shortee Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Nazwa: Author Traction (2011) Data dodania: 07 marzec 2013 - 19:17 Osprzęt będzie wymieniony gdy dojadę ten, póki działa nic nie wymieniam. Zobacz rower
shortee Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 Z dodatków do zakupienia, to ciągle czekam na mostek Accenta, poluję na siodełko Tundre 2 w pożądanej przez ze mnie kolorystyce (czarne + czerwony tył, biały przód), chciałbym jeszcze wymienić szpilki na Accenty tytanowe (kolor mnie dalej zastanawia). Tyle z pomysłów, myślę że coś innego bo oparte na dodatkach Accenta, a nie wszędobylskim Booplight, Ritchey itp. Zabawy w kolorystyczne linki, śrubki, kółka przerzutki nie dla mnie:) Ładnie to wygląda, jednak rower chciałbym użytkować a nie tylko na niego patrzeć
shortee Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 W planach: Zmiana sztycy - na lżejszą, prawdopodobnie włókno węglowe Dętki - na lżejsze (schwalbe xx) Kolorystyczne detale (szpilki, obejma) Przy dobrych wiatrach na sztycy urwę ok. 150 g i po blisko 100g na dętce. 10 kg w zasięgu
shortee Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 Sztyca jednak Al. Czekam na paczę i pojawią się bolty Dartmoor'a. Osprzęt po wyeksploatowaniu też ulegnie zmianie ale o tym po sezonie, zresztą podobnie hamulce (wszystko już wybrane).
Pytanie
shortee
Nazwa: Author Traction (2011)
Data dodania: 07 marzec 2013 - 19:17
Osprzęt będzie wymieniony gdy dojadę ten, póki działa nic nie wymieniam.
Zobacz rower
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.