kaeres Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Witam, mam Lazaro Integral i chcę zmienić chwyty z czystej wygody oraz klocki hamulcowe abym nie straszył psów, kotów i dzieci. Jeżeli chodzi o chwyty to jaki polecacie ? Coś ergonomicznego miękkiego asymetrycznego czy lepiej proste ? Nie ukrywam, że te oryginalne co wkładają do Lazaro są takie na odczepne. Wąskie i po dłuższej jeździe bolą dłonie (radzę sobie częściowo zakładając rękawiczki). Co do hamulców to zależy mi przede wszystkim na tym aby były ciche i spełniały swoją funkcję hamowania.
kaeres Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 Nadal szukam. Proszę o pomoc. Jakich klocków hamulcowych używacie, które absolutnie nie piszczą ?
kaeres Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 Ponawiam pytanie o klocki hamulcowe. Jakich używacie tak aby nie piszczały i przyzwoicie hamowały ?
K4JT3K Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Chwyty: - Accent Wing - Ritchey WCS Ergo True Grip - SETLAZ CRISS-CROSS Klocki: - author abs-3cc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.