Skocz do zawartości

[sklep stacjonarny] Revor Kraków

Pavvel

Rekomendowane odpowiedzi

Obiecałem w innym wątku, że jak mój zakup się wreszcie zakończy, to napiszę :) Nie znalazłem też tematu dotyczącego tego sklep.

Kupiłem więc w Revorze w M1 rękawiczki Endura Dexter i kominiarkę Bruebecka (zresztą, nie był to pierwszy mój zakup tam, co więcej, jak szukałem roweru, to porównali specyfikacje dostępnych u nich rowerów i wybranego przeze mnie jako wzorzec Unibike Viper i stwierdzili, że generalnie polecają kupić mi Unibika ;) ). Ceny, jak ceny, generalnie, takie jak w sieci. Obsługa bardzo dobra, pomoc w wyborze, brak wciskania na siłę.

Problem pojawił się z rękawiczką - była źle zszyta. Nie ma sprawy, mam wymienić w sklepie. Okazało się, że w sklepie nie ma drugiej pary w tym rozmiarze, więc muszą ściągnąć z drugiego sklepu, z Balickiej (dla niewtajemniczonych - z drugiej strony miasta). I tu był zonk, ponieważ trwało to cztery dni. Trochę długo..... generalnie, prócz tej małej drzazgi, sklep polecam, a z zakupów tam jestem zadowolony.

Ocena: Pozytywna - (minus za czas wymiany:) )

P.

Ps zresztą, dobrze robiłem kupując stacjonarnie, bo mam dwie pary rękawic z Endury - Jedne XL, drugi L. Obie leżą idealnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...