknie gwintu to tak trzeba będzie troszkę go dodać. W lepszych serwisach powinni mieć narzynkę do takiej rury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.