Dolat Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Witam, tak jak w temacie szukam obręczy do MTB, zależy mi na tym żeby była dość wąska, najlepiej 19-20mm szerokości zewnętrznej. Waga jest mało istotna, cena do 100zł. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł zasugerować mi jakiś model.
jabel2 Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Witam, tak jak w temacie szukam obręczy do MTB, zależy mi na tym żeby była dość wąska, najlepiej 19-20mm szerokości zewnętrznej. Waga jest mało istotna, cena do 100zł. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł zasugerować mi jakiś model. czemu tylko 20mm max?
Dolat Napisano 9 Marca 2013 Autor Napisano 9 Marca 2013 Pod tarcze. Obręcz ma być roweru treningowego (którego używam także do treningów na szosie), w którym używam wąskich opon od 1.00 do 2.00 i chcę, żeby 1.00 bez problemu mogła się utrzymać. Prawdopodobnie kupię Equalizery 21, ale chciałem się spytać czy nie znajdzie się coś ciut węższego i najlepiej w niższej cenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.