Noga Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Panowie pomocy, tak już straciłem nadzieje że się moja maszynka FR nie odnajdzie. Ale w sumie co mi szkodzi. dla znalawzcy czeka oczywiście wysoka nagroda finansowa ! http://tablica.pl/oferta/specialized-big-hit-1-fsr-skradziono-ID1T7XX.html#bb1610ebfe;r:;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 W jakich okolicznościach doszło do kradzieży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 27 października został skradziony? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Z pod sklepu skroili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ehh kiedy Wy się nauczycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Już się nauczyłem. tak dobrze że Speca mi skroili a nie XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 My też cieszymy się razem z tobą dlatego, że ukradli ci speca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dzięki, potrafisz poprawić humorek. Jeszce jakieś 2 tygodnie przed kradzieżą wymieniłem w nim opony, łożyska w zawieszeniu noi klocki hamulcowe na obu kołach koszt = 550 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badek Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Minęły ponad cztery miesiące, a Ty dopiero teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Od kradzieży już ten links na różnych forach wystawiałem, jednak żadnych informacji nie otrzymałem. Jestem ponad 4 tys w plecy, takim ch^^ą łapy i nogi po upier^^^ać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 bombę ze zdalnym zapalnikiem działającym na terenie kraju, wsadzić pod siodełko i po zorientowaniu sie o kradzieży zrobić złodziejaszkowi z dupy garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 No w Specu to zastosowałem tylko napisałem swoje dane zamieszkania na kartce i ją wepchałem, ale nie w sztyce od siodła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Nadszedł już chyba czas by złożyć nowego Fulla na letnie wypady w góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mech Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Do lata jeszcze troche czsu, warto jeszcze poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 już piąty miesiąc poszukiwań i guzik z tego. czym bliżej wiosny tym bardziej wkur***ny jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Rozumiem, że to już sprawdziłeś http://allegro.pl/specialized-big-hit-fox-vanilla-r-dh-fr-demo-i3085421318.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Chciał bym, ale to niestety nie mój BH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 przecież jest identyczny jak ten ze zdjęcia, nawet ma neoprenówkę jak twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Jeżeli znasz numer swojej ramy to napisz do sprzedającego o fotografię ukazującą ten numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 http://forumrowerowe.pl/viewtopic.php?f=13&t=26754 Może to Cie zaciekawi, bo mnie zaciekawiło Jak by skopiowane z Twojego opisu, dziwne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie jakby, tylko faktycznie skopiowane. Bardzo dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 kryptoreklama ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noga Napisano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No akurat to ogłoszenie zostało prze zemnie napisane. Co do numeru ramy, niestety nie mam spisanego. Ta poniżej rama to nie jest moja, poznaję po śladach użytkowania, a swoją na pamięć znam ! http://forumrowerowe.pl/viewtopic.php?f=13&t=26754 http://allegro.pl/specialized-big-hit-fox-vanilla-r-dh-fr-demo-i3085421318.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi