KamilGT Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Witam . Czy ktoś kupywał kiedyś w tym sklepie, widzę że ceny są przystępne, a nawet niektóre tańsze niż w innych sklepach chodź by ich aukcje na allegro. Wszystkie opinie mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 nie wiem ktore ceny produktow uważasz za tak konkurencyjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilGT Napisano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dokładnie chodzi mi o aukcje z allegro. to co mnie interesuje a dokładniej mojego znajomego jest taniej np. przerzutka tylna SLX z wózkiem SGS 10rz. lub. SHIMANO Tiagra ST-4603 3x10 , Amortyzator i jeszcze kilka innych części . A wiec jeśli ktoś tam cokolwiek kupywał dalej czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 kupował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ja kupowałem rower np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilGT Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Na chwile obecną nie robiłem zakupów, ale byłem zainteresowany kilkoma częściami i nic cisza, na Gadu-gadu nie odpowiadają , na e-maila nie odpisują ... oj cięki kontakt. Zaobaczymy za 2 dni znów próba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.