nonameuser1 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Niestety nie mam takich fot Kolejny raz łapię się na tym, że nie dokumentuję swoich poczynań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Szkoda. Pozostaje mi obserwowac dalsze działania Edytowane 1 Marca 2014 przez bukakewarior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 bukakewarior nadrabiam braki zdjęć Komórkowe foty, lepsze będą jak skończę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Czyżbyś miał zapieczoną sztycę w ramie? Ładna ta owijka, ale to już wiesz po poprzednim wcieleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nie mam zapieczonej, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Z jednej strony rozumiem dążenie do preferowanego ideału, z drugiej jednak podziwiam Cię, że masz chęci do zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Traktuję to jako zabawę Dlatego wszystko robię sam, chociaz bez problemu mógłbym kupić gotowca, lub gotowe części i poskładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 dlaczego? Ponieważ została sztyca w ramię, a zdjęte samo siodełko. Myślałem, że może jakieś problemy z wyciągnięciem jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) wszystko robię sam I to mi się podoba w tym wątku. bez problemu mógłbym kupić gotowca, lub gotowe części i poskładać. Bardziej chodziło mi o to, że "lecisz" od nowa z rowerem, który był juz gotowy Edytowane 6 Marca 2014 przez bukakewarior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Haha no w sumie to masz racje Ale ile to daje przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMAEL66 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jak dla mnie to gites tylko co to za mocowanie na ramie w kolorze siodełka i kiery? skóra? mi by się takie coś przydało długości około 20cm od strony siodełka, bo jak rower biorę na ramię to po jakimś czasie boli hehe a to by chyba zdało egzamin jako "amortyzator" super robota! ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 U mnie to bardziej pełni rolę "ochraniacza" przed obiciami od kierownicy i jednocześnie przytrzymuje linkę hamulca, bo trochę wisiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Świetnie się prezentuje i chyba więcej mu nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankyPanky Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Jak poprawiła sie skuteczność hamowania po zmianie szczęk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Wszystko bardzo ladnie, tylko dlaczego baranek w takiej dziwnej pozycji, znacznie ograniczajacej liczbe chwytow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Linkę bym skrócił i ją dał pod kierownice. A baranek wypoziomować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Bardzo. Teraz muszę uważać żeby tylnej opony za szybko nie zedrzeć Heble są świetne. Jak poprawiła sie skuteczność hamowania po zmianie szczęk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Coś nowego w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r3tr0 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) A ja mam pytanie, o ile jeszcze pamiętasz, jakiej grubości skóry użyłeś do zrobienia sakw pod siodełko i skąd ją wziąłeś? Fajnie błoby też jakbyś mógł mi podać średnicę tej sakwy. Planuję zrobić sobie podobną. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez r3tr0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Coś nowego w temacie? Rower jeździ Co do skóry to użyłem grubości około 2,5-3mm, średnica "wałka" około 9-10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Gdyby ktoś był chętny to rama z kołami idzie na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Co teraz będziesz kombinował za projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_pe Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam, czy oferta sprzedaży ramy z kołami nadal jest aktualna? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonameuser1 Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Przykro mi ale juz dawno nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi